blank
 
blank

Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017.

 
Η συμβουλή για τα αισθηματικά σου την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017, από την αστρολόγο Φένια Σταμέλου!

Sponsored Links

Η αστρολογία και τα αισθηματικά 9-3-2017

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σήμερα, ενώ σχηματίζει ένα τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου. Πρόκειται για μια άκρως ερωτική όψη, που αναζωπυρώνει τη φλόγα στη σχέση σου, ενώ παράλληλα αυξάνει τις πιθανότητες να περάσεις μια νύχτα πάθους με ένα παρελθοντικό πρόσωπο, που επιστρέφει στη ζωή σου… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ερωτικό σου παρελθόν επιστρέφει, αγαπητέ Ταύρε, καθώς η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και στο ηλιακό σου ναδίρ και συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό. Με ενεργοποιημένους δύο υδάτινους οίκους του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η νοσταλγία, οι αναμνήσεις και ίσως κάποιες κινήσεις επαναπροσέγγισης ενός προσώπου από τα παλιά, είναι στο μενού της ημέρας… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη που σχηματίζεται σήμερα, σε συνδυασμό με το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, σου δημιουργούν την ανάγκη να ζήσεις στιγμές πάθους και ερωτικής έντασης. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να δεχθείς πολιορκία από κάποιο άτομο που έχει βγει πρόσφατα από τη ζωή σου και σου ζητά μία δεύτερη ευκαιρία… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται στον 2ο ηλιακό σου οίκο και συναντά την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, κάτι που σε βάζει σε διαδικασία αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού όλων εκείνων που είναι σημαντικά. Σε συνδυασμό με το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, θα θελήσεις να θέσεις το ταίρι σου ως προτεραιότητα και ίσως βάλεις στην άκρη κάποια άλλα πράγματα, ώστε να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου τη σημερινή μέρα και σχηματίζει τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, μια όψη που σε καλεί να αλλάξεις οπτική για κάποια πράγματα που αφορούν τη σχέση σου. Από την άλλη, φαίνεται πως οι αδέσμευτοι έλκουν ευκολότερα θαυμαστές και έχουν αυξημένες πιθανότητες να δεχθούν μία ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα πρόσωπο που τους εξιτάρει… Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Λέοντα με την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Κριό, ανεβάζει τη σεξουαλική σου διάθεση στα ύψη και ανανεώνει το πάθος στη σχέση σου. Αν ανήκεις στους Παρθένους που χώρισαν πρόσφατα, η όψη αυτή ενδέχεται να σε ωθήσει να προσεγγίσεις και πάλι το πρόσωπο αυτό, για να ξαναζήσεις στιγμές πάθους… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα τη σημερινή μέρα και σχηματίζει τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, φέρνοντας εξελίξεις στη σχέση σου. Κάποιο θέμα που απασχολεί εσένα και το σύντροφό σου φαίνεται να παρουσιάζει εξελίξεις, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς ενδέχεται να δεχθείς μία πρόταση από μια παλιά σου σχέση ή από ένα πρόσωπο που βγήκε πρόσφατα από τη ζωή σου. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει κάποια εξέλιξη με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα ευνοεί μια κοντινή απόδραση ή μια όμορφη, ρομαντική δραστηριότητα με το ταίρι σου, που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η συνάντησή της με την ανάδρομη Αφροδίτη σε όψη τριγώνου, αποτελεί μία πολύ θετική συγκυρία που σου φτιάχνει τη μέρα. Οι αδέσμευτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να ζήσουν μία ερωτική περιπέτεια με ένα πρόσωπο που τους εξιτάρει, ενώ οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου αναζωπυρώνουν το πάθος στη σχέση τους… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη κινείται στον 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου τη σημερινή μέρα, ανεβάζοντας τη σεξουαλική σου διάθεση, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη στρέφει την προσοχή σου στο παρελθόν. Είναι πιθανό να δεχθείς μία πρόκληση ή να επιδιώξεις εσύ μια συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που βγήκε πρόσφατα από τη ζωή σου και για το οποίο τρέφεις ακόμη συναισθήματα… Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου σήμερα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει επικοινωνία και συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν. Μία παλιά σου σχέση ή γνωριμία που είχε μείνει στάσιμη, ίσως να επιστρέφει στη ζωή σου τις μέρες αυτές. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι πιθανόν να θελήσουν να κάνουν κάποιες συζητήσεις με το ταίρι τους αναφορικά με την πορεία της σχέσης. Για την προσωπική σου πρόβλεψη εμπιστεύσου τους καλύτερους! Θα τους βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα συναντώντας την ανάδρομη Αφροδίτη σε όψη τριγώνου, φαίνεται πως παρακινείσαι να θέσεις κάποιες προτεραιότητες στη ζωή σου, ώστε να επιτύχεις την ισορροπία που επιθυμείς ανάμεσα στην επαγγελματική και την ερωτική σου ζωή. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, πρόσεξε πού δίνεις δεύτερες ευκαιρίες… Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-03-2017 22:00:00