blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά σήμερα 9/2/2017

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος από τον Υδροχόο συναντά τον Κρόνο από τον Τοξότη σε μια όψη εξαγώνου τη σημερινή μέρα, δημιουργώντας σου την ανάγκη να διευρύνεις τον κύκλο σου και να βάλεις στη ζωή σου ενδιαφέρουσες παρουσίες, ανάμεσα στις οποίες ίσως να βρίσκεται και ένα πρόσωπο, που θα μοιράζεστε πολλά. Οι δεσμευμένοι φαίνεται πως καταφέρνουν να υλοποιήσουν κάποια σχέδια που είχαν κάνει με το ταίρι τους, αναφορικά με το μέλλον της σχέσης τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, φέρνει κάποιες θετικές εξελίξεις, που σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής. Κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζες, επαγγελματικά ή οικονομικά, παρουσιάζουν λύσεις και το θετικό κλίμα μεταφέρεται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εκμεταλλεύσου την ημέρα αυτή για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να μοιραστείς μαζί του την καλή σου διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο σήμερα, ευνοώντας νέες γνωριμίες, αλλά και συνευρέσεις με φιλικά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ενδέχεται να κρύβεται κι ένα υποψήφιο ταίρι. Η θετική σου διάθεση και η αυξημένη σου κοινωνικότητα, σε κάνουν ελκυστικό και ευπρόσιτο, ενώ το κλίμα είναι ευνοϊκό και για τους δεσμευμένους, οι οποίοι μπορούν να οργανώσουν ευχάριστες δραστηριότητες με το ταίρι τους, που θα ανανεώσουν τη σχέση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου που κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, σου δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας και εσωτερικής σταθερότητας. Οι ερωτικές σου σχέσεις δέχονται εύνοια και ίσως κάποια νέα δεδομένα που λαμβάνουν χώρα στο δεσμό σου, να σε οδηγούν σε αποφάσεις για το μέλλον του. Θέματα συμβίωσης και οικονομικά ζητήματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου, δέχονται επίσης θετικές επιρροές.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, ευνοεί ιδιαίτερα τις ερωτικές σου υποθέσεις τη σημερινή μέρα. Φαίνεται πως οι δεσμευμένοι Λέοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκαταστήσουν τριγμούς στη σχέση τους και να επαναφέρουν την ισορροπία και τη σταθερότητα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προτάσεις επισημοποίησης. Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, θα νιώσουν έντονη εξωστρέφεια και ανάγκη για συντροφικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο σε μια όψη εξαγώνου τη σημερινή μέρα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να λύσεις προβλήματα στις σχέσεις σου και να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Η επισημοποίηση του δεσμού σου ή μια απόφαση για συμβίωση με το ταίρι σου, θα σου φέρει ένα αίσθημα ασφάλειας, ενώ δεν αποκλείεται να καταφέρεις να απεμπλακείς και από κάποιες καταστάσεις, που σου δημιουργούσαν περιορισμό.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνει ερωτικές ευκαιρίες στο δρόμο σου. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί φαίνεται πως καταφέρνουν να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, ενώ η σχέση τους θα χαρακτηρίζεται από μια ανάγκη για σταθερότητα και ισορροπία. Οι αδέσμευτοι έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποτελέσει σύντροφο ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αισθηματική σου ζωή δέχεται θετικές επιρροές τη σημερινή μέρα, καθώς το εξάγωνο Ήλιου – Κρόνου σε βοηθά να σταθεροποιήσεις μια σοβαρή σχέση σου και να νιώσεις ασφάλεια. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι πιθανότητες να επανασυνδεθείς με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, θέτοντας τη σχέση αυτή σε νέες βάσεις, είναι πολλαπλάσιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, βελτιώνει το κλίμα στα αισθηματικά σου. Οι αδέσμευτοι Τοξότες θα νιώσουν πιο σίγουροι για τον εαυτό τους, ενώ οι ερωτικές προσκλήσεις και οι συναντήσεις με υποψήφιους παρτενέρ, θα είναι πολλαπλάσιες. Οι δεσμευμένοι ανανεώνουν τη σχέση τους και η επικοινωνία με το ταίρι τους γεφυρώνει πιθανά χάσματα που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που σχηματίζεται σε ακρίβεια σήμερα, θέτει τη σχέση σου σε πιο γερές βάσεις και βοηθά να επιλύσετε πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, έχεις περισσότερες πιθανότητες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, που θα σου εμπνεύσει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος από το ζώδιό σου συναντά τον Κρόνο σε μια όψη εξαγώνου σήμερα, η οποία φέρνει ισορροπία στην αισθηματική σου ζωή. Η καλή επικοινωνία που θα χαρακτηρίσει τη σχέση σου και η ώριμη αντίδρασή σου σε πιθανά προβλήματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, δημιουργεί ένα αρμονικό κλίμα. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι έχουν πολλαπλάσιες πιθανότητες να γνωρίσουν κάποιο πρόσωπο, που θα τους ξυπνήσει την ανάγκη για συντροφικότητα…

ΙΧΘΕΙΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που σχηματίζεται τη σημερινή μέρα, σε παρακινεί να ακούσεις την διαίσθησή σου και να κάνεις έναν απολογισμό, ώστε από δω και πέρα να οδηγηθείς στις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, προσπάθησε να ανοίξεις τα χαρτιά σου στο ταίρι σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου για αυτά που σε απασχολούν.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-02-2017 22:00:00