blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά σήμερα 19-1-2017

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο τη σημερινή μέρα, είναι μια δύσκολη όψη που ενδεχομένως να σου δημιουργήσει νοσταλγία και εσωστρέφεια. Αν διακρίνεις ότι κάποια σχέδια που είχες κάνει με το ταίρι σου για το μέλλον σας δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες, προσπάθησε να μην απογοητευτείς. Θέσε νέες βάσεις και οργάνωσέ τα καλύτερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου είναι μια δύσκολη όψη, που απαιτεί προσοχή. Ενδέχεται να ανακύψουν οικονομικά προβλήματα ή να εμφανιστούν κάποια απωθημένα στη σχέση σου, κάτι που θα προκαλέσει εντάσεις και απόσταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, γιατί πιθανότητα δε θα βασίζονται σε ορθή κρίση…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα, μια όψη που φέρνει εμπόδια και δυσκολίες στη σχέση σου. Κάποια σχέδια που μπαίνουν στον πάγο ή μια συναισθηματική απόσταση που ενδεχομένως να υπάρξει με το ταίρι σου, φαίνεται πως θα σε προβληματίσουν. Μην αναλάβεις δράση ή πρωτοβουλίες τις μέρες αυτές, γιατί το πιο πιθανό είναι να οδηγηθείς σε λάθος δρόμο…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και ο Άρης κινείται σε ένα ευνοϊκό κομμάτι του ηλιακού σου ωροσκοπίου, το τετράγωνό του με τον Κρόνο δημιουργεί άγχος και πίεση τη σημερινή μέρα. Μην αφήσεις την ανασφάλεια να σε κατευθύνει σε λανθασμένες αποφάσεις και προσπάθησε να διαχωρίσεις το παρελθόν από το παρόν, ώστε να γλιτώσεις ανούσιες συγκρίσεις…

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη με τον Κρόνο τη σημερινή μέρα είναι μια όψη που φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και παρελθοντικές εμπειρίες σου, καλώντας σε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια πράγματα για πρόσωπα και επιλογές. Απόφυγε κινήσεις επανασύνδεσης, καθώς και οποιαδήποτε απόφαση εμπεριέχει ρίσκο, γιατί δύσκολα θα καταφέρεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μια δύσκολη όψη που ενδέχεται να φέρει εμπόδια και απογοητεύσεις. Καλό είναι να δεις τα πράγματα καθαρά, να μην επενδύεις σε πρόσωπα που φαίνονται αφερέγγυα και γενικώς να αποφύγεις καταστάσεις, που σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο τη σημερινή μέρα και ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο, στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, ένα πλανητικό σκηνικό που φανερώνει πως από τη μία θα έχεις έντονη διάθεση για φλερτ και στιγμές ευχαρίστησης, όμως από την άλλη υπάρχουν υποχρεώσεις, που δε σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο. Μην απογοητεύεσαι! Πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο τη σημερινή μέρα, φανερώνοντας πως αισθάνεσαι κάτι να απουσιάζει από την ερωτική σου ζωή. Μην αφήσεις απαισιόδοξες σκέψεις να επηρεάσουν τη διάθεση και την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Άφησε πίσω σου επιλογές που ανήκουν στο παρελθόν, ώστε να διαμορφώσεις ένα καλύτερο μέλλον στην αισθηματική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ο Άρης συναντά τον Κρόνο σε μια όψη τετραγώνου, δημιουργώντας ένα δυσμενές κλίμα. Ίσως νιώσεις μια έντονη ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και να απομονωθείς, κάτι που θα προβληματίσει το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην εκπέμπεις μπερδεμένα μηνύματα που διαμορφώνουν ένα θολό τοπίο στη σχέση σου και απλώς διαχώρισε τους φόβους σου από την πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο είναι μια όψη που ενδέχεται να σε κάνει λίγο σκληρό προς το ταίρι σου ή να φέρει στην επιφάνεια κάποιες σκέψεις, που σε επηρεάζουν συναισθηματικά και μπερδεύουν το μυαλό σου. Καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις που πληγώνουν και απλώς να προσπαθήσεις να σκεφτείς τα πράγματα από μια ρεαλιστική σκοπιά, πριν μιλήσεις στο ταίρι σου ή σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα, είναι μια δύσκολη όψη που δημιουργεί ένα δυσμενές κλίμα. Η ταυτόχρονη είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου, φανερώνει πως οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν στην αισθηματική σου ζωή και πως καλείσαι να θέσεις προτεραιότητες και να βάλεις τα πράγματα σε νέες βάσεις, με γνώμονα τις προσωπικές σου ανάγκες και αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Τοξότη, ίσως να σου δημιουργήσει μια εσωτερική ένταση ή να φέρει στην επιφάνεια κάποια απωθημένα που σου βγάζουν θυμό. Καλό είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία που δεν προέρχεται από ώριμη, λογική σκέψη. Προσπάθησε να διαχωρίσεις αυτά που βρίσκονται στη φαντασία σου με αυτά που αποτελούν πραγματικά γεγονότα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-01-2017 22:00:00