blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Παρασκευή, 17-11-2017, από την Φένια Σταμέλου! Επίσης, διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018.

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 17-11-2017

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη τη σημερινή μέρα, φέρνοντας νέα και εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Το κοινωνικό σου περιβάλλον θα αποτελέσει πηγή νέων γνωριμιών και αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε περιτριγυρίζει το τελευταίο διάστημα, σήμερα θα παρουσιαστούν εξελίξεις που θα σε ενθουσιάσουν… Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή – Άρη που σχηματίζεται τη σημερινή μέρα, ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Η όψη σε καλεί να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σου μέσα και να εξομολογηθείς κάποια πράγματα στο ταίρι σου. Παράλληλα, φαίνεται πως καταφέρνετε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα που αφορούν τη συμβίωσή σας. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό, μια όψη που ευνοεί ιδιαίτερα τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Μία έκπληξη από το ταίρι σου ομορφαίνει το κλίμα στη σχέση σας και σας ωθεί να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Οι αδέσμευτοι που έχουν οργανώσει κάποιο ταξίδι, έχουν αυξημένες πιθανότητες να πραγματοποιήσουν μια άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία…. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής συναντά τον Άρη σε μια όψη εξαγώνου τη σημερινή μέρα, όψη που ανεβάζει στα ύψη την ερωτική σου διάθεση. Ο ρομαντισμός που υπάρχει στη σχέση σου σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποια σχέδια για να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να έχουν μια απρόσμενη εξέλιξη με ένα πρόσωπο από το παρελθόν… Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Μια εξαιρετική όψη για τα αισθηματικά σου κορυφώνεται τη σημερινή μέρα. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη φανερώνει πως η σχέση σου εξελίσσεται και πως κάποια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα, σας επιτρέπουν να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας. Η μέρα κρύβει πολλές ευκαιρίες και για τους αδέσμευτους, ειδικά αν έχουν οργανώσει ένα ταξίδι… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη είναι μια όψη που σου φτιάχνει τη διάθεση και σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, οργάνωσε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι με το ταίρι σου και φίλους, ενώ αν ανήκεις στους Παρθένους που έχουν χωρίσει πρόσφατα, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί μια επανασύνδεση… Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, μια όψη που ευνοεί ιδιαίτερα του αδέσμευτους Ζυγούς. Μια νέα γνωριμία που έρχεται στο δρόμο σου, φαίνεται να σου ξυπνά το πάθος, ενώ γενικά η μέρα κρύβει πολλαπλάσιες ερωτικές ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται σε κάθε σου μετακίνηση. Οι δεσμευμένοι αναζωπυρώνουν τη φλόγα στη σχέση τους… Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή – Άρη είναι μια όψη που υπερτονίζει την ανάγκη σου για ασφάλεια. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως θελήσεις να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου για αυτά που μοιράζεστε στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δεχθούν μια πρόκληση από ένα πρόσωπο από τα παλιά… Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό, μια όψη που βγάζει προς τα έξω τον επικοινωνιακό σου εαυτό. Οι αδέσμευτοι θα καταφέρουν να κατακτήσουν ένα πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, ενώ οι δεσμευμένοι Τοξότες φαίνεται πως βελτιώνουν την επικοινωνία στη σχέση τους. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής συναντά τον Άρη σε μια όψη εξαγώνου σήμερα, η οποία σε βοηθά να εκφράσεις τις επιθυμίες σου. Είναι μια καλή στιγμή για να εκμυστηρευτείς όλα όσα σκέφτεσαι και αισθάνεσαι στο ταίρι σου, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως δεχθούν μια ερωτική πρόταση από ένα πρόσωπο που δεν περίμεναν… Έχεις κάνει γνωριμία και θες να δεις αν θα εξελιχθεί σε σχέση; Είναι το μυαλό σου διαρκώς στο παρελθόν και θες να δεις αν θα έχεις επανασύνδεση; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και μελλοντολόγους του myastro.gr στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τη σημερινή μέρα, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη κάτι που φανερώνει πως θα έχεις ανεβασμένη επικοινωνιακή διάθεση. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να υλοποιήσουν και να εξελίξουν σχέδια που είχαν κάνει με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι Υδροχόοι θα προσελκύσουν νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά στην πρόταση γάμου αλλά δεν ξέρεις τι σκαρώνει για σένα το πρόσωπο που θες; Μη μένεις στο σκοτάδι, μάθε πότε θα σε παντρευτεί και τι σκοπό έχει ακριβώς για σένα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Το εξάγωνο Ερμή – Άρη που σχηματίζεται τη σημερινή μέρα, είναι μια όψη που σε βοηθά να εκφράσεις κάποια βαθιά σου συναισθήματα. Μίλησε στο ταίρι σου γι’ αυτά που σε προβληματίζουν και μην καταπιέζεις τον εαυτό σου, ενώ αν σου δημιουργείται άγχος από τα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να μην το μεταφέρεις στη σχέση σου. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-11-2017 22:00:00