blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά σήμερα 26-1-2017

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο περισσότερο τη συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου τη σημερινή μέρα, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να γίνεις επιθετικός ή αντιδραστικός. Καλό θα είναι να επιδείξεις συμβιβαστική διάθεση, για να μην οδηγήσεις τη σχέση σου σε αδιέξοδο. Προσπάθησε να μπεις στη θέση του άλλου, να τον κατανοήσεις και να κάνεις ένα βήμα πίσω…

ΤΑΥΡΟΣ

Επαφές, ερωτικές συναντήσεις και εξωστρεφής διάθεση είναι στο μενού της σημερινής μέρας. Γενικά, η επικοινωνία σε βοηθά να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να επαναπροσεγγίσεις ένα πρόσωπο από τα παλιά ή να γοητεύσεις νέες ερωτικές υπάρξεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου, μέσα από δραστηριότητες που σας φέρνουν πιο κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν τη συμβίωσή σου και το κοινό σας ταμείο με το σύντροφό σου. Ίσως προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού ή μια απρόσμενη αλλαγή στα εισοδήματά σας να σου δημιουργεί ανασφάλεια. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου τους προβληματισμούς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά σε κλίμα ανατροπών για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς η Σελήνη που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου, σχηματίζει δυσμενείς όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό. Πρόσεξε πιθανές εντάσεις ή απρόοπτα στη σχέση σου με το σύντροφό σου και ειδικά την πιθανότητα να προέρχονται από δική σου ανασφάλεια, με ανούσιες αφορμές…

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε καλεί να επιδείξεις υπομονή και αίσθημα ευθύνης στα θέματα που ανακύπτουν στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς τη συναισθηματική ένταση που νιώθεις. Πιθανόν να έχεις καταπιέσει κάποιες επιθυμίες σου και σήμερα βγαίνουν προς τα έξω με τρόπο εκρηκτικό. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και να αντιδράσεις ψύχραιμα, ώστε να μη χάσεις το δίκιο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις ανάγκη για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι τη σημερινή μέρα, καθώς και αυξημένες πιθανότητες για απροσδόκητες συναντήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Οι όψεις της Σελήνης από τον 5ο ηλιακό σου οίκο θέτουν σε προτεραιότητα τα θέλω σου και σου χαρίζουν τη σιγουριά που χρειάζεσαι, για να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου στον έρωτα.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα εγείρονται ζητήματα που αφορούν τη συναισθηματική ασφάλεια στις σχέσεις σου και την ανάγκη σου να την καλύψεις. Ίσως να λαμβάνουν χώρα εξελίξεις σε άλλους τομείς της ζωής σου και να νιώσεις πως χρειάζεσαι ένα καταφύγιο ή στιγμές χαλάρωσης και θαλπωρής με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, το ερωτικό σου παρελθόν θα σε απασχολήσει έντονα και δεν αποκλείονται απροσδόκητες επαφές ή συναντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη τη σημερινή μέρα, σε κάνουν επικοινωνιακό και ανοιχτό στις ερωτικές προκλήσεις. Μια απροσδόκητη συνάντηση με ένα άτομο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου ή που προέρχεται από το ερωτικό σου παρελθόν, σε αναστατώνει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ένα ταξίδι με το σύντροφό σου θα σε γεμίσει χαρά, ενθουσιασμό και ανανέωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σεξουαλική έκφραση και οι προσωπικές σου ανάγκες τίθενται σε προτεραιότητα σήμερα, με την Σελήνη από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, θα θελήσεις να εκτονώσεις την ανεβασμένη σου λίμπιντο, ενώ παράλληλα θα μπεις στη διαδικασία να αξιολογήσεις ποια από τα πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή σου μπορούν να σου δώσουν αυτά που ζητάς…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και οι όψεις που σχηματίζει φανερώνουν πως η μέρα κρύβει εντάσεις. Ίσως παρατηρήσεις περίεργες αντιδράσεις από την πλευρά του συντρόφου σου, ενώ ενδέχεται να κληθείς να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές που σε εκνευρίζουν. Προσπάθησε να μην γίνεις απόλυτος ή εξουσιαστικός προς το ταίρι σου και άκουσε αυτά που έχει να σου πει, πριν λάβεις αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή είναι μια μέρα περισυλλογής και απολογισμού. Η Σελήνη από το 12ο ηλιακό σου οίκο στρέφει την προσοχή σου σε παρελθοντικές σχέσεις, απωθημένα και προβληματικές καταστάσεις, που ίσως σου έχουν δημιουργήσει άγχη ή φοβίες. Καλό είναι να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα μέσα σου και να προσπαθήσεις να μη μεταφέρεις παλιά τραύματα σε τωρινές σου εμπειρίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι φιλικές σου επαφές και ο κοινωνικός σου κύκλος θα αποτελέσουν πηγή χαράς, ευχαρίστησης, ακόμη και ερωτικών ευκαιριών τη σημερινή ημέρα. Εκμεταλλεύσου τις πλανητικές όψεις για να βάλεις νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή σου, ανάμεσα στους οποίους δεν αποκλείεται να βρίσκεται και ένα πρόσωπο, που θα διαπιστώσεις ότι σας ενώνουν πολλά…

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-01-2017 22:00:00