blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Δευτέρα, 26-6-2017, από την Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 26-6-2017.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μία όψη τριγώνου μεταξύ του Άρη με τον Ποσειδώνα, η οποία οξύνει τη διαίσθησή σου αλλά και την ανάγκη σου να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, ώστε να αναλογιστείς τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Καλό είναι να εξηγήσεις στο ταίρι σου πως νιώθεις, ώστε να μην περνάς μπερδεμένα μηνύματα και δημιουργηθεί παρεξήγηση μεταξύ σας. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα ευνοεί το ζώδιό σου, κάνοντάς σε κοινωνικό και επικοινωνιακό. Είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο μέσα από μια παρέα σου, το οποίο θα σε γοητεύσει, ενώ οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα γίνουν ιδιαίτερα εκφραστικοί προς το ταίρι τους, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν και ένα όμορφο ταξίδι. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ποσειδώνα τη σημερινή μέρα, είναι μια όψη που χρειάζεται προσοχή, καθώς ενδέχεται να θολώσει το τοπίο στα αισθηματικά σου. Καλό είναι να σκεφτείς διπλά πριν λάβεις κάποια απόφαση, μέσα από την οποία υπάρχει κίνδυνος να θυσιάσεις τα θέλω και τις προσωπικές σου επιθυμίες, για χάρη ενός ατόμου που δεν το αξίζει… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σήμερα, μια όψη που σε ωθεί να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά και να βγάλεις προς τα έξω την ρομαντική σου πλευρά. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα βρουν τη δύναμη να εκφράσουν στο ταίρι τους όνειρα και επιθυμίες που κρατούσαν για τον εαυτό τους…Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια όψη που σε καλεί να φανερώσεις την συναισθηματική σου πλευρά και να ακούσεις το ένστικτό σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου και ίσως να του/της του αποκαλύψεις κάποια μυστικά σου, ενώ οι αδέσμευτοι στρέφονται στο παρελθόν… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τη σημερινή μέρα, ευνοώντας τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Οι δεσμευμένοι εκφράζονται συναισθηματικά προς το ταίρι τους και θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν μια ρομαντική βραδιά που θα τους ανανεώσει, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο, με το οποίο θα έχουν εξαιρετική χημεία…Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι μια όψη που σε ωθεί να αναζητήσεις προσωπικό χρόνο, ώστε να περάσεις ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές με τον/την σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν πολλές πιθανότητες να αναπτύξουν ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στο περιβάλλον εργασίας τους… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τη σημερινή μέρα, μια όψη που φέρνει εύνοια στα αισθηματικά σου. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο σε μια έξοδό σου, το οποίο θα έχει κάποια εξωτικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα σε μαγέψουν! Οι δεσμευμένοι θα περάσουν αξέχαστες, ρομαντικές στιγμές με τον/την αγαπημένο τους…Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι μια όψη που ανεβάζει την σεξουαλική σου διάθεση, διαμορφώνοντας ένα παθιασμένο και ρομαντικό σκηνικό ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, οι πιθανότητες να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από τα παλιά, είναι αυξημένες… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης που κινείται στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τη σημερινή μέρα, μία όψη που βοηθά να γεφυρωθούν χάσματα και διαφορές ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι ενδέχεται να έχουν μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, για το οποίο τρέφουν ακόμη έντονα συναισθήματα… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, σε ωθεί να ξεκλέψεις χρόνο από τις υποχρεώσεις και να οργανώσεις μια ρομαντική βραδιά για σένα και το ταίρι σου. Αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, αποδέξου προτάσεις για εξόδους, καθώς μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία…  Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα, σχηματίζεται μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για τα αισθηματικά σου. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει γοητευτικές παρουσίες στο δρόμο σου, ακόμη και την πιθανότητα να συναντήσεις έναν μεγάλο έρωτα σε μια βραδινή σου έξοδο. Οι δεσμευμένοι, από την άλλη, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια πολύ ρομαντική και παθιασμένη μέρα με το ταίρι τους.Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-06-2017 22:00:00