blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 10-3-2017

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα, ανακινώντας θέματα που σχετίζονται με την αυτοεκτίμησή σου και την ανάγκη σου για ασφάλεια. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, στην οποία αισθάνεσαι πως δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες σου, από σήμερα θα αναλάβεις πρωτοβουλίες για να αλλάξουν τα δεδομένα. Η ανάγκη σου για απολαύσεις και ευχαρίστηση, θα είναι πλέον αδιαπραγμάτευτη… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Υποδέχεσαι τον Άρη στο ζώδιό σου τη σημερινή μέρα, κάτι που σου δίνει ώθηση να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα το κατακτήσεις με μεγαλύτερη ευκολία το επόμενο διάστημα, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η σεξουαλική σου διάθεση ανεβαίνει, κάτι που αναζωπυρώνει τη φλόγα στη σχέση σου. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου σε καλεί να αντιμετωπίσεις κάποιους φόβους σου, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω στα αισθηματικά σου. Από σήμερα προχωράς σε έναν απολογισμό, αλλά και ετοιμάζεις παρασκηνιακά τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου, ώστε να διαμορφώσεις το μέλλον που επιθυμείς στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου που ξεκινά σήμερα, ανεβάζει την κοινωνική σου διάθεση και σε παρακινεί να διευρύνεις τον κύκλο σου. Μέσα από τις νέες γνωριμίες που κάνεις το διάστημα αυτό, ενδέχεται να προκύψουν και κάποιες με πρόσωπα που θα σε γοητεύσουν και θα σου ξυπνήσουν σεξουαλικά ένστικτα. Αν συμμετέχεις σε μία ομάδα ή οργάνωση, οι πιθανότητες αυτές αυξάνονται ακόμα περισσότερο. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα, ενώ η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου, σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Δία και την Ουρανό. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα σκηνικό εξωστρέφειας, νέων ερωτικών ευκαιριών και μιας ανάγκης να προχωρήσεις παρακάτω τις αισθηματικές σου υποθέσεις, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες είτε όχι… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου σε ωθεί να ταξιδέψεις, σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και δραστήριο. Είναι μια ιδανική μέρα για να οργανώσεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου και να ανανεώσεις τη σχέση σου μέσα από όμορφες δραστηριότητες που ικανοποιούν τις αισθήσεις… Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο αυτή την εποχή, που θα αλλάξει τα δεδομένα τους! Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου και ανεβάζει στα ύψη την σεξουαλικότητά σου. Η σχέση με το ταίρι σου ανανεώνεται από σήμερα μέσα από ερωτικά παιχνίδια, ενώ αν σχεδιάζατε μία συμβίωση, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να την δρομολογήσετε. Οι αδέσμευτοι, ενδέχεται να δεχθούν προκλήσεις από το παρελθόν… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 7ο οίκο σου, που αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο σύντροφός σου και οι προσωπικές του ανάγκες έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ καλό είναι να αποφύγεις κτητικές ή ζηλόφθονες συμπεριφορές το διάστημα αυτό, γιατί ενδέχεται να δημιουργήσουν ρήξη στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν καινούριο υποψήφιο ταίρι… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου ξεκινάει σήμερα και φαίνεται πως αλλάζει κάποια δεδομένα στο καθημερινό σου πρόγραμμα, τα οποία επηρεάζουν τη σχέση σου. Ίσως, να φορτωθείς πολλές υποχρεώσεις το επόμενο διάστημα, κάτι που περιορίζει τον προσωπικό σου χρόνο και φέρνει παράπονα από το ταίρι σου. Προσπάθησε να οργανώσεις καλά τις εκκρεμότητές σου, για να ισορροπήσεις την επαγγελματική με την προσωπική σου ζωή. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο, μία ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου, που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Από σήμερα κατακτάς με μεγαλύτερη ευκολία υποψήφια… θηράματα και παρουσιάζονται περισσότερες ερωτικές ευκαιρίες στο δρόμο σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι μια γόνιμη εποχή για απόκτηση απόγονων. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου, ξεσηκώνοντας παλιές ερωτικές σου ιστορίες. Ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία φαίνεται να στρέφεις το βλέμμα στο παρελθόν και σε αναμνήσεις από παλιές σου επιλογές, με στόχο να ξεκαθαρίσεις κάποια συναισθήματα και να ξεδιαλύνεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου που ξεκινά από σήμερα, σε κάνει αρκετά εκφραστικό και επικοινωνιακό. Το επόμενο διάστημα θα καταφέρεις να μιλήσεις ανοιχτά για τις επιθυμίες και τα θέλω σου στο ταίρι σου, ενώ θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες και για ρομαντικές αποδράσεις. Οι αδέσμευτοι διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών τους καθώς πολλαπλασιάζονται οι θαυμαστές τους… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-03-2017 22:00:00