blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 11 ως 17 Μαΐου 2015. Άρης στους Διδύμους και Αφροδίτη-Ποσειδώνας «ζωντανεύουν» ερωτικά όνειρα!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 11 ως 17 Μαΐου 2015. Άρης στους Διδύμους και Αφροδίτη-Ποσειδώνας «ζωντανεύουν» ερωτικά όνειρα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 11 ως 17 Μαΐου 2015

Καλωσορίζουμε μια εβδομάδα που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από αστρολογική σκοπιά, αφού ο Άρης μετακομίζει στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, ενώ η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον ρομαντικό Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα πιο όμορφο κλίμα, όπου θα ανθίσει το λουλούδι της αγάπης.

Άρης στους Διδύμους

Στις 12 Μαΐου ο Άρης ο πλανήτης της ζωτικότητας αλλά και της σεξουαλικότητας περνά στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουνίου. Ολόκληρο αυτό το διάστημα, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνά ο Ερμής, θα μας κάνει περισσότερο εκδηλωτικούς και εξωστρεφείς, αλλά παράλληλα μας καθιστά οξύθυμους, ενθουσιώδεις και παρορμητικούς. Κρίνεται σκόπιμο λοιπόν να μην ενθουσιαζόμαστε εύκολα και να προσέχουμε τις κινήσεις και τις δηλώσεις μας. Η νέα αυτή θέση του «κόκκινου» πλανήτη ευνοεί τους Κριούς, τους Λέοντες, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους.

Άρης σε αντίθεση με Κρόνο

Αυξημένη προσοχή χρειάζεται στις 15 Μαΐου, όταν ο Άρης από τους Διδύμους θα σχηματίσει μια δύσκολη όψη αντίθεσης με τον Κρόνο. Γύρω στις 15 του μήνα η περίοδος θεωρείται ακατάλληλη για την έναρξη μιας επιχείρησης ή μιας δραστηριότητας που θεωρούμε σημαντική.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Τα καλύτερα έρχονται στις 16 Μαΐου, με το τρίγωνο ανάμεσα στην ερωτική Αφροδίτη και τον ρομαντικό Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια θαυμάσια όψη, που αναδεικνύει συναισθήματα τρυφερότητας και αγάπης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Στις περίεργες εποχές που ζούμε, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζουμε τη σημασία που έχουν η αλληλεγγύη, η συμπόνια και η κατανόηση των αναγκών εκείνων των συνανθρώπων μας, που περνούν δύσκολες στιγμές. Σε προσωπικό επίπεδο, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα προσθέτει ρομαντικές πινελιές στην καθημερινότητα και δίνει φτερά στον έρωτα.
 
Ας δούμε πως θα επηρεάσουν όλες αυτές οι σημαντικές πλανητικές όψεις τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-05-2015 12:00:00