blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακο, 14 έως 15 Οκτωβρίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακο, 14 έως 15 Οκτωβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων το σαββατοκύριακο, 14 έως 15-10-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 14 έως 15/10/2017.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό, απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνοντας ρομαντισμό και αρμονία στην αισθηματική σου ζωή αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε σταθερή σχέση είναι πολύ πιθανό να προκύψει, ενώ οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να γεφυρώσουν χάσματα στη σχέση τους και να δημιουργήσουν ένα ισορροπημένο κλίμα στον δεσμό τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού και η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό αυτό το Σαββατοκύριακο φέρνουν εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Όσοι έκαναν πρόσφατα μια νέα γνωριμία, θα επιδιώξουν να περάσουν περισσότερο χρόνο με το πρόσωπο αυτό, ενώ οι δεσμευμένοι, θα στρέψουν την προσοχή τους σε πρακτικά θέματα που απασχολούν τη σχέση τους, ώστε να βρουν λύσεις προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εκκινώντας ένα διάστημα εξωστρέφειας, ανάγκης για φλερτ και παιχνιδιού. Είτε διατηρείς μόνιμο δεσμό είτε όχι, από σήμερα θα έχεις την διάθεση και την αυτοπεποίθηση να αφεθείς στον έρωτα, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς με ένταση και πάθος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό αυτό το Σαββατοκύριακο, δημιουργώντας σου την επιθυμία να ζήσεις ρομαντικές στιγμές. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, φαίνεται πως θα καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα αρμονικό κλίμα στη σχέση τους, που θα τους κάνει να νιώσουν την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζονται. Όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, είναι πιθανό να δεχθούν επισκέψεις από το παρελθόν… 

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού σου χαρίζει επικοινωνιακή διάθεση και εξωστρέφεια. Από αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και το προσεχές διάστημα, θα θελήσεις να διευρύνεις τις επαφές σου και να γοητεύσεις τους γύρω σου. Όσοι Λέοντες διατηρούν μόνιμη σχέση, θα καταφέρουν να επιλύσουν τυχόν προβλήματα που απασχολούν τον δεσμό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η αντίθεση Ερμή – Ουρανού φέρνει ξαφνικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων και πιθανές επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα σου χαρίσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, ώστε να λάβεις τις σωστές αποφάσεις για τα αισθηματικά σου.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου αυτό το Σαββατοκύριακο και σε γεμίζει ρομαντισμό, αυτοπεποίθηση και γοητεία. Οι μέρες είναι ιδανικές για να γνωρίσεις νέα άτομα, με τα οποία θα ανακαλύψεις ότι υπάρχει χημεία μεταξύ σας. Οι έχοντες μόνιμο δεσμό, θα διανύσουν ένα διάστημα γεμάτο ευχαρίστηση και αισθαντικότητα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον 12ο ηλιακό σου οίκο αυτό το Σαββατοκύριακο, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε κρυφές επιθυμίες, αλλά και αυξάνοντας τις πιθανότητες για μοιραίες γνωριμίες. Όσοι διατηρούν μόνιμο δεσμό, φαίνεται πως θα νιώσουν μια εσωτερική γαλήνη, που προέρχεται από τη συναισθηματική ασφάλεια που λαμβάνουν από το ταίρι τους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο αυτό το Σαββατοκύριακο, ανεβάζει στα ύψη την κοινωνικότητά σου και φέρνει ρομαντικές γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να ανανεώσετε την κοινωνική σας ζωή με το ταίρι σου και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού αυτό το Σαββατοκύριακο σε κάνει γοητευτικό και ευπρόσιτο, ενώ φαίνεται πως αυξάνει τις πιθανότητες για ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από τον χώρο της δουλειάς σου το προσεχές διάστημα. Όσοι διατηρούν μόνιμο δεσμό, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους μέσα από δραστηριότητες που τους ανανεώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού αυτό το Σαββατοκύριακο, αυξάνει τις πιθανότητες να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι με το ταίρι σου που θα αναζωογονήσει τη σχέση σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, δεν αποκλείεται να κάνεις μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία τις ημέρες αυτές, που θα σου χαρίσει χαρά και αισιοδοξία!

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται να ομορφύνει τη συμβίωσή σου με το ταίρι σου, να δημιουργήσει ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σας και να σας παρακινήσει να μοιραστείτε σκέψεις και συναισθήματα. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, με την αντίθεση Ερμή – Ουρανού είναι πιθανό να δεχθούν ένα απροσδόκητο μήνυμα από έναν παλιό σύντροφο…

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-10-2017 22:00:00