blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά σήμερα 16-1-2017

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα σου ξεκινά με το πλανητικό σκηνικό να περιλαμβάνει όψεις, που σε παρακινούν να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τον έρωτα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς, φαίνεται πως καταφέρνεις να οργανώσεις δραστηριότητες με το ταίρι σου που σπάνε τη ρουτίνα σας, ενώ οι αδέσμευτοι, έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο, που θα ομορφύνει την καθημερινότητά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα, εκκινώντας την εβδομάδα σου με ερωτική χροιά. Η ανάγκη σου για φλερτ και διασκέδαση εντείνεται και η ανεβασμένη σου σεξουαλικότητα σε ωθεί σε αναζήτηση υποψήφιων παρτενέρ. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, ίσως θελήσουν να εξομολογηθούν κάποια πράγματα στο ταίρι σου, ώστε να βελτιώσουν το κλίμα στη σχέση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε παρακινεί να σκεφτείς σοβαρά κάποια γεγονότα που έχουν προκύψει στην ερωτική σου ζωή και να αναζητήσεις τρόπους, για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου φέρνει στην επιφάνεια το παρελθόν σου και φαίνεται πως προετοιμάζεσαι για μια ολοκληρωτική εκκαθάριση…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα σου ξεκινά με μια ανάγκη να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να αναζητήσεις προσωπικό χρόνο για ψυχαγωγία και ευχαρίστηση. Προσπάθησε να μην εμπλέξεις τη σχέση σου σε προβλήματα που αφορούν άλλους τομείς της ζωής σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στις σκέψεις σου.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας εμπεριέχει εμπόδια και δοκιμασίες στον έρωτα, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μοιράσου τους προβληματισμούς σου με το ταίρι σου, ώστε να βρείτε μαζί τις λύσεις. Αν όχι, προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω, ώστε να δεις τις επιλογές σου από απόσταση και να ξεκαθαρίσεις ποιες καταστάσεις σε κρατάνε πίσω…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου και οι όψεις που σχηματίζει φανερώνουν πως αισθάνεσαι κάποιου είδους απογοήτευση ή πως κάτι λείπει από την ερωτική σου ζωή. Αν νιώθεις ένταση λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου, προσπάθησε να βρεις πρακτικές λύσεις, να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου, αλλά κυρίως να δεις τα πράγματα με ψύχραιμη και καθαρή ματιά.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε παρακινεί να αναζητήσεις χρόνο για χαλάρωση και ενδοσκόπηση, καθώς η Σελήνη κινείται στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Πιθανόν, κάποιες αλλαγές που αφορούν το μέλλον της σχέσης σου να σε έχουν προβληματίσει το διάστημα αυτό και σήμερα να προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, ίσως δεχθούν επισκέψεις από το παρελθόν…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μέλλον της ερωτικής σου ζωής θα σε απασχολήσει έντονα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τον 11ο ηλιακό σου οίκο, σε καλεί να οργανώσεις σχέδια και στόχους. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα θελήσουν να ψυχαγωγηθούν ή να οργανώσουν μια κοινωνική βραδιά με φίλους, ώστε να σπάσουν τη ρουτίνα στη σχέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζοντας δυσμενείς όψεις με τους άλλους πλανήτες, κάτι που φαίνεται να επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις και την ψυχολογία σου. Η μέρα είναι ακατάλληλη για αποφάσεις, καθώς φαίνεται πως θα αισθάνεσαι μια εσωτερική σύγχυση. Άφησε τα γεγονότα να εξελιχθούν από μόνα τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε παρακινεί να δεις τα πράγματα από μια καινούρια οπτική. Μη διστάσεις να μιλήσεις στο ταίρι σου για αυτά που αισθάνεσαι, ώστε να βρείτε μαζί τρόπους για να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας και να ανακαλύψετε ένα κοινό όραμα. Οι αδέσμευτοι καλό είναι να εκμεταλλευτούν την κοινωνική τους διάθεση, για να προσελκύσουν… ενδιαφέρουσες υπάρξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σεξουαλική σου διάθεση θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σήμερα, όπως και η ανάγκη σου να ζήσεις στιγμές πάθους. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου και σε βοηθά να του/της εκφράσεις κάποιους φόβους σου, ενώ οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να συναντήσουν ένα πρόσωπο από τα παλιά…

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζοντας όψεις με τους πλανήτες που κινούνται στο ζώδιό σου και φανερώνοντας εξελίξεις στις σχέσεις σου. Ίσως θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου ή να μοιραστείς μαζί του κάποιους προβληματισμούς σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, δεν αποκλείεται να θελήσεις να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που βγήκε πρόσφατα από τη ζωή σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-01-2017 21:00:00