blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 5-4-2017

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη περνά στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον 5ο ηλιακό σου οίκο, κάτι που σου ξυπνά την ανάγκη να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Έχεις ανάγκη από φλερτ, πάθος, χαρά και παιχνίδι, ενώ γίνεσαι πιο θελκτικός και γοητευτικός, γεγονός που σε βοηθά να προσελκύσεις νέο ταίρι. Οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνουν το κλίμα στη σχέση τους και θα νιώσουν τη φλόγα να αναζωπυρώνεται… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Τη σημερινή μέρα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ερμή από το ζώδιό σου και φέρνοντας εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, που προέρχονται από το παρελθόν. Μάλλον θα θελήσεις να κάνεις έναν απολογισμό, αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που δε σου προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα τονίζοντας την ανάγκη σου για επικοινωνία και δημιουργώντας σου χαρούμενη διάθεση. Κάποια ευχάριστα νέα που βελτιώνουν το κλίμα στη σχέση σου, μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στις σκέψεις σου ή μια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου, είναι κάποια από τα σενάρια που σε αναζωογονούν και σου προσφέρουν χαρά και ενθουσιασμό. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα, η Σελήνη περνά στον Λέοντα, ενεργοποιώντας τον 2ο ηλιακό σου οίκο, που συνδέεται με την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και με το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, φαίνεται ότι το ταίρι σου σου τα ενισχύει, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και για την κοινή σας πορεία… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου τη σημερινή μέρα και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο. Η ερωτική σου ζωή παρουσιάζει εξελίξεις και φαίνεται πως πολλαπλασιάζονται οι ευκαιρίες για να φλερτάρεις και να αφεθείς στο ερωτικό παιχνίδι, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η σημερινή μέρα ίσως να σε οδηγήσει σε κάποιες αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα ενισχύει τη διαίσθησή σου και σε φέρνει πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σου. Οι εξελίξεις που έχουν συμβεί στην ερωτική σου ζωή, σε καλούν να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σου και η νέα θέση του φεγγαριού σε παρακινεί να ακούσεις το ένστικτο σου, ώστε να οδηγηθείς στη σωστή κατεύθυνση. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 11ο ηλιακό σου οίκο, κάτι που σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και σε παρακινεί να οργανώσεις ευχάριστες δραστηριότητες με το ταίρι σου και με φίλους. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, δεν αποκλείεται να κάνουν μια γνωριμία μέσα από τον κύκλο τους, που θα ανανεώσει την αισθηματική τους ζωή. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου και κάνοντάς σε να νιώθεις περισσότερο ελκυστικός. Οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και οι υποψήφιοι ερωτικοί σύντροφοι σε πλησιάζουν με μεγαλύτερη άνεση. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί φαίνεται πως θα έχουν τη διάθεση να οραματιστούν το κοινό μέλλον με το ταίρι τους. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα ενεργοποιεί τον 9ο σου ηλιακό σου οίκο και προσδίδει χαρά και ενθουσιασμό στη μέρα σου. Δεν αποκλείεται να σχεδιάζεις μία απόδραση με το ταίρι σου για τις μέρες του Πάσχα, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μια γνωριμία με ένα ξεχωριστό πρόσωπο φαίνεται να σου ξυπνά το πάθος… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα σου ξυπνά έντονα συναισθήματα. Η ανάγκη σου για βάθος και ουσία στη σχέση σου θα είναι έντονη και θα θελήσεις να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου μέσα από ερωτικά παιχνίδια. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ίσως αναζητήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, για το οποίο διατηρείς συναισθήματα. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την αισθηματική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Οι πιθανότητες να κάνεις καινούρια σχέση με ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους Υδροχόους θα θελήσεις να κάνεις σχέδια, να οργανώσεις δραστηριότητες και ίσως να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Λέοντα σήμερα και σου δημιουργεί την ανάγκη να σπάσεις τη ρουτίνα και να φέρεις περισσότερη ζωντάνια στην καθημερινότητά σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να οργανώσεις μια εκδρομή με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι ευκαιρίες να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σχετίζεται με το περιβάλλον εργασίας σου, είναι πολλαπλάσιες… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-04-2017 22:00:00