blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά σήμερα 8/2/2017

ΚΡΙΟΣ

Τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία που κορυφώνονται τη σημερινή μέρα, πιθανόν να φέρουν κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σου. Πρόσεξε τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι προς το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς, ενώ όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό, καλό θα είναι να αποφύγουν κινήσεις επαναπροσέγγισης προσώπων από τα παλιά, που γίνονται εν βρασμώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και οι όψεις που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα φανερώνουν πως ενδεχομένως να υπάρξουν λεκτικές συγκρούσεις στη σχέση σου. Χρειάζεται να επιδείξεις υπομονή και ψυχραιμία, διότι οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόσμενες και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με το ταίρι σου ή με ένα πρόσωπο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου. Απόφυγε ζηλόφθονες συμπεριφορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη τη σημερινή μέρα, σε κάνουν ιδιαίτερα προκλητικό και αντιδραστικό στον τρόπο που εκφράζεσαι. Υπάρχει κίνδυνος να γίνεις επιθετικός προς το σύντροφό σου ή προς ένα πρόσωπο που προσπαθείς να διεκδικήσεις, οδηγώντας τις καταστάσεις στα άκρα. Καλό είναι να αποφύγεις να γίνεις εριστικός και μη λαμβάνεις αποφάσεις, για τις οποίες διατηρείς αμφιβολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου, σχηματίζοντας αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνα με τον Ουρανό και τον Δία, όψεις που ίσως να προκαλέσουν συγκρούσεις στη σχέση σου. Προσπάθησε να μην κάνεις συνεχώς εκπτώσεις σε αυτά που ζητάς για να ικανοποιήσεις άλλους, διότι κάποια στιγμή προκαλείται έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες. Πρόσεξε επίσης, σε ποια πρόσωπα δίνεις δεύτερες ευκαιρίες...

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, με τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη, πιθανόν να ανατρέψει κάποια σχέδιά σου. Η σημερινή μέρα είναι ακατάλληλη για αποφάσεις, καθώς φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε σύγχυση ή λαμβάνεις αποφάσεις με κακή κρίση. Η ανασφάλεια και η πίεση που ίσως αισθάνεσαι, προέρχονται από καταπιεσμένες επιθυμίες. Ξεκαθάρισε αυτά που νιώθεις μέσα σου, πριν προχωρήσεις σε κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα και οι όψεις που σχηματίζει φανερώνουν πως υπάρχει έντονη δραστηριότητα στα αισθηματικά σου. Το μέλλον της σχέσης σου θα σε απασχολήσει έντονα και ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές σε κοινά σας σχέδια, που θα σε προβληματίσουν. Οι αδέσμευτοι ίσως δεχθούν μια ερωτική πρόκληση από ένα πρόσωπο που δεν περίμεναν!

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας τετράγωνα με τον Ουρανό και με τον Δία, όψεις που δείχνουν πως η μέρα κρύβει απρόοπτα, υπερβολές και εντάσεις. Προσπάθησε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου για πράγματα που δεν αφορούν τη σχέση σας ή για κάτι που δεν ευθύνεται. Αν παρατηρήσεις μια επιθετική συμπεριφορά από την πλευρά του, επιστράτευσε τη διπλωματία και την κατανόηση που διαθέτεις, για να επιλύσετε το πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου, όμως σχηματίζει κάποιες όψεις που φανερώνουν πως κάποια απρόοπτα ή μερικές υποχρεώσεις που χρειάζονται την προσοχή σου, σε βγάζουν εκτός προγράμματος και δε σε αφήνουν να απολαύσεις τον χρόνο που θα ήθελες με το ταίρι σου. Προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες και να οργανώσεις τις υποθέσεις σου, για να επιτύχεις τις ισορροπίες που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου, φέρνουν στην επιφάνεια κάποιες φοβίες ή προβληματισμούς σου, δημιουργώντας σου μια εσωτερική ένταση. Ίσως να σε απασχολεί το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, αφού διαπιστώνεις ότι κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες ή όπως είχες σχεδιάσει. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε αποφάσεις που προέρχονται από κακή κρίση ή παρόρμηση…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ίσως φέρουν στο δρόμο σου κάποια εμπόδια ή μια δοκιμασία. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μια ανατροπή στα σχέδια με το ταίρι σου ή μια συμπεριφορά του, θα δοκιμάσει την υπομονή σου. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν βγει πρόσφατα από μια σχέση, πιθανόν να θελήσουν να ξαναπροσεγγίσουν το πρόσωπο αυτό, για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας ίσως να δημιουργήσει ένα δυσμενές κλίμα στις σχέσεις σου, καθώς ενδέχεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις από τη μεριά του συντρόφου σου, που προέρχονται από επιθυμίες που είχε καταπιέσει. Προσπάθησε να τον κατανοήσεις και να βρείτε μαζί λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας, καθώς μια αποστασιοποίηση από την πλευρά σου, θα έχει αρνητικές συνέπειες.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα, ανεβάζοντας την ερωτική σου επιθυμία, ενώ οι όψεις που σχηματίζει, φέρνουν απρόοπτες συναντήσεις με πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται, ενώ καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις πιθανά απωθημένα, που βγαίνουν στην επιφάνεια από την πλευρά του/της συντρόφου σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-02-2017 22:00:00