blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 25 Απριλίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 25 Απριλίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τρίτη, 25 Απριλίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 25-4-2017

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου σχηματίζοντας διάφορες όψεις που φανερώνουν πως η μέρα κρύβει πάθος, αλλά και εντάσεις. Οι εξελίξεις στις σχέσεις σου θα είναι ανατρεπτικές και ίσως λάβουν χώρα γεγονότα, που προμηνύουν την έναρξη μιας σημαντικής περιόδου για το μέλλον τους. Μία νέα, εντελώς ξαφνική γνωριμία, είναι πολύ πιθανό να προκύψει για τους αδέσμευτους Κριούς! Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φανερώνει πως ενδεχομένως να αισθάνεσαι μία εσωτερική ένταση, που προσπαθείς να την διαχειριστείς με ψυχραιμία. Πιθανόν να υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί ή ανησυχίες που θέλεις να εκφράσεις στο σύντροφό σου, αλλά φοβάσαι ότι θα οδηγήσουν σε σύγκρουση. Καλό είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση ή κίνηση τη σημερινή μέρα… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κινείται στον 11ο ηλιακό σου οίκο τη σημερινή μέρα, φανερώνοντας πως θα υπάρξει μία σημαντική εξέλιξη σε μία γνωριμία σου ή πως ένα νέο πρόσωπο μπαίνει εντελώς απροσδόκητα στη ζωή σου. Διασκεδαστικές έξοδοι που οργανώνεις με την παρέα σου κρύβουν ερωτικές εκπλήξεις, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αναδιαμορφώνεις μελλοντικά σας σχέδια με το ταίρι σου. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού τη σημερινή μέρα, φανερώνουν πως θα υπάρξουν εξελίξεις και ίσως κάποιες ανατροπές που σε προβληματίζουν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή και να αποφύγεις να μεταφέρεις εντάσεις και προβλήματα από τον ένα τομέα στον άλλο. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Οι όψεις της Σελήνης από το ζώδιο του Κριού φανερώνουν την ανάγκη σου να δραπετεύσεις και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Ίσως θελήσεις να οργανώσεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου ή πιθανόν να δεχθείς μια έκπληξη από εκείνο, που σε ανανεώνει. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μία εντελώς απροσδόκητη γνωριμία ή εξέλιξη με ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου, σου ξυπνά το πάθος… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προμηνύει ένταση και απρόοπτα. Η Σελήνη κινείται στον 8ο ηλιακό σου οίκο και οι όψεις που σχηματίζει φέρνουν πρόσωπα από το παρελθόν στο δρόμο σου και ερωτικές προκλήσεις από κάποια άτομα που δεν περίμενες. Από την άλλη, μία εξέλιξη στις ζωές των δεσμευμένων Παρθένων, φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα στην πορεία της σχέσης. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου τη σημερινή μέρα, φανερώνοντας πως ο/η σύντροφός σου θα αποτελέσει την προτεραιότητά σου, ενώ καλό είναι να προσέξεις πιθανές ασυνεννοησίες ή εντάσεις ανάμεσά σας. Παράλληλα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, ίσως να κάνει την εμφάνισή του κάποιο πρόσωπο από τα παλιά, που σε βάζει σε δοκιμασίες. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού και οι όψεις που σχηματίζει, φαίνεται να σου δημιουργούν κάποιο άγχος λόγω μιας απρόοπτης εξέλιξης, που διαταράσσει τις ισορροπίες. Καλό είναι να προσπαθήσεις να οργανώσεις όσο καλύτερα μπορείς τις υποθέσεις σου, ώστε να ξεκλέψεις χρόνο για τον εαυτό σου και το ταίρι σου. Κυρίως, απόφυγε να μεταφέρεις στη σχέση σου το κακό κλίμα, που ενδεχομένως υπάρχει σε άλλους τομείς της ζωής σου. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα κρύβει ερωτικές εκπλήξεις. Με την Σελήνη να κινείται στον Κριό, η σεξουαλικότητά σου ανεβαίνει στα ύψη και έρχονται νέοι θαυμαστές στη ζωή σου, με εντελώς απροσδόκητο τρόπο. Οι δεσμευμένοι θα ζήσουν στιγμές έντονου πάθους με το ταίρι τους, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρούν και σε επισημοποίηση της σχέσης τους ή να λαμβάνουν αποφάσεις για απόκτηση απογόνων… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φαίνεται να σου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια, αγαπητέ Αιγόκερε. Κάποια εξέλιξη που αφορά τη σχέση σου σε αναστατώνει, ενώ ίσως να υπάρχουν και κάποιες επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, που εντείνουν ακόμη περισσότερο το κλίμα και σου δημιουργούν αναστάτωση. Προσπάθησε να ξεδιαλύνεις κάποια συναισθήματα μέσα σου και κυρίως να αναζητήσεις τους λόγους που αντιδράς ή επιλέγεις συγκεκριμένες δράσεις στα αισθηματικά σου. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή μία απροσδόκητη γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου, σου χαρίζουν ενθουσιασμό τη σημερινή μέρα. Παράλληλα, η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η συνάντησή της με τον κυβερνήτη σου κρύβει ανατροπές και απρόοπτα, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ίσως να υπάρξει μία ξαφνική έκπληξη από το ταίρι σου. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού και οι όψεις που σχηματίζει, φανερώνουν πως ίσως υπάρξουν εξελίξεις, που σου δημιουργούν ένα έντονο αίσθημα ανασφάλειας. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μοιράσου τους προβληματισμούς σου με το ταίρι σου, ενώ οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου καλό είναι να απομακρύνουν από τη ζωή τους πρόσωπα, που τους ρίχνουν την αυτοπεποίθηση… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-04-2017 22:00:00