blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 7-3-2017

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος συναντά τον Ερμή σε μια όψη συνόδου τη σημερινή μέρα, δημιουργώντας μία επικοινωνιακή σύγχυση. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου και γενικώς αποφάσεις που χρειάζονται λογική και ρεαλιστική προσέγγιση. Προσπάθησε να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, ώστε να έρθεις πιο κοντά με τα θέλω σου… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σε παρακινεί να κοινωνικοποιηθείς και να βάλεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου, ανάμεσα στα οποία ίσως και να υπάρχει μία ενδιαφέρουσα παρουσία, που θα σου ξυπνήσει ρομαντισμό. Οι δεσμευμένοι Ταύροι δέχονται μία έκπληξη ή κάποια πρόταση από το ταίρι τους, που τους κάνει ονειροπόλους… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος που σχηματίζει ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σου στο ζώδιο των Ιχθύων, φαίνεται πως σε βάζει σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού καταστάσεων. Πρόσεξε μια πιθανή σύγχυση που ενδέχεται να αισθάνεσαι, η οποία σε οδηγεί σε συμπεριφορές που πληγώνουν ή περνούν άλλα μηνύματα από αυτά που πραγματικά σκέφτεσαι, ειδικά αν ανήκεις στους δεσμευμένους… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων φαίνεται πως σε ωθεί να αλλάξεις την οπτική σου στα πράγματα και αν αντιμετωπίζεις προβλήματα στη σχέση σου, η όψη θα σε κάνει να τα δεις από άλλη σκοπιά, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις, είναι αποφάσεις που δεν προέρχονται από διεξοδική σκέψη… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στον 8ο ηλιακό σου οίκο σε μία όψη συνόδου, δημιουργώντας σου έναν προβληματισμό για θέματα που αφορούν την συμβίωση ή το κοινό ταμείο με το ταίρι σου. Καλό είναι να θέσεις προτεραιότητες στα έξοδά σας και να αποφύγεις συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε προστριβές ανάμεσά σας… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή που κορυφώνεται σήμερα, απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει σε πρώτο πλάνο τα αισθηματικά σου. Πρόκειται για μια όψη που σε καλεί να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους, καλό είναι να προετοιμαστείς για πιθανές επιστροφές προσώπων από το παρελθόν… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στους Ιχθύες ίσως δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου ή με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακόμη, καλό είναι να προσέξεις πιθανές συναντήσεις με πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν, γιατί μπορεί να σου προκαλέσουν αναστάτωση και τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως τα είχες σχεδιάσει… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στους Ιχθύς φέρνει εξελίξεις στα ερωτικά σου. Αν σκέφτεσαι να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σου αγάπη, καλό είναι να σκεφτείς όλες τις παραμέτρους πριν προβείς σε κινήσεις επαναπροσέγγισης. Οι αδέσμευτοι έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν ένα πρόσωπο, που θα αποδειχθεί μοιραίο… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή ίσως σου δημιουργήσει μια συναισθηματική σύγχυση, καθώς η σχέση σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρουσιάζει εξελίξεις που σε προβληματίζουν. Είτε πρόκειται για μια πρόσφατη γνωριμία, είτε για έναν παλιό σου έρωτα, καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να βάλεις σε προτεραιότητα τις προσωπικές σου ανάγκες. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων ίσως να μπλοκάρει την επικοινωνία σου τη σημερινή μέρα. Πρόσεξε μήπως πεις πράγματα που θα πληγώσουν το ταίρι σου και γενικώς τον τρόπο που εκφράζεσαι, ώστε να αποφύγεις μπερδεμένα μηνύματα. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, ενδέχεται να έχουν συναντήσεις με πρόσωπα από το ερωτικό τους παρελθόν… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων φανερώνει πως θα θελήσεις να εστιάσεις σε αυτά που λαμβάνεις και πως βρίσκεσαι σε μια φάση αξιολόγησης κάποιων καταστάσεων. Αφουγκράσου τα θέλω και τις επιθυμίες σου και προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα, που δεν έχουν τη θέληση να σε ακολουθήσουν… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή στο ζώδιό σου σήμερα, μια όψη που σε βάζει σε διαδικασία σκέψης και αξιολόγησης. Αν έχει επιστρέψει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Οι δεσμευμένοι ίσως θελήσουν να εξομολογηθούν κάποια πράγματα στο ταίρι τους… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-03-2017 22:00:00