blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακο, 29-30/4/2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακο, 29-30/4/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων το σαββατοκύριακο, 29-30 Απριλίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο, 29-30/4/2017

ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Σαββατοκύριακου σου φέρνει ερωτική και επικοινωνιακή διάθεση. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων την ημέρα του Σαββάτου και παρόλο που σχηματίζει κάποιες δυσμενείς όψεις, δεν επηρεάζει αρνητικά τα αισθηματικά σου, αφού το τρίγωνο Σελήνης – Δία διατηρεί τις ισορροπίες. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την ημέρα της Κυριακής, σου δημιουργεί την ανάγκη για θαλπωρή και σε παρακινεί να οργανώσεις μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σου στο σπίτι. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο για σένα έχει καταφθάσει, αγαπητέ Ταύρε. Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων την ημέρα του Σαββάτου, σε καλεί να αξιολογήσεις κάποιες καταστάσεις και πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου, ενώ την ημέρα της Κυριακής, με τη Σελήνη να περνά στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μια συζήτηση που κάνεις με το ταίρι σου ή μια κοντινή απόδραση, σας φέρνει πιο κοντά… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα του Σαββάτου εμπεριέχει εξελίξεις όσον αφορά στα αισθηματικά σου, καθώς η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου σχηματίζοντας όψεις, που ενδεχομένως να δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης στις σχέσεις σου. Από την άλλη, την ημέρα της Κυριακής φαίνεται να αλλάζουν οι διαθέσεις σου, καθώς η Σελήνη περνά στον Καρκίνο και σε κάνει πιο τρυφερό, ενώ οι όψεις που σχηματίζει σε βοηθούν να κλείσεις υποθέσεις από το παρελθόν… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και η μέρα του Σαββάτου ενδέχεται να σου δημιουργήσει τάσεις εσωστρέφειας, λόγω της πορείας της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, από την ημέρα της Κυριακής οι ενέργειες αλλάζουν. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου, σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ήλιο, μια όψη που σε ωθεί να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις νέες γνωριμίες, ανάμεσα στις οποίες ίσως να κρύβεται και μια όμορφη παρουσία, που θα σε γοητεύσει. Οι δεσμευμένοι από την άλλη, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν και μια κοντινή απόδραση, που θα γεμίσει τις μπαταρίες τους. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σκηνικό του Σαββατοκύριακου φέρνει αυξημένη εξωστρέφεια και επικοινωνιακή διάθεση. Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων την ημέρα του Σαββάτου, φέρνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η καλή επικοινωνία με το ταίρι σου λύνει παρεξηγήσεις, που ενδεχομένως δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου την ημέρα της Κυριακής, φέρνει στιγμές χαλάρωσης και ευχάριστες κοντινές αποδράσεις… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό χρειάζεται λίγη προσοχή, ώστε να καταφέρεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Η μέρα του Σαββάτου κρύβει ένταση, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει κάποιες δυσμενείς όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, που ενδεχομένως να δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σου. Όμως, την μέρα της Κυριακής η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου βελτιώνει το κλίμα και βοηθά στην εκτόνωση της έντασης. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό προμηνύεται ευχάριστο. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων την ημέρα του Σαββάτου, φτιάχνοντάς σου τη διάθεση και παρακινώντας σε να οργανώσεις αποδράσεις με το ταίρι σου, αλλά και να γνωρίσεις καινούρια, ενδιαφέροντα πρόσωπα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Άλλωστε, με την Αφροδίτη να κινείται πλέον στο ζώδιο του Κριού, οι πιθανότητες να μπει στη ζωή σου μια ξεχωριστή παρουσία που θα σου ξυπνήσει πάθος και ρομαντισμό, είναι αυξημένες… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και η μέρα του Σαββάτου ενδέχεται να επηρεάσει λίγο την ψυχολογία σου, από την ημέρα της Κυριακής η εξωστρέφεια και η θετική διάθεση επανέρχονται. Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων ίσως να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα ή σκέψεις για πρόσωπα από το παρελθόν. Όμως, η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την ημέρα της Κυριακής, ανανεώνει τη διάθεσή σου και σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις, που δε σε ικανοποιούν πλέον… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό χρειάζεται προσοχή, καθώς η Σελήνη που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου μέχρι το πρωινό της Κυριακής, σχηματίζει όψεις που προμηνύουν εντάσεις στη σχέση σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και τις αντιδράσεις προς το σύντροφό σου, αν θέλεις να αποφύγεις μια ρήξη. Από την άλλη, η μέρα της Κυριακής, με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο, ρίχνει λίγο τους τόνους, αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σαββατοκύριακο εμπεριέχει ερωτικές στιγμές και ευχάριστες συναντήσεις. Αν και η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων τη μέρα του Σαββάτου στρέφει την προσοχή σου σε κάποιες υποχρεώσεις, την Κυριακή περνά στον Καρκίνο, απέναντι από το ζώδιό σου, και σε βοηθά να ξεκλέψεις προσωπικό χρόνο για να τον απολαύσεις με το ταίρι σου. Κι αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι πιθανότητες για μια νέα, άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία, είναι αυξημένες… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό υπόσχεται έρωτα και όμορφες στιγμές στη σχέση σου. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, παρακινώντας σε να διασκεδάσεις. Ρομαντισμός, καλή επικοινωνία και ευχάριστη διάθεση θα χαρακτηρίσουν τις βραδινές ώρες, ενώ όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν ένα υποψήφιο ταίρι σε μια εκδρομή που έχουν σχεδιάσει. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Το Σαββατοκύριακο εμπεριέχει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, αγαπητέ Ιχθύ. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων την ημέρα του Σαββάτου σχηματίζοντας δυσμενείς όψεις, ίσως νιώσεις μία νοσταλγία για το παρελθόν και για επιλογές που σε απογοήτευσαν. Η μέρα της Κυριακής όμως, με τη Σελήνη να περνά στον Καρκίνο, επαναφέρει την εξωστρέφειά σου και τη διάθεση για φλερτ, παροτρύνοντάς σε να αφεθείς σε νέες ερωτικές περιπέτειες, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φέρνει τρυφερότητα και ρομαντισμό στη σχέση σου. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2017 22:00:00