blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 15-3-2017

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού σήμερα το απόγευμα ξυπνώντας πάθη, ενώ φαίνεται πως σε συνδυασμό με την ανάδρομη Αφροδίτη, καλείσαι να επουλώσεις τραύματα από το παρελθόν. Όσοι διατηρούν μόνιμο δεσμό, θα θελήσουν να εξομολογηθούν κάποια πράγματα στο σύντροφό τους, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως προχωρήσουν σε μια κίνηση επανασύνδεσης με ένα πρόσωπο – απωθημένο… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που αφορούν τη σχέση σου έρχονται σε πρώτο πλάνο, καθώς η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θέτει ως προτεραιότητα το σύντροφό σου. Αν έχουν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις στη σχέση σου ή νιώθεις κάποιου είδους ανασφάλεια, καλό είναι να εκφραστείς ανοιχτά και να βρείτε λύσεις με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να επιδιώξουν μία συνάντηση με κάποιον από το παρελθόν. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, ευνοώντας ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου. Αν είχε υπάρξει κάποια προστριβή στη σχέση σου, φαίνεται πως καταφέρνεις να την επιλύσεις παρέα με το ταίρι σου, ενώ αν είχες πραγματοποιήσει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, κάποια εξέλιξη με το πρόσωπο αυτό φαίνεται να σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό λίγο αργότερα, σε βοηθά να προσθέσεις πάθος στη βραδιά σου… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα εμπεριέχει διάθεση για φλερτ, καθώς η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, σου ξυπνά ερωτισμό και ανεβάζει την σεξουαλικότητά σου στα ύψη. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους μία νέα, πολλά υποσχόμενη γνωριμία καραδοκεί, ενώ οι δεσμευμένοι αναζωπυρώνουν τη φλόγα στη σχέση τους και ανανεώνουν τον έρωτά τους, μέσα από ρομαντικές δραστηριότητες… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού τη σημερινή μέρα, στρέφοντας την προσοχή σου σε παλιές ερωτικές ιστορίες. Ίσως, μπεις σε διαδικασία απολογισμού, ώστε να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές και συμπεριφορές σου από εδώ και στο εξής, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται πως η συναισθηματική ασφάλεια στη σχέση σου γίνεται θέμα που χρειάζεται επίλυση… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στρέφει την προσοχή στο παρελθόν και σε ωθεί σε περισυλλογή. Συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, με τα οποία αισθάνεσαι ότι έχεις αφήσει κάτι στη μέση, είναι πιθανό να προκύψουν σήμερα, ενώ αν διατηρείς μόνιμο δεσμό θα έχεις την ευκαιρία έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, μέσα από έναν ανοιχτό διάλογο μεταξύ σας… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού ίσως σου δημιουργήσει μία αίσθηση ανασφάλειας σήμερα. Αν νιώθεις ότι η σχέση σου δε σου δίνει αυτά που χρειάζεσαι, καλό είναι να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, προσπάθησε να διαχωρίσεις ποιά πρόσωπα από αυτά που σε περιτριγυρίζουν, αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σου. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου σήμερα, βγάζοντας στην επιφάνεια συναισθήματα και απωθημένα. Η σεξουαλικότητά σου ανεβαίνει και έχεις περισσότερες ευκαιρίες να γνωρίσεις… ελκυστικές υπάρξεις και να γοητευτείς από κάποιο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα έχεις την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σου. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού σε παρακινεί να προχωρήσεις σε έναν απολογισμό, να έρθεις πιο κοντά στη διαίσθησή σου και αντιμετωπίσεις φόβους και άγχη από παρελθοντικές εμπειρίες, που επηρεάζουν το παρόν στις σχέσεις σου. Η μέρα είναι ιδανική για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να πας παρακάτω, θέτοντας νέες βάσεις στα αισθηματικά σου. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει νέες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο και δεν αποκλείεται ανάμεσά τους να κρύβεται και ένα άτομο που θα διαπιστώσεις ότι σας συνδέουν πολλά κοινά στοιχεία. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, εκμεταλλεύσου τη μέρα για να οργανώσεις δραστηριότητες με το ταίρι σου και με φίλους, ώστε να σπάσετε λίγο τη ρουτίνα της σχέσης. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Σκορπιού τη σημερινή μέρα και οι όψεις που σχηματίζει σε φέρνουν πιο κοντά με το ταίρι σου, αν διατηρείς μόνιμη σχέση. Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, ενδέχεται να θελήσουν να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους, για ενδοσκόπηση και περισυλλογή σχετικά με ερωτικές επιλογές του παρελθόντος… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό τη σημερινή μέρα σε κάνει δοτικό προς το ταίρι σου και σε βοηθά να του εκφράσεις τις επιθυμίες σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να ανανεώσεις τη σχέση σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, προετοιμάσου για πιθανές ερωτικές προκλήσεις από το παρελθόν. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-03-2017 22:00:00