blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 2-6-2017

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα εμπεριέχει όψεις που σε παρακινούν να κοινωνικοποιηθείς. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς, φαίνεται πως καταφέρνετε να οργανώσετε δραστηριότητες με το ταίρι σου που σπάνε τη ρουτίνα σας, ενώ οι αδέσμευτοι, έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο που θα ομορφύνει την καθημερινότητά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με τον Ερμή από το ζώδιό σου και εκκινώντας την εβδομάδα σου με ερωτική χροιά. Η ανάγκη σου για φλερτ και διασκέδαση εντείνεται και η ανεβασμένη σου σεξουαλικότητα ελκύει θαυμαστές. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, ίσως θελήσουν να εξομολογηθούν κάποια πράγματα στο ταίρι τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε παρακινεί να σκεφτείς σοβαρά κάποια γεγονότα που έχουν προκύψει στην ερωτική σου ζωή και να αναζητήσεις τρόπους για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει στην επιφάνεια το παρελθόν σου και οι όψεις που σχηματίζει σε παρακινούν να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που σε απογοήτευσαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να αναζητήσεις προσωπικό χρόνο για ψυχαγωγία και ευχαρίστηση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στις σκέψεις σου. Οι δεσμευμένοι ας οργανώσουν μία κοντινή απόδραση με το ταίρι τους.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα ίσως να φέρει κάποιες δυσκολίες που ενδεχομένως να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μοιράσου τους προβληματισμούς σου με το ταίρι σου, ώστε να βρείτε μαζί τις λύσεις. Αν όχι, προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω, ώστε να δεις τις επιλογές σου από απόσταση και να ξεκαθαρίσεις ποιες πεποιθήσεις σου αποτρέπουν την ευτυχία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και οι όψεις που σχηματίζει, φανερώνουν πως βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα στα αισθηματικά σου. Αν νιώθεις ένταση λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου, προσπάθησε να βρεις πρακτικές λύσεις, ενώ αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό αλλά υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σου κινεί το ενδιαφέρον, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις για ποιο λόγο διστάζεις να το προσεγγίσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε παρακινεί να αναζητήσεις χρόνο για χαλάρωση και ενδοσκόπηση. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, πιθανόν κάποιες αλλαγές που αφορούν το μέλλον της σχέσης σου να σε έχουν προβληματίσει το διάστημα αυτό και σήμερα, να προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου ίσως δεχθούν επισκέψεις από τον παρελθόν…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μέλλον της ερωτικής σου ζωής θα σε απασχολήσει έντονα τη σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη από τον 11ο ηλιακό σου οίκο, σε καλεί να οργανώσεις σχέδια και στόχους. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα θελήσουν να ψυχαγωγηθούν ή να οργανώσουν μια βραδιά με φίλους, για να ανανεώσουν τη σχέση τους. Οι αδέσμευτοι ίσως να γνωρίσουν ένα νέο υποψήφιο ταίρι μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις σου. Η Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζοντας δυσμενείς όψεις με τον Κρόνο και τον Άρη, κάτι που φαίνεται να δημιουργεί ένα δύσκολο κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις ή πρωτοβουλίες, καθώς φαίνεται πως θα αισθάνεσαι μια εσωτερική ένταση που θα σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένοι σε παρακινεί να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Μην διστάσεις να μιλήσεις στο ταίρι σου για αυτά που αισθάνεσαι, ώστε να βρείτε μαζί τρόπους για να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας και να θέσετε μαζί νέους στόχους για το μέλλον σας. Οι αδέσμευτοι καλό είναι να εκμεταλλευτούν την κοινωνική τους διάθεση για να προσελκύσουν νέο ταίρι…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σεξουαλική σου διάθεση θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου και σε βοηθά να του/της εκμυστηρευτείς κρυφές επιθυμίες σου, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να συναντήσουν ένα πρόσωπο από τα παλιά…

ΙΧΘΕIΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου φανερώνοντας πως θα υπάρξουν εξελίξεις στις σχέσεις σου. Ίσως θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σου ή να μοιραστείς μαζί του κάποιους προβληματισμούς σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους δεν αποκλείεται να θελήσεις να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που βγήκε πρόσφατα από τη ζωή σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-06-2017 22:00:00