blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Τελικά υπερισχύει η λογική η το συναίσθημα; Ιδού η απορία...!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Τελικά υπερισχύει η λογική η το συναίσθημα; Ιδού η απορία...!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία και ζώδια την εβδομάδα 10 έως 16 Μαρτίου.

Τελικά υπερισχύει η ...λογική η το συναίσθημα; Ιδού η απορία της εβδομάδας! Γεγονός είναι πως θα έχουμε πάρα πολλά να σκεφτούμε και ακόμα περισσότερα να αποφασίσουμε, για την εβδομάδα που ακολουθεί, δεδομένου ότι στο ουράνιο σκηνικό τα πράγματα έρχονται να ξεκαθαρίσουν ίσως και οριστικά ένα τοπίο το οποίο μας έχει προβληματίσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Επειδή οι αστρολογικές όψεις είναι σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής της σελίδας.

Ότι και αν συμβεί, ζήστε το με ένταση! Να θυμάσαι τα λόγια της αμερικανίδας συγγραφέα Μάγια Αγγέλου: Η ζωή γουστάρει να τη βουτάνε από το πέτο και να της λένε: «είμαι μαζί σου μικρή μου, φύγαμε». Ας ταξιδέψουμε λοιπόν στους Ουρανούς...

Ο Ερμής τετράγωνο με Κρόνο

Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο την Τρίτη 4 Μαρτίου, μια όψη η οποία έχει μπει για τα καλά στο πετσί μας το τελευταίο διάστημα, μια και την περίοδο του περασμένου Φεβρουαρίου μας απασχολούσε και πάλι με διάφορα ζητήματα που ήρθαν πιεστικά στη ζωή μας με τον ένα η με τον άλλο τρόπο και που τώρα επανέρχονται εκ νέου για να μας προβληματίσουν μια ακόμα φορά... αλλά και πολύ πιθανά να μας αναγκάσουν να πάρουμε μια οριστική απόφαση και μια πιο ξεκάθαρη θέση στο τι μέλλει γενέσθαι απο δω και πέρα.
 
Βέβαια τίποτα μα τίποτα δεν μας υπόσχεται διευκολύνσεις, μια και συχνά θα νιώσουμε ότι μπορεί να πρέπει να βάλουμε βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο προκειμένου να εξυγιάνουμε τα κακώς κείμενα! Με κόστος θα πείτε... Ναι, αλλά και κάθαρση παράλληλα! Λεπρομέρειες γι' αυτή την όψη και πως μας επηρεάζει, διαβάστε στο σχετικό άρθρο μας, στο τέλος αυτής της σελίδας "Ερμής τετράγωνο με Κρόνο".

Ήλιος τρίγωνο με Κρόνο με επιστροφές προσώπων απο το παρελθόν

Από την άλλη μεριά όμως υπάρχει ένα αντίβαρο στην όλη πραγματικότητα και είναι αυτό του τριγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου, που κορυφώνεται την Πέμπτη 6 Μαρτίου, το οποίο έρχεται να μας επιστρέψει τη χαμένη μας αισιοδοξία, ανοίγοντας και πάλι παρελθοντικές καταστάσεις που δεν όλοκληρώθηκαν, δίνοντας τους μια ευκαιρία εδραίωσης στις ζωές μας.
 
Ευκαιρίες που αφορούν τόσο τις σχέσεις μας, όσο και τα επαγγελματικά μας θέματα, που μπορεί να τις δούμε να περνούν στην επόμενη φάση, εφόσον και η μέχρι τώρα πορεία μας δείχνει πως πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω.

Ερμής τρίγωνο με Άρη: Η επανεκίνηση της ερωτικής ζωής

Επίσης την Παρασκευή έχουμε το θεαματικό τρίγωνο του Ερμή με τον Αρη, δίνοντας μια σημαντική επανεκίνηση στα πράγματα, και ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ερωτική ζωή, μια και πυροδοτούνται καταστάσεις ενδεχομένως και του παρελθόντος, αλλά και καινούργια ανοίγματα, νέες γνωριμίες που έρχονται να προστεθούν στο βιβλίο των ερωτικών μας ζητημάτων, με την σφραγίδα της έντασης και του πάθους.

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων: Ο νους νικά την καρδιά;

Η Πανσέληνος του μήνα την Κυριακή στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων δεν φαίνεται να μας προβληματίζει ιδιαίτερα, μια και οι όψεις της έχουν εκείνη την ευγενική χορηγία και τη λειτουργική χροιά που μας βοηθάει να εξυγιάνουμε τα κακώς κείμενα, αλλά και να μπούμε στη διαδικασία ενός νέου κύκλου υποθέσεων, απο αυτούς που χρειάζονται πείσμα, όρεξη αλλά και πολύ δουλειά για να εξελιχτούν. Απο την άλλη, προσφέρει και κίνητρα και επιβράβευση σε αυτούς που θα τα καταφέρουν.
 
Το σημαντικό αυτή την εβδομάδα είναι να πατάμε πάνω στις πραγματικές συνθήκες, να μείνουμε στον απόλυτο ρεαλισμό και να μην επιτρέψουμε στο συναίσθημα ή τις όποιες δικαιολογίες να παίξουν το δικό τους παιχνίδι, αποπροσανατολίζοντας μας απο τον στόχο, που βεβαίως πρέπει να στηρίζεται σε μια όσο το δυνατό πιο πρακτική βάση για να επιτευχθεί...

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-03-2014 00:00:00