blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 24-4-2017

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, μία όψη που φέρνει μια εξέλιξη σε κάτι που σχεδίαζες και είχε αναβληθεί ή σε καλεί να επανεξετάσεις μία ερωτική σου υπόθεση. Ίσως να λαμβάνετε από κοινού μία απόφαση με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας ή, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια νέα γνωριμία που πραγματοποιείς, σε καλεί να αλλάξεις απόψεις για τη δέσμευση. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής, που κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, με τον Κρόνο από τον 8ο ηλιακό σου οίκο, είναι μια όψη που ίσως να δημιουργήσει κάποιο χάσμα στη σχέση με το ταίρι σου, καλώντας σε να αναθεωρήσεις θέματα που αφορούν τη συμβίωση ή το κοινό σας ταμείο. Από την άλλη, ίσως να αλλάζεις την απόφασή σου σχετικά με μία ερωτική ιστορία που σε έχει ταλαιπωρήσει και που σχεδίαζες να συνεχίσεις να την κρατάς στη ζωή σου. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο φέρνει μία σημαντική εξέλιξη, που αφορά τα αισθηματικά σου. Ενδεχομένως να έχει προκύψει μία νέα γνωριμία το προηγούμενο διάστημα και τώρα να αποφασίζεις κατά πόσο μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο ή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, να αναθεωρείς κάποιες αποφάσεις που είχες λάβει πρόσφατα για την πορεία της σχέσης σου… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον ανάδρομο Κρόνο σε όψη τριγώνου τη σημερινή μέρα και σε παρακινεί να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα που αφορούν το ερωτικό σου μέλλον. Φαίνεται πως επανεξετάζεις ιδέες, σκέψεις και αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως να δίνεις την ευκαιρία να σε γνωρίσει ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί καιρό και σχετίζεται με το περιβάλλον εργασίας σου. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο ανάδρομου Ερμή – ανάδρομου Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, επηρεάζει σημαντικά τα αισθηματικά σου. Ίσως να επιστρέφουν στη ζωή σου παλιοί υποψήφιοι σύντροφοι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις σχέδια και συζητήσεις με το ταίρι σου. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο, φέρνει εξελίξεις. Ίσως, να συμβαίνουν εξελίξεις που σε καλούν να κλείσεις έναν κύκλο από το παρελθόν ή κάποιες σκέψεις σου να σε οδηγούν σε σημαντικές αναθεωρήσεις, όσον αφορά την παρούσα κατάσταση που αντιμετωπίζεις στα αισθηματικά σου. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και απόφυγε σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σου, καθώς ενδέχεται να προέρχονται από κακή κρίση. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής, απέναντι από το ζώδιό σου, με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη και τον 3ο ηλιακό σου οίκο, σε καλεί να αναθεωρήσεις σχέδια και να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου. Η όψη σε βοηθά επίσης, να ολοκληρώσεις κάθε πρακτική εκκρεμότητα που αφορά τη συμβίωσή σου με το ταίρι σου και να επιλύσεις οτιδήποτε σας απασχολεί μέσα από διάλογο. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα σχηματίζεται το τρίγωνο ανάδρομου Ερμή – ανάδρομου Κρόνου, μια όψη που σε καλεί να εκφράσεις κάποιους προβληματισμούς στο σύντροφό σου ή, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, να επανεξετάσεις την πορεία μιας γνωριμίας που έκανες πρόσφατα. Παράλληλα, αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από το περιβάλλον εργασίας σου, ενδέχεται να προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη σημερινή μέρα, το τρίγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής από τον Κριό με τον Κρόνο που κινείται επίσης ανάδρομος στο ζώδιό σου, φέρνει εξελίξεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Ένα νέο που περίμενες καιρό να ακούσεις, επηρεάζει θετικά και το κλίμα στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Τοξότες έχουν αυξημένες πιθανότητες να δεχθούν κάποιο μήνυμα ή μια πρόσκληση για συνάντηση με έναν παλιό τους έρωτα… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής από τον Κριό συναντά τον κυβερνήτη σου, που κινείται επίσης ανάδρομος, σε μία όψη τριγώνου, η οποία σε καλεί να αναθεωρήσεις κάποιες επιλογές σου στον έρωτα και να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Θα έχεις τη δύναμη να δεις κατάματα τα λάθη σου και να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις, που σου έχουν δημιουργήσει ανασφάλειες… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο ανάδρομου Ερμή – ανάδρομου Κρόνου είναι μια όψη που σε καλεί να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις ή σχέδια και να τα εκφράσεις στο ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, ίσως δεχθείς μία πρόκληση από ένα πρόσωπο που σε περιτριγυρίζει ή από κάποιο που είχες γνωρίσει στο παρελθόν και τώρα επιδιώκει να σε ξανασυναντήσει… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο τη σημερινή μέρα, μία όψη που σε παρακινεί να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα και να αλλάξεις τις προτεραιότητες μέσα στη σχέση σου. Είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σε απασχολούν, να εκφράσεις τις ανησυχίες ή τις ανασφάλειές σου και να διεκδικήσεις μία καλύτερη αντιμετώπιση στα προβλήματα από την πλευρά του. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-04-2017 22:00:00