blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακο, 1-2/4/2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακο, 1-2/4/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων το σαββατοκύριακο, 1-2 Απριλίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο, 1-2/4/2017

Το Myastro.gr σου κάνει δώρο 4 sms τα οποία έχει επιμεληθεί σύσσωμη η ομάδα διάσημων αστρολόγων,
για να μάθεις με γεγονότα και ημερομηνίες όσα θα διαδραματιστούν μεσούσης της Άνοιξης! 
Για να λάβεις στο κινητό σου τα 4 sms δωρεάν θα πρέπει  να στείλεις το ζώδιό σου στο 695 999 5581.
(Για παράδειγμα αν είσαι ΚΡΙΟΣ στείλε ΚΡΙΟΣ στο 695 999 5581)

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι το βράδυ της Κυριακής, κάνοντάς σε ιδιαίτερα επικοινωνιακό και εξωστρεφή, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία, απέναντι από το ζώδιό σου, σε βοηθά να προσελκύσεις νέο υποψήφιο ταίρι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου την ημέρα της Κυριακής όμως, στρέφει την προσοχή και τη σκέψη σου σε μία παρελθοντική σου σχέση και ίσως να σου δημιουργήσει μια νοσταλγία για το πρόσωπο αυτό. Προσπάθησε να διαχωρίσεις το παρελθόν από το τώρα… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη κινείται στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι το βράδυ της Κυριακής και σε παρακινεί να αξιολογήσεις κάποια πρόσωπα ή κάποιες καταστάσεις που επηρεάζουν την ερωτική σου ζωή, ενώ η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο σε καλεί να βάλεις όρια σε αυτά που μοιράζεσαι. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο σε βοηθά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και να έρθεις πιο κοντά με τα θέλω και τις συναισθηματικές σου ανάγκες… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου τις ημέρες αυτές, ξυπνώντας σου μια νοσταλγία για το παρελθόν, ενώ σε παρακινεί να αφήσεις την ευαίσθητη πλευρά σου να εκφραστεί. Η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου είναι πιθανό να σου δημιουργεί φόβο και περιορισμό, γι’ αυτό προσπάθησε να μην καταπιέσεις τις ανάγκες σου και μίλησε ανοιχτά στο ταίρι σου για αυτά που σε προβληματίζουν. Η είσοδος του φεγγαριού στον Καρκίνο από το βράδυ της Κυριακής, σε βοηθά να επιδιώξεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι από τη σχέση σου. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι το βράδυ της Κυριακής, σε παρακινεί να κάνεις μια στροφή προς τα μέσα, να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές σου, που οδήγησαν την ερωτική σου ζωή σε τέλμα. Η είσοδός της στο ζώδιό σου στο κλείσιμο του Σαββατοκύριακου, φέρνει τις ανάγκες σου σε πρώτο πλάνο και σε παρακινεί να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι στο σύντροφό σου ή στο πρόσωπο που βρίσκεται στις σκέψεις σου. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη κινείται στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου μέχρι τις βραδινές ώρες της Κυριακής, δημιουργώντας σου την ανάγκη να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους. Μάλιστα, αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε εξιτάρει, θα μπορέσεις να το προσεγγίσεις και να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου. Από την άλλη, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου το βράδυ της Κυριακής, σου ξυπνά νοσταλγία και έντονα συναισθήματα και σε ωθεί σε ενδοσκόπηση και απολογισμό… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο τις ημέρες αυτές, είναι πιθανό να φέρουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες και να σε οδηγήσουν στη λήψη μιας απόφασης που σε βγάζει από ένα δίλημμα στα αισθηματικά σου. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου τη μέρα της Κυριακής όμως, σε κάνει πιο κοινωνικό και σε παρακινεί να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ίσως να κρύβεται ένας πολύ ενδιαφέρων, υποψήφιος ερωτικός σύντροφος. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων μέχρι το βράδυ της Κυριακής, σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και ευπρόσιτο και σε παρακινεί να βγεις έξω με φίλους και να βάλεις στη ζωή σου νέα πρόσωπα. Οι δεσμευμένοι μπορούν να οργανώσουν ένα διασκεδαστικό διήμερο με το σύντροφό τους. Από το βράδυ της Κυριακής, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου σού δημιουργεί την ανάγκη να θέσεις νέες προτεραιότητες, οι οποίες ενδεχομένως να βάλουν την ερωτική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου τις μέρες αυτές, ανεβάζοντας τη λίμπιντο. Το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου ενδεχομένως να επιδιώξουν μία προσέγγιση ενός προσώπου από το παρελθόν. Η νέα θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου από το βράδυ της Κυριακής, αυξάνει τις πιθανότητες να επιστρέψει το πρόσωπο αυτό στη ζωή σου… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο τις μέρες αυτές, καθώς η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, σχηματίζοντας αντίθεση με τον Κρόνο. Ίσως σε έχει διχάσει μια κατάσταση που αφορά το ερωτικό σου μέλλον ή η σχέση σου με το σύντροφό σου να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα, που σε προβληματίζουν. Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου τη βράδυ της Κυριακής σού δημιουργεί την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως υπάρχουν κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις που περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σου, κάτι που ίσως να προκαλέσει παράπονα από το ταίρι σου. Όμως, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου το βράδυ της Κυριακής, θέτει ως προτεραιότητα τη σχέση σου και, αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με το σύντροφό σου, φαίνεται πως καταφέρνετε να γεφυρώσετε τις διαφορές μέσα από υποχωρήσεις και κατανόηση της άλλης πλευράς. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σου για φλερτ και διασκέδαση αυξάνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, με την πορεία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων. Είτε θελήσεις να βγεις έξω για να προσεγγίσεις ενδιαφέρουσες υπάρξεις, είτε στραφείς σε ένα πρόσωπο που σε περιτριγυρίζει και με το οποίο υπάρχει σεξουαλική χημεία μεταξύ σας, το βέβαιο είναι ότι οι μέρες αυτές εμπεριέχουν ερωτικό παιχνίδι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου το βράδυ της Κυριακής, το εμπλουτίζει με όμορφες στιγμές και δραστηριότητες, που ανανεώνουν και τη σχέση σου. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Η πορεία της Σελήνης στους Διδύμους τις μέρες αυτές σε κάνει νοσταλγικό, με το ερωτικό σου παρελθόν να κάνει την εμφάνισή του. Ίσως μάλιστα να επιδιώξεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που αισθάνεσαι ότι έχετε αφήσει κάτι στη μέση. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου το βράδυ της Κυριακής, ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση και σου χαρίζει ρομαντισμό και τρυφερές στιγμές, με τους δεσμευμένους εκπροσώπους του ζωδίου να ανανεώνουν τη σχέση τους! Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-03-2017 22:00:00