blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 27-4-2017

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, διατηρώντας την επιρροή της Νέα Σελήνης που κορυφώθηκε χθες. Οι προσωπικές σου ανάγκες, οι αξίες και τα θέλω σου έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιό σου σε καλεί να τα επαναπροσδιορίσεις και να θέσεις ως προτεραιότητα τα πιο σημαντικά, καθώς και να κρατήσεις κοντά σου μόνο όσα πρόσωπα αξίζουν… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Μοναδικό δώρο για τα αισθηματικά σου τον Μάιο! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 5581

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου, συναντώντας τον Πλούτωνα σε μια όψη τριγώνου, που δημιουργεί ένα καλό κλίμα στην ημέρα σου. Η οπτική σου μεταμορφώνεται και ίσως κάποιες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στα αισθηματικά σου, να σε κάνουν να νιώθεις πιο γεμάτος και ολοκληρωμένος. Οι αδέσμευτοι φαίνεται πως αποκτούν τη δύναμη να κατακτήσουν νέους ερωτικούς στόχους. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου τη σημερινή μέρα και οι όψεις που σχηματίζει, σε βοηθούν να αφουγκραστείς τη διαίσθησή σου, να έρθεις πιο κοντά με τα συναισθήματά σου και να νιώσεις πιο σίγουρος για τις αποφάσεις σου. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, ενδεχομένως να ολοκληρώνουν πρακτικές εκκρεμότητες ή να δρομολογούν οικονομικά ζητήματα, που αφορούν τη σχέση τους. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου τη σημερινή μέρα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα ευνοεί ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου. Το κλίμα στη σχέση σου ανανεώνεται και φαίνεται πως καταφέρνετε να αφήσετε πίσω σας κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζατε με το ταίρι σου και να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου τη σημερινή μέρα και οι όψεις που σχηματίζει φανερώνουν πως προσπαθείς να θέσεις κάποιες προτεραιότητες στη σχέση σου, καθώς και να ισορροπήσεις το χρόνο που αφιερώνεις στις επαγγελματικές σου υποθέσεις και στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα, ίσως να επαναπροσδιορίζεις τα σημαντικά, αναθεωρώντας το πού θέλεις να φτάσεις… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ευνοούν ιδιαίτερα το ζώδιό σου. Οι αισθηματικές σου υποθέσεις παρουσιάζουν θετικές εξελίξεις και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, που θα ομορφύνει τη ζωή σου. Οι δεσμευμένοι αναζωπυρώνουν το πάθος στη σχέση τους και λαμβάνουν αυτά που ζητούν από το ταίρι τους. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις που σχηματίζει, φανερώνουν πως κάτι μετασχηματίζεται μέσα σου, που επηρεάζει και το κλίμα στη σχέση σου. Όσοι Ζυγοί χώρισαν πρόσφατα, δεν αποκλείεται να κάνουν έναν απολογισμό τις μέρες αυτές, ώστε να αναλογιστούν τι πήραν και τι έδωσαν στη σχέση αυτή και τι χρειάζεται να κρατήσουν από αυτή την εμπειρία… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της απέναντι από το ζώδιό σου σήμερα, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα, το οποίο δυναμώνει τη σχέση σου και σε βοηθά να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι ή σε προβληματίζουν στο σύντροφό σου. Γενικά, ο δεσμός σου δέχεται μία ώθηση, ώστε να εξελιχθεί και να προχωρήσει παρακάτω. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και σήμερα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, φανερώνοντας πως οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου ενδεχομένως να σου έχουν αφήσει λίγο χρόνο για να ασχοληθείς με τη σχέση σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα, ώστε να καταφέρεις να οργανώσεις μία ευχάριστη βραδιά με το ταίρι σου. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου τη σημερινή μέρα και σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, μία όψη που σου χαρίζει στιγμές πάθους. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η σχέση σου δέχεται επανεκκίνηση και ο ερωτισμός μεταξύ σας θα είναι διάχυτος, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν κάποιον/α, που θα τους ξυπνήσει πρωτόγνωρα πάθη… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις που σχηματίζει, φανερώνουν πως κλείνει ένας συναισθηματικός κύκλος και πως αφήνεις πίσω σου κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα, που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σου. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου ίσως να ασχολούνται με θέματα που αφορούν το σπίτι και τη συμβίωση με το ταίρι τους. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου τη σημερινή μέρα, κάνοντάς σε εκφραστικό προς το ταίρι σου, ενώ οι όψεις που σχηματίζει φανερώνουν πως καταφέρνετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που είχατε κάνει για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο ή να συναντήσουν αυτόν/ή που τους ενδιαφέρει. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-04-2017 22:00:00