blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 3-5-2017

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, ολοκληρώνοντας το διάστημα επαναπροσδιορισμού και αναθεωρήσεων που προηγήθηκε και κάνοντας τις εξελίξεις να τρέξουν. Από τώρα και έπειτα, οι μέρες είναι πιο κατάλληλες για να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σου, αλλά και για να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι ή σε προβληματίζουν στο ταίρι σου, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, φαίνεται πως τελειώνει μια περίοδος συναισθηματικής και επικοινωνιακής σύγχυσης για σένα. Σιγά σιγά αρχίζεις να έχεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό σου και να προετοιμάζεις κάποιες αλλαγές, που θα βελτιώσουν σημαντικά την πορεία της σχέσης σου, αλλά και το πώς νιώθεις εσύ για τον εαυτό σου… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, βοηθώντας σε να δεις ξεκάθαρα τους στόχους σου και το μέλλον που επιθυμείς να έχεις. Από εδώ και πέρα θα έχεις τη δυνατότητα να δρομολογήσεις σχέδια που είχατε κάνει με το ταίρι σου, αλλά και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα ή να εξελίξεις τη σχέση σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και στο ηλιακό σου μεσουράνημα, φανερώνοντας πως αρχίζει μια πιο ομαλή περίοδος για σένα, με λιγότερα μπερδέματα και βραχυκυκλώματα, που ενδεχομένως να επηρέασαν και την πορεία της σχέσης σου. Τώρα έχεις ξεκάθαρη μπροστά σου την κατεύθυνση που θέλεις να ακολουθήσεις και οδεύεις προς αυτή… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού, βάζει ένα τέλος στην επικοινωνιακή σύγχυση και σε βοηθά να επαναφέρεις το όραμά σου για το μέλλον. Από εδώ και πέρα, οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές για να λάβεις αποφάσεις, να δρομολογήσεις σχέδια και να κάνεις όνειρα με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ανοίγεσαι περισσότερο σε νέες γνωριμίες και περιπέτειες… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ολοκληρώνοντας μια περίοδο, κατά την οποία αναθεώρησες αρκετά πράγματα για τις ερωτικές σου σχέσεις και ίσως έφερες στην επιφάνεια και κάποια απωθημένα που είχες καταχωνιάσει. Από εδώ και πέρα, η επικοινωνία με το ταίρι σου βελτιώνεται και αισθάνεσαι ότι έχεις ξεμπερδέψει με το παρελθόν… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, απέναντι από το δικό σου, βάζοντας ένα τέλος στο επικοινωνιακό μπλοκάρισμα και την σύγχυση που ενδεχομένως να επικρατούσε στη σχέση σου. Τώρα βρίσκετε λύσεις από κοινού με το ταίρι σου και γεφυρώνετε τις διαφορές μέσα από το διάλογο. Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν και ένα νέο πρόσωπο, που θα τους ανανεώσει! Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό, ολοκληρώνοντας μία περίοδο βραχυκυκλωμάτων και παρανοήσεων που συνέβαιναν στην καθημερινότητά σου, κάτι που ίσως να επηρέαζε αρνητικά και το κλίμα με το σύντροφό σου. Από εδώ και πέρα οι μέρες αποκτούν σιγά σιγά περισσότερη ομαλότητα και ισορροπία και θα έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής γυρίζει ορθά στον Κριό και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια θέση που σε βοηθά να εκφράσεις καλύτερα τον εαυτό σου, ενώ παράλληλα φέρνει εξελίξεις στα ερωτικά σου. Μία γνωριμία που έκανες πρόσφατα, τώρα θα φανεί κατά πόσο θα μπορέσει να εξελιχθεί, ενώ γενικά η διάθεσή σου για φλερτ προσελκύει περισσότερους υποψήφιους συντρόφους… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, σε βοηθά να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον εσωτερικό σου κόσμο, ολοκληρώνοντας μια περίοδο αναμοχλεύσεων και ενδοσκόπησης. Το παρελθόν φαίνεται πως έκανε έντονη την εμφάνισή του στη ζωή σου και από τώρα ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία σιγά σιγά θα αφήνεις πίσω σου σκέψεις και πρόσωπα, που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, αποκαθιστώντας την επικοινωνία στη σχέση σου. Από τώρα και έπειτα, ο διάλογος θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να επιλύσετε προβλήματα και διαφορές, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους έρχονται στη ζωή σου νέες, πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

 Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Κριό και βάζει ένα τέλος στις αναθεωρήσεις και στις ανακατατάξεις που ενδεχομένως έκανες στις προτεραιότητες και τα θέλω σου. Τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις καλύτερα τις ανάγκες σου στο ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι ερωτικές επιλογές σου γίνονται με νέα κριτήρια… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-05-2017 22:00:00