blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 28-4-2017

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα κρύβει εκπλήξεις, αγαπητέ Κριέ, καθώς ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε μία όψη συνόδου, ενώ παράλληλα υποδέχεσαι και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Μία ουρανοκατέβατη γνωριμία που αλλάζει τα δεδομένα σου, μία απρόσμενη συνάντηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή μια ξαφνική πρόταση από το ταίρι σου που ομορφαίνει το κλίμα στη σχέση σας, είναι στα σενάρια της ημέρας. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, αλλάζει ζώδιο και περνά σε αυτό του Κριού τη σημερινή μέρα, ενώ παράλληλα ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον 12ο ηλιακό σου οίκο, δημιουργώντας σου μία εσωτερική ένταση. Αν διατηρείς κάποιο κρυφό δεσμό, σήμερα θα παρουσιάσει σημαντικές εξελίξεις, ενώ από την άλλη ίσως να γνωρίζεις ένα πρόσωπο που έχει κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, ξυπνώντας σου πρωτόγνωρα συναισθήματα. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο, σε συνδυασμό με την είσοδο της Αφροδίτης στην ίδια θέση, φέρνουν μία ξαφνική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου κύκλο ή μέσα από κάποιον σύλλογο, οργάνωση ή ομάδα που συμμετέχεις, ενώ αν υπάρχει ήδη κάποιος/α που σε ενδιαφέρει, φαίνεται πως μία απροσδόκητη εξέλιξη αλλάζει τα δεδομένα της σχέσης αυτής. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ηλιακό σου μεσουράνημα τη σημερινή μέρα και η σύνοδος ανάδρομου Ερμή – Ουρανού στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, φαίνεται πως σε παρακινούν να αλλάξεις τη δημόσια εικόνα σου. Νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έλκεις ευκολότερα υποψήφια ταίρια σήμερα, ενώ αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ίσως δεχθείς και μία ξαφνική πρόταση για επισημοποίηση από το σύντροφό σου. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σήμερα, ενώ παράλληλα ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ουρανό σε μια όψη συνόδου στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Πρόκειται για μια μέρα που εμπεριέχει εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ενώ οι δεσμευμένοι ίσως πραγματοποιήσουν ένα άκρως αναζωογονητικό ταξίδι με το ταίρι τους. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού και στον 8ο ηλιακό σου οίκο και η σύνοδος ανάδρομου Ερμή – Ουρανού στην ίδια θέση, φανερώνουν πως η μέρα σου εμπεριέχει πάθος και ίντριγκα. Οι δεσμευμένοι θα νιώσουν μία έντονη έλξη για το ταίρι τους, ενώ κάποιο ξαφνικό νέο από την πλευρά του θα αλλάξει κάποια δεδομένα για τη σχέση. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι ίσως συναντήσουν ξαφνικά ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις στη σχέση σου, αγαπητέ Ζυγέ. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, στον οίκο των σχέσεων, και η σύνοδος ανάδρομου Ερμή – Ουρανού στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, φέρνει ένα θετικό νέο που αφορά το ταίρι σου ή μία ξαφνική πρόταση επισημοποίησης, αν διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό. Οι αδέσμευτοι ίσως πραγματοποιήσουν μία απρόσμενη γνωριμία ή ίσως δεχθούν μία πρόκληση από μια παλιά τους σχέση. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φανερώνει πως η καθημερινότητά σου εμπλουτίζεται με πάθος και ερωτισμό. Η είσοδος της Αφροδίτης στον 6ο ηλιακό σου οίκο, εκκινεί ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις περισσότερο προσωπικό χρόνο και διάθεση να αφιερώσεις στιγμές στο ταίρι σου. Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή – Ουρανού ενδέχεται να φέρει μία απρόσμενη γνωριμία στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φέρνει πολύ ερωτικές στιγμές στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο και η σύνοδος ανάδρομου Ερμή – Ουρανού στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, ενδέχεται να σου φέρουν έναν ξαφνικό έρωτα ή μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε εξιτάρει. Για τους δεσμευμένους, το ενδεχόμενο επισημοποίησης ή και μιας εγκυμοσύνης είναι αυξημένο. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού σήμερα, ενώ παράλληλα ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ουρανό σε μία όψη συνόδου, φανερώνοντας πως το παρελθόν σε απασχολεί έντονα και ίσως υπάρξει και κάποια απρόσμενη εξέλιξη, που αφορά μια παλιά σου σχέση. Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να λαμβάνουν αποφάσεις για θέματα συμβίωσης ή να πραγματοποιούν μια μετακόμιση. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Κριού και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, ενώ στην ίδια θέση κορυφώνεται και μία σύνοδος μεταξύ του ανάδρομου Ερμή με τον κυβερνήτη σου, τον Ουρανό, τη σημερινή μέρα. Απροσδόκητες συναντήσεις με ενδιαφέρουσες παρουσίες, νέες γνωριμίες που προκύπτουν εντελώς ξαφνικά ή ακόμη και ένα απρόσμενο μήνυμα από ένα πρόσωπο από το παρελθόν, είναι ανάμεσα στα πιθανά σενάρια της ημέρας. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 2ο ηλιακό σου οίκο τη σημερινή μέρα, ενώ παράλληλα ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στην ίδια θέση, φέρνοντας ξαφνικές εξελίξεις που αφορούν τη σχέση σου και οικονομικά θέματα που σας απασχολούν με το ταίρι σου. Από την άλλη, φαίνεται πως από κάποιο γεγονός που προκύπτει στα αισθηματικά σου, η αυτοεκτίμησή σου ανεβαίνει και καταφέρνεις να ικανοποιήσεις κάθε σου επιθυμία… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-04-2017 22:00:00