blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 23 Μαΐου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 23 Μαΐου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τρίτη, 23 Μαΐου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 23-5-2017

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και σήμερα, σχηματίζοντας όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό, οι οποίες σε κάνουν αρκετά εξωστρεφή και κοινωνικό. Παράλληλα, φαίνεται πως επηρεάζεται ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και τις σχέσεις, με το πλανητικό σκηνικό να σε οδηγεί σε αλλαγή οπτικής και αναθεώρηση του οράματος που έχεις για το μέλλον σου... Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, όψη που φέρνει σε πρώτο πλάνο τη συμβίωση με το ταίρι σου, το κοινό σας ταμείο αλλά και θέματα σεξουαλικότητας. Όλα τα παραπάνω παρουσιάζουν εξελίξεις και κάποιου είδους αναθεώρηση που προκύπτει μέσα από συζητήσεις σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σου τις βραδινές ώρες, υπερτονίζει την ανάγκη σου για ασφάλεια και σταθερότητα... Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο σε παρακινεί να προχωρήσεις σε κάποιες ενέργειες με το ταίρι σου, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα που επηρεάζουν τη σχέση σας. Ενδέχεται, επίσης, να δεχθείς μία πρόταση ή να επιδιώξεις εσύ επαφή με ένα πρόσωπο που έχει βγει από τη ζωή σου... Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού έως τις μεσημεριανές ώρες, ενδέχεται να σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με την πορεία της ζωής σου και το μέλλον που επιθυμείς να έχεις, ενώ ίσως κάποια εμπόδια που έχουν εμφανιστεί στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα, να σου δημιουργούν μια εσωτερική αναστάτωση. Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο, επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεσαι... Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο φιλικά προσκείμενο ζώδιο του Κριού, κάτι που σε κάνει αρκετά εξωστρεφή και αισιόδοξο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και η σύνοδός της με τον Ουρανό, εντείνουν ακόμη περισσότερο την κοινωνική και ερωτική σου διάθεση, παροτρύνοντάς σε να κυκλοφορήσεις εκεί έξω, να διασκεδάσεις και να εντάξεις το πάθος στη ζωή σου... Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και οι όψεις που σχηματίζει τη σημερινή μέρα, στρέφουν την προσοχή σου στο παρελθόν. Φαίνεται πως έχεις μια έντονη ανάγκη να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια πράγματα και να αφήσεις πίσω σου με πρόσωπα ή καταστάσεις που σε έχουν ταλαιπωρήσει. Η μέρα ενδείκνυται για περισυλλογή και απολογισμό... Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον οίκο των διαπροσωπικών σου σχέσεων και οι όψεις που σχηματίζει, φανερώνουν πως ενδέχεται να υπάρξει κάποιου είδους ένταση στη σχέση σου, η οποία πιθανόν προέρχεται από απρόοπτους, εξωγενείς παράγοντες. Προσπάθησε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου για κάτι που δεν έχει προκαλέσει εκείνος/η. Από το απόγευμα και μετά, η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο βοηθά να επανέλθει σταθερότητα και ηρεμία… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στρέφει την προσοχή σου σε πρακτικά ζητήματα, όμως η είσοδός της στο ζώδιο του Ταύρου από το απόγευμα και μετά, φέρνει σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το ταίρι σου θα αποτελέσει προτεραιότητα και καλό είναι να εκμεταλλευτείς τις ώρες αυτές για να έρθετε πιο κοντά και να αναζωπυρώσετε το πάθος μεταξύ σας... Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιό σου και σύνοδο με τον Ουρανό, όψεις που σε κάνουν ιδιαίτερα κοινωνικό, ενώ παράλληλα ίσως να φέρουν στη ζωή σου ένα πρόσωπο που σου ξυπνά έντονα πάθη. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου φαίνεται πως κάνουν κάποιες κινήσεις, μέσα από τις οποίες σταθεροποιούν τη σχέση τους. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και μέχρι τις μεσημεριανές ώρες η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού φέρνει στο μυαλό σου αναμνήσεις, η είσοδός της στον Ταύρο από το απόγευμα και μετά, επαναφέρει την εξωστρέφειά σου και σε παρακινεί να βγεις έξω, να κοινωνικοποιηθείς και να διασκεδάσεις. Οι πιθανότητες να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σου, είναι ιδιαίτερα αυξημένες... Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού μέχρι το μεσημέρι, κάνοντάς σε ιδιαίτερα επικοινωνιακό, ενώ οι όψεις που σχηματίζει ανεβάζουν την κοινωνικότητά σου. Οι πιθανότητες να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε μία έξοδό σου θα είναι πολλαπλάσιες, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους Υδροχόους, εκμεταλλεύσου την ημέρα για να περάσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου... Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν και μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη από τον Κριό ενδέχεται να σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας, η είσοδός της στο ζώδιο του Ταύρου φαίνεται να ανεβάζει την επικοινωνιακή σου διάθεση και να σε παρακινεί να εκφράσεις τα θέλω και τις ανάγκες σου στο ταίρι σου ή σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στις σκέψεις σου. Ακόμη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μια απόδραση με το ταίρι σου θα γεμίσει τις μπαταρίες σας... Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-05-2017 22:00:00