blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 10 ως 13 Αυγούστου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 10 ως 13 Αυγούστου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο Ερμής στον Λέοντα, σε τετράγωνο με Ουρανό στον Ταύρο, δεσπόζει στην αρχή της εβδομάδας… Ο Ερμής στο Λέοντα διέπεται από ισχυρογνωμοσύνη κι ακαμψία. Είναι το μυαλό που συνεχίζει να μένει κολλημένο στα ίδια και τα ίδια, τις δικές του θέσεις και απόψεις. Δεν υπάρχει καμία διάθεση να κάνουμε την υπέρβαση και να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό προκαλεί εμμονές και εντάσεις

Μηνύματα, ειδήσεις και συναντήσεις αυτών των ημερών φέρνουν μαζί τους ανατροπές, που σκοπό έχουν, σε πολλές περιπτώσεις, να μας ταρακουνήσουν και να μας δώσουν την ευκαιρία να δούμε τα πράγματα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από νεύρα, ένταση και πίεση -με ή χωρίς λόγο- που εκδηλώνονται τόσο στη δική σου συμπεριφορά απέναντι στους τρίτους, όσο και το αντίθετο. Εσύ, όμως, εμμένεις στη δική οπτική των πραγμάτων και δεν προτίθεσαι εύκολα να βάλεις νερό στο κρασί σου!

Όμως μπορείς να δεις τη δύσκολη αυτή κατάσταση και σαν μια ευκαιρία! Μπορείς τώρα να επεξεργαστείς τα θέματα που σε απασχολούν με ρεαλισμό μέσα από μια διαφορετική οπτική. Αν καταφέρεις να αναλύσεις με διαφορετικό τρόπο από ότι συνήθως τα δεδομένα που έχεις, πιθανώς να ανακαλύψεις λύσεις που υπάρχουν, αλλά που δεν είχαν έως τώρα περάσει από το μυαλό σου. Να θυμάσαι πως κάθε δυσκολία μπορεί να κρύβει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, και μάλιστα σημαντικές.

Κυρίως αν ανήκεις στους εκπροσώπους του σταθερού Σταυρού, τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων, οι ημέρες αυτές απαιτούν ιδιαίτερη επαγρύπνηση σε ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή και την καθημερινότητά σας! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα της επικοινωνίας, στις ειδήσεις, τα νέα, τις πληροφορίες ή ακόμα και τις αποκαλύψεις που γίνονται την περίοδο αυτή και να θυμάστε πως σκοπός των παραπάνω είναι η αφύπνιση!

Ο Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα δημιουργεί συναισθήματα ανασφάλειας

Σε ένα αντίστοιχο κλίμα μας παραπέμπουν και δύο άλλοι πλανήτες, ο Άρης και ο Πλούτωνας, που αυτή τη φορά συναντώνται την Πέμπτη μέσα από μία όψη τετραγώνου. Οι δυο τους έρχονται και πιάνουν το νήμα από την αρχή… Θα ανασύρουν καθετί παλιό, ξεχασμένο και σκονισμένο που κρύβεται μέσα στην ψυχή σου, κάθε ανασφάλεια, κάθε φοβία σου, καθετί που μπορεί να σε κρατάει πίσω αναίτια..

Ονειρεύεσαι μία μεγάλη αλλαγή! Επιθυμείς με όλη τη δύναμη της ψυχής σου να γίνει κάτι έξω από εσένα, που θα σε λυτρώσει από οτιδήποτε σε ζορίζει και σε δυσκολεύει αυτή τη στιγμή. Όμως, δεν τολμάς ούτε να το πιστέψεις, ούτε να το εκφράσεις. Έτσι έχεις μάθει να κινείσαι και έτσι να πορεύεσαι… Αν και εξακολουθείς να ελπίζεις, εύκολα μπορεί να δειλιάζεις, επειδή φοβάσαι πως τίποτα καλό δεν μπορεί να συμβεί σε εσένα…

Οι ενέργειες του Άρη και του Πλούτωνα είναι ισοπεδωτικές, ανατρεπτικές, άμεσες και, σε πολλές περιπτώσεις, λυτρωτικές, έστω και αν οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που περίμενες…. Αυτοί οι δύο πλανήτες έρχονται να αλλάξουν σαρωτικά τα δεδομένα σου και να σου θυμίσουν πώς είσαι μέρος του κοσμικού σχεδίου του δημιουργού σου.

Προς στιγμήν αναστατώνεσαι, καθώς βλέπεις πως η ηρεμία σου και η μέχρι τώρα τάξη των πραγμάτων σου βρίσκονται στον αέρα. Καμία, όμως, ουσιαστική αλλαγή δεν μπορεί να συμβεί χωρίς να διαταραχτούν οι ισορροπίες σου. Και ίσως εδώ, στις εξελίξεις αυτές, η πρώτη σου ανάγκη είναι να φύγεις μακριά να το βάλεις στα πόδια! Να το σκάσεις…

Όμως, για στάσου μία στιγμή και σκέψου: η στιγμή αυτή είναι κομβική για την εξέλιξή σου! Θα φύγεις σαν κυνηγημένος ή θα μείνεις για να ανακαλύψεις την ευκαιρία που κρύβεται μέσα σε κάθε ανατροπή, την οποία έχεις εσύ ο ίδιος έχεις προκαλέσει; Φυσικά η πρώτη επιλογή είναι πάντα η πιο εύκολη! Η δύσκολη, όμως, απόφαση είναι αυτή που σε προάγει, σε εξελίσσει και τελικά σε μεταμορφώνει σαν ψυχή και σαν προσωπικότητα. Αναμφισβήτητα, σου φαίνεται αδιανόητο να μπορέσεις να ορίσεις εσύ, με τους δικούς σου νόμους και κανόνες, το παιχνίδι που ανοίγεται μπροστά σου και να είσαι δημιουργός των εξελίξεων. Να θυμάσαι, όμως, πως τον κύκλο αυτών των γεγονότων τον δημιουργούν η δική σου στάση, οι επιλογές και οι επιθυμίες σου!

Τελικά, τι πρόκειται να επιλέξεις; Τις παλιές γνώριμες συμπεριφορές ή το νέο και αχαρτογράφητο τοπίο που ανοίγεται μπροστά σου; Το άγνωστο εννοείται πως προκαλεί φόβο, όμως δεν παύει να είναι μία πολλά υποσχόμενη πρόκληση που δεν ξέρεις ποτέ που θα σε οδηγήσει…

Αν τελικά για να υλοποιήσεις το όνειρό σου, θα πρέπει να γκρεμίσεις ένα κόσμο λαθών του παρελθόντος, δεν πειράζει... Επιλέγεις να χτίσεις έναν κόσμο όπως εσύ τον θέλεις και τον οραματίζεσαι ή να μείνεις και πάλι σε ό,τι σου είναι γνώριμο, οικείο και συμβατικό. Όλα έχουν το τίμημα τους, το ερώτημα είναι τι αντέχεις…

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, την περίοδο αυτή που θα διανύσουμε θα νιώσουν να αλλάζουν πολλά από τα δεδομένα που αφορούν στις σχέσεις τους στις επιθυμίες και τα όνειρά τους.

Είναι μία εποχή προκλήσεων που μπορεί να φαίνεται δύσκολη, επειδή ανοίγονται νέα πεδία που δημιουργούν ανασφάλεια ή φόβο. Όμως ο κύκλος αυτός μπορεί να οδηγήσει εκείνους που θα τολμήσουν σε μέρη που δεν είχαν καν ονειρευτεί… Να έχετε μια όμορφη μέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-08-2020 06:00:00