blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακο, 21-22/1/2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακο, 21-22/1/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων το σαββατοκύριακο, 21-22 Ιανουαρίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο, 21-22/1/2017

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό εμπεριέχει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, καθώς μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής η πορεία της Σελήνης στον 8ο ηλιακό σου οίκο, σου ξυπνά μια εσωτερική ένταση. Ίσως γίνεις περισσότερο κτητικός προς το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να στραφείς σε μια παρελθοντική σου σχέση. Η μέρα της Κυριακής επαναφέρει την εξωστρέφειά σου και σου δημιουργεί ένα αίσθημα απελευθέρωσης!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν έντονα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ταίρι σου θα αποτελέσει προτεραιότητα, ενώ οι αδέσμευτοι Ταύροι είναι πολύ πιθανό να θελήσουν να επαναπροσεγγίσουν ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Καλό είναι να αποφύγεις κινήσεις που προέρχονται από ανασφάλεια και μπορεί να σε οδηγήσουν σε απογοητεύσεις…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και η μέρα του Σαββάτου σε καλεί να ασχοληθείς με διαφόρων ειδών υποχρεώσεις, από το μεσημέρι της Κυριακής η ερωτική σου ζωή έρχεται σε πρώτο πλάνο. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη σε παροτρύνει να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να αναλάβεις πρωτοβουλίες, για να ανανεώσεις τη σχέση σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η αυξημένη ανάγκη σου για συντροφικότητα μπορεί να σε παρακινήσει να αναζητήσεις νέο υποψήφιο ταίρι…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σου διάθεση και η ανάγκη σου να φλερτάρεις θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες αυτό το Σαββατοκύριακο. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, το συναίσθημα και το πάθος θα κυριαρχήσουν, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι. Οι μέρες είναι κατάλληλες για διασκέδαση και ερωτικά παιχνίδια…

ΛΕΩΝ

Το σαββατοκύριακο προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό. Αν και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής φαίνεται να έχεις στραμμένο το βλέμμα στο παρελθόν, σε σχέσεις και επιλογές που επηρέασαν σημαντικά την πορεία των αισθηματικών σου μέχρι σήμερα, με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη, η εξωστρέφεια και η ανάγκη σου για φλερτ και παιχνίδι ανεβαίνουν στα ύψη. Εκμεταλλεύσου τις ερωτικές ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόκειται για ένα σαββατοκύριακο που κρύβει ερωτικές ευκαιρίες. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, που η Σελήνη θα κινείται στο Σκορπιό και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα έχεις αρκετές προτάσεις για να βγεις έξω, να γνωρίσεις νέα άτομα, με τα οποία θα σας χαρακτηρίζει η καλή επικοινωνία, αλλά και να επιδιώξεις συναντήσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Οι δεσμευμένοι μπορούν να οργανώσουν μια κοντινή απόδραση, που θα γεμίσει τις μπαταρίες τους και θα τους φέρει πιο κοντά με το ταίρι τους.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Αν και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου φαίνεται να σε απασχολούν διαφόρων ειδών υποχρεώσεις, από το μεσημέρι της Κυριακής, που η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η επικοινωνιακή σου διάθεση ανεβαίνει και αποκτάς την πειθώ που χρειάζεσαι, για να κατακτήσεις ερωτικούς στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σαββατοκύριακό σου διαφαίνεται ερωτικό και παθιασμένο, αγαπητέ Σκορπιέ. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής και οι όψεις που σχηματίζει, ανεβάζουν τη ρομαντική σου διάθεση στα ύψη και σε παρακινούν να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, οι ερωτικές εξομολογήσεις και οι στιγμές πάθους δε θα λείψουν τις μέρες αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού και οι όψεις που σχηματίζει, σου δημιουργούν τάση για απομόνωση και στρέφουν την προσοχή σου στο παρελθόν, μέσα από αναμνήσεις και νοσταλγική διάθεση. Όμως, η ημέρα της Κυριακής, με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, σε παρακινεί να βγάλεις προς τα έξω τον εξωστρεφή εαυτό σου και να διεκδικήσεις τα θέλω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό του Σκορπιού μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, η κοινωνική σου διάθεση είναι ανεβασμένη. Θα θελήσεις να περάσεις χρόνο με φίλους και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσα από τον περίγυρό σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται να μη σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο για να απολαύσεις ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σου, από το μεσημέρι της Κυριακής θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά, μέσα από ψυχαγωγικές δραστηριότητες που απολαμβάνετε και οι δύο. Οι αδέσμευτοι γίνονται πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς, κάτι που φέρνει νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο δρόμο τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Έχεις μια τάση να ονειροπολείς και να κάνεις σχέδια για το μέλλον τις ημέρες αυτές. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν μια κοντινή απόδραση με το ταίρι τους, που θα τους αναζωογονήσει και θα ξυπνήσει την ευαίσθητη, ρομαντική πλευρά τους. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι, ειδικά τη μέρα της Κυριακής ενδέχεται να προχωρήσουν σε κινήσεις επανασύνδεσης με πρόσωπα από το παρελθόν…

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-01-2017 22:00:00