blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 25-5-2017

ΚΡΙΟΣ

Τη σημερινή μέρα, κορυφώνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους κάνοντάς σε ιδιαίτερα επικοινωνιακό και φέρνοντας νέες γνωριμίες στο δρόμο σου. Παράλληλα όμως, σχηματίζεται τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια όψη που φέρνει αρκετή ένταση στην επιφάνεια, διαταράσσοντας τις ισορροπίες στη σχέση σου. Ο διάλογος θα σας βοηθήσει να βρείτε τις λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνουν κάποιες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, μέσα από τις οποίες αναδιαμορφώνεις την οπτική σου για τις σχέσεις. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους Ταύρους είτε όχι, καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή μέρα για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, με στόχο να βελτιώσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, σε παροτρύνει να κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα. Η ταυτόχρονη κορύφωση του τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα φανερώνει πως θα έχεις μια έντονη επιθυμία να κάνεις όνειρα για το μέλλον, αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα που σε πλήγωσαν και μεταμορφώνοντας πτυχές του εαυτού σου που σε οδήγησαν σε λάθος επιλογές…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που σχηματίζονται σήμερα, φέρνουν σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σου, ενώ παράλληλα φαίνεται να προετοιμάζεσαι για κάποια κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα στα αισθηματικά σου. Οι μέρες αυτές ενδείκνυνται για περισυλλογή και για να κατασταλάξεις σε κάποια σχέδια που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις στο άμεσο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Μία ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να προκύψει σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, καθώς η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και ευπρόσιτο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα αναδιαμορφώνει κάποια συνθήκες στην καθημερινότητά σου με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο που σχηματίζει σήμερα η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα είναι μια όψη που φέρνει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια και φαίνεται να σου δημιουργεί την ανάγκη να ανακαλύψεις κάποια πράγματα που κρύβονται βαθιά μέσα σου και επηρεάζουν την εξέλιξη των σχέσεών σου. Μοιράσου με το ταίρι σου αυτά που νιώθεις και απέφυγε να κρατάς μυστικά που φθείρουν τη σχέση σου.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και φέρνουν κάποιες αλλαγές που τις ανανεώνουν. Κάποια εξέλιξη που αφορά του ταίρι σου ή μια κοινή σας απόφαση για το μέλλον, φαίνεται να σου φτιάχνουν την διάθεση, να σε παρακινούν να κάνεις σχέδια και καινούρια όνειρα αλλά και να «ξεκολλήσεις» από κάποιες ιδέες ή πεποιθήσεις που δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων που κουφώνονται τη σημερινή μέρα, σου δημιουργούν την αίσθηση ότι κάτι αλλάζει στη ζωή σου. Ίσως να νιώθεις πως μεταμορφώνεσαι και εσωτερικά και πως λαμβάνουν χώρα διεργασίες, μέσα από τις οποίες ξεφορτώνεσαι αγκάθια και απωθημένα, ώστε να διαμορφώσεις ένα καλύτερο μέλλον για τα αισθηματικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, χαρίζοντάς τους ένα νέο ξεκίνημα που συνοδεύεται από μία σημαντική, μεταμορφωτική αλλαγή, όπως μαρτυρά η ταυτόχρονη κορύφωση του τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα. Αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, μία γνωριμία που έρχεται ή έχει έρθει πρόσφατα στη ζωή σου, θα αλλάξει σημαντικά όλα τα δεδομένα σου για τον τρόπο που σχετίζεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι μια όψη που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με τις προσωπικές σου επιθυμίες και να μετασχηματίσεις κάποια κομμάτια του εαυτού σου που επηρεάζουν αρνητικά την πορεία των σχέσεών σου. Είναι μια καλή μέρα για να εκφράσεις στο ταίρι σου τις βαθύτερες ανάγκες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, σε παρακινεί να φλερτάρεις και να αφεθείς στο ερωτικό παιχνίδι. Αν έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σήμερα θα δεις να παρουσιάζονται εξελίξεις που θα σε ενθουσιάσουν, ενώ αν βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα όσον αφορά τα αισθηματικά σου, εμφανίζεται μία λύση που σε ξεμπλοκάρει.

ΙΧΘΕΙΣ

Η κορύφωση του τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα σε καλεί να θέσεις ως προτεραιότητα τις προσωπικές σου ανάγκες και να εξελίξεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, καλό είναι να εκμυστηρευτείς στο ταίρι σου πράγματα που σε προβληματίζουν για το μέλλον σας και να δεις κατά πόσο συμβαδίζετε ακόμη στις επιθυμίες σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-05-2017 22:00:00