blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 2.6  Ψήφοι: 10
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 29-3-2017

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ο Ερμής από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, μία όψη που φέρνει ένα θετικό νέο ή μια καλή εξέλιξη σε κάτι που περίμενες και σου φτιάχνει τη διάθεση. Η σχέση σου δείχνει σημάδια σταθεροποίησης, ένα πολυπόθητο ταξίδι με το ταίρι σου γίνεται πραγματικότητα ή ακόμη, μια νέα γνωριμία που πραγματοποιείς, σε ενθουσιάζει και αλλάζεις την οπτική σου για τις σχέσεις… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο τη σημερινή μέρα, είναι μια όψη που σε βοηθά να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, για να γεφυρώσεις χάσματα με το ταίρι σου και να επιλύσεις θέματα που αφορούν την συμβίωσή σας ή οικονομικές σας εκκρεμότητες. Από την άλλη, ίσως να απελευθερώνεσαι και από ένα πρόσωπο ή μία κατάσταση, που επηρέαζε αρνητικά την ψυχολογία σου… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου με τον Κρόνο, που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει μία σημαντική εξέλιξη που αφορά τις σχέσεις σου. Ενδεχομένως να προκύψει μία νέα γνωριμία, η οποία θα έχει τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε σοβαρό δεσμό με διάρκεια, ή να υπάρξει κάποιο νέο δεδομένο από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βρίσκεται στις σκέψεις σου. Οι δεσμευμένοι πιθανόν να καταφέρουν να υλοποιήσουν ένα στόχο, που είχαν βάλει με το ταίρι τους. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής συναντά τον Κρόνο σε μία όψη τριγώνου τη σημερινή μέρα και σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις πάσης φύσεως εκκρεμότητες και να ξεκλέψεις προσωπικό χρόνο. Παράλληλα, μία ευχάριστη εξέλιξη στη δουλειά σου φαίνεται να επηρεάζει θετικά και τη σχέση σου, ενώ η βελτιωμένη σου διάθεση, σε βοηθά να προσελκύσεις νέους ερωτικούς στόχους, αν ανήκεις στους αδέσμευτους… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια ιδιαίτερα θετική όψη για το ζώδιό σου. Η διάθεσή σου γίνεται εξωστρεφής, γνωρίζεις νέα άτομα και προσελκύεις με ευκολία θαυμαστές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ευνοϊκή εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η μέρα είναι ιδανική για να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου και για να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο φέρνει εξελίξεις από το παρελθόν, αγαπητέ Παρθένε. Ίσως να συμβαίνουν κάποια γεγονότα που σε καλούν να κλείσεις έναν κύκλο ή κάποιες σκέψεις σου να σε οδηγούν σε σημαντικές αναθεωρήσεις, όσον αφορά τις ερωτικές σου επιλογές. Πρόσεξε τις κινήσεις που θα κάνεις σήμερα, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, καθώς ενδέχεται να προέρχονται από ανασφάλεια… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Τοξότη ευνοεί τις αισθηματικές σου υποθέσεις και βελτιώνει την επικοινωνία με το ταίρι σου. Η όψη σε βοηθά να οργανώσεις καλύτερα κάθε εκκρεμότητα που απασχολεί τη σχέση σου και να επιλύσεις οτιδήποτε σας απασχολεί μέσα από διάλογο. Ευνοούνται επίσης, οι κοντινές αποδράσεις και η υλοποίηση σχεδίων, που είχατε για καιρό στα σκαριά… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα σχηματίζεται μία θετική όψη που βελτιώνει τη διάθεσή σου και σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου σε κάνει επικοινωνιακό και σε βοηθά να ανακτήσεις την υπομονή και τη θέληση για να κατακτήσεις έναν ερωτικό στόχο ή να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους. Παράλληλα, αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ελκύει και βρίσκεται στις καθημερινές σου συναναστροφές, ενδέχεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τη σημερινή μέρα, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής από τον Κριό με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, φέρνει κάποια θετικά νέα που αφορούν τη σχέση σου. Μία ευνοϊκή εξέλιξη που ανέμενες, σε αναζωογονεί και η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση επηρεάζει θετικά και το κλίμα στο δεσμό με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να πραγματοποιήσουν μία γνωριμία με κάποιον/α, που θα μείνει για καιρό στη ζωή τους. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής συναντά τον κυβερνήτη σου σε μία όψη τριγώνου σήμερα, η οποία σε βοηθά να κλείσεις έναν κύκλο από το παρελθόν και να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Θα έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις φόβους ή παραλείψεις που σε στοιχειώνουν και να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί πλέον τις ανάγκες σου. Κάνε την αυτοκριτική σου και προχώρα παρακάτω σοφότερος! Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου είναι μια ιδιαίτερα θετική όψη για το ζώδιό σου, που σε κάνει πιο επικοινωνιακό και ευχάριστο στις κοινωνικές σου συναναστροφές. Προσελκύεις ευκολότερα ενδιαφέροντες ανθρώπους και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, για να ικανοποιήσεις τα θέλω σου. Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι ας οργανώσουν ένα κοντινό ταξίδι με το ταίρι τους. Θα τους ανανεώσει! Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο σήμερα, μία όψη που σε παρακινεί να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα και να κατηγοριοποιήσεις διαφορετικά τις ανάγκες σου. Είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σε απασχολούν και να ακούσεις τις συμβουλές του/της, ώστε να καταλήξετε μαζί σε κάποιες λύσεις για το οικονομικό σας μέλλον. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-03-2017 21:00:00