blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018.

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τρίτη, 9-1-2018, από την Φένια Σταμέλου!

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 9-1-2018

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα προμηνύεται ιδιαίτερα έντονη, καθώς οι όψεις που σχηματίζονται φέρνουν εξελίξεις στις σχέσεις σου. Επειδή είναι πιθανό να διαταραχθεί το αίσθημα της ασφάλειάς σου, προσπάθησε να μη φορτώσεις στο ταίρι σου προβλήματα από την επαγγελματική σου ζωή και να διατηρήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα ή καταπιεσμένες επιθυμίες που θέλεις να εκφράσεις είτε προς το ταίρι σου είτε προς ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να αποφύγεις απόλυτες θέσεις ή κτητικές συμπεριφορές που μπορεί να διαταράξουν το καλό κλίμα στις σχέσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πλανητική κινητικότητα στον 8ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τις στενές σ ου σχέσεις. Συζητήσεις για όσα μοιράζεσαι με το ταίρι σου, τόσο υλικά όσο και συναισθηματικά, είναι πιθανό να λάβουν χώρα, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη τη σημερινή μέρα, φέρνουν εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους και να οργανώσουν ευχάριστες δραστηριότητες. Οι αδέσμευτοι από την άλλη, έχουν περισσότερες πιθανότητες να γοητεύσουν ή να γοητευτούν από μια ενδιαφέρουσα παρουσία σε μια έξοδό τους…

ΛΕΩΝ

Οι όψεις που σχηματίζονται διαμορφώνουν ένα άκρως ερωτικό και παθιασμένο σκηνικό για το ζώδιό σου. Η ανάγκη σου για φλερτ και διασκέδαση υπερτονίζεται και υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να κάνεις μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που κινείται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Οι δεσμευμένοι μπορούν να οργανώσουν μια κοντινή απόδραση που θα ανανεώσει τη σχέση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φέρνουν σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, την αισθαντικότητα και την λίμπιντό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, θα αναζητήσεις ερωτικές ευκαιρίες, ενώ οι δεσμευμένοι θα θελήσουν να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους και να αναζωπυρώσουν το πάθος μεταξύ τους.

ΖΥΓΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις παρουσιάζουν εξελίξεις σήμερα. Καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι προς το ταίρι σου, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν ξαφνικά ξεσπάσματα στη σχέση σου, λόγω έντονης ανασφάλειας. Κράτα τις αποστάσεις σου και προσπάθησε να αναζητήσεις τις πραγματικές αιτίες για τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει τα δεδομένα σου και φέρνει σε πρώτο πλάνο τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, αναφορικά με την πορεία της σχέσης σας ή κάποια νέα οικονομικά δεδομένα που παρουσιάζονται, σε απασχολούν έντονα, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πιθανό να έχεις συναντήσεις με ένα πρόσωπο από τα παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φέρνει έντονα πάθη. Το φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια δε θα λείψουν από την ημέρα σου και μάλιστα, είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία που θα σε αναστατώσει. Οι δεσμευμένοι Τοξότες θα καταφέρουν να επικοινωνήσουν ουσιαστικά με το ταίρι τους, κάτι που θα τους φέρει πιο κοντά και θα αναθερμάνουν το κλίμα στη σχέση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σήμερα, επηρεάζουν άμεσα τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα έχεις την επιθυμία να ανανεώσεις τη σχέση σου και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι θα νιώσουν πιο γοητευτικοί και ευπρόσιτοι, κάτι που θα τους οδηγήσει σε αναζήτηση υποψηφίων συντρόφων…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνική σου διάθεση θα βρίσκεται στα ύψη σήμερα, όπως και η ανάγκη σου να μιλήσεις με άλλους ανθρώπους, να κάνεις νέες γνωριμίες ή ακόμη και να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Οι δεσμευμένοι ας οργανώσουν μια εκδρομή με το ταίρι τους. Θα τους αναζωογονήσει!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη τη σημερινή μέρα, σου δημιουργούν την διάθεση να επικοινωνήσεις, να κοινωνικοποιηθείς και να φλερτάρεις, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, οργάνωσε δραστηριότητες με το ταίρι σου και με φίλους που θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές…

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-01-2018 22:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι