blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακο, 22-23 Ιουλίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακο, 22-23 Ιουλίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων το σαββατοκύριακο, 22 έως 23/7/2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 22 έως 23/7/2017.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του μήνα, οι οποία ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σου οίκο και σου ξυπνά την ανάγκη να κάνεις ένα φρέσκο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή. Έχεις ανάγκη από πάθος, χαρά, ενθουσιασμό και αγάπη και αυτό το φεγγάρι, στα χαρίζει απλόχερα και φέρνει στη ζωή σου πρόσωπα και ευκαιρίες που θα σε γεμίσουν ζωντάνια! Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό κορυφώνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και στο ηλιακό σου ναδίρ, η οποία φέρνει εξελίξεις στα αισθηματικά σου, που προέρχονται από το παρελθόν. Θα θελήσεις να κλείσεις κάποιες υποθέσεις σου για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που δε σου προσφέρουν, πλέον, αυτά που έχεις ανάγκη… Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σαββατοκύριακο αυτό κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του μήνα και ενεργοποιεί τον 3ο ηλιακό σου οίκο, τονίζοντας την ανάγκη σου για επικοινωνία. Κάποια ευχάριστα νέα που αφορούν τον σύντροφό σου, μια πολυπόθητη συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου, που σε βοηθά να ξεφύγεις από την ρουτίνα, είναι μερικά σενάρια που θα φέρουν ενθουσιασμό και χαρά στη ζωή σου. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις μέρες αυτές κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του μήνα, οι οποία ενεργοποιεί τον 2ο ηλιακό σου οίκο, που συνδέεται με την αυτοπεποίθησή σου αλλά και με το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται ότι η σχέση σου στα ενισχύει, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι πιο σίγουρος για το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Οι αδέσμευτοι θα μπορέσουν να κατακτήσουν ευκολότερα το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου αυτό το Σαββατοκύριακο, σου δίνει την ώθηση να κάνεις μια καινούρια αρχή. Η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται και φαίνεται πως πολλαπλασιάζεις τα υποψήφια θηράματα. Παράλληλα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις μια επισημοποίηση στη σχέση σου ή να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά την απόκτηση απογόνων με τον/την σύντροφό σου. Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, ενισχύει τη διαίσθησή σου και σε βοηθά να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή, ώστε να έρθεις πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σου. Οι εξελίξεις που έχουν συμβεί στην αισθηματική σου ζωή σε καλούν να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σου και το νέο αυτό φεγγάρι σε παρακινεί να ακούσεις το ένστικτο σου... Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, ενεργοποιεί τον 11ο ηλιακό σου οίκο και σε παροτρύνει να οργανώσεις διακοπές και ευχάριστες δραστηριότητες με το ταίρι σου και να βρεις πρωτότυπες ιδέες και τρόπους που θα ομορφύνουν το κλίμα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, δεν αποκλείεται να κάνουν μια γνωριμία μέσα από τον κύκλο τους, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία των αισθηματικών τους. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το καινούριο φεγγάρι που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη ζωτική σου ενέργεια, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη δημόσια εικόνα σου, κάνοντάς σε να νιώθεις περισσότερο γοητευτικός και θελκτικός. Οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες πολλαπλασιάζονται τις μέρες αυτές και οι υποψήφιοι σύντροφοι αυξάνονται. Ίσως μάλιστα αναπτύξεις και ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας σου… Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το καινούριο φεγγάρι ενεργοποιεί τον 9ο σου ηλιακό σου οίκο και προσδίδει καινούριο όραμα, χαρά και ενθουσιασμό στο Σαββατοκύριακο σου. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι στο εξωτερικό με το ταίρι σου, κάτι που θα ανανεώσει σημαντικά τη σχέση σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους μια εξωτική γνωριμία, φαίνεται να σου ξυπνά πρωτόγνωρα συναισθήματα... Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, στρέφει την προσοχή σου σε εμπειρίες που έζησες στο παρελθόν και σε θέματα που αφορούν τη συμβίωση με το ταίρι σου. Η ανάγκη σου για πάθος θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και είτε θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου είτε, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, θα αναζητήσεις πρόσωπα που αισθάνεσαι ότι υπήρχε χημεία μεταξύ σας. Μάθε με ποιο πρόσωπο θα έχεις τρυφερή συνάντηση, τι ακριβώς θα γίνει μεταξύ σας! Με αυτό το πρόσωπο ταιριάζεις απόλυτα! Κάλεσε 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη του μήνα που σχηματίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Οι πιθανότητες να κάνεις καινούρια σχέση με ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου ή να ανανεώσεις το πάθος στην υπάρχουσα σχέση σου, είναι ιδιαίτερα αυξημένες, όπως και το ενδεχόμενο να θελήσεις να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση... Θέλεις να σου κάνουν πρόβλεψη και να σου βγει μέσα σε λίγες μέρες; Αν θες πρόβλεψη που θα την δεις αμέσως να συμβαίνει, πρέπει να καλέσεις την Νάντια Ρήγα στο 14788 ή με sms στείλε ΝΑΝΤΙΑ στο 54848 μόνο 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

ΙΧΘΕIΣ

Το καινούριο φεγγάρι που σχηματίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο, σου δημιουργεί την ανάγκη να σπάσεις τη ρουτίνα σου και να φέρεις περισσότερη ζωντάνια στην καθημερινότητά σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να οργανώσεις μια εκδρομή με το ταίρι σου ή μια δραστηριότητα που θα χαρίσει ενθουσιασμό και στους δυο σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πολλαπλασιάζουν τις γνωριμίες με υποψήφιους συντρόφους… Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848 0.93/sms. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-07-2017 22:00:00