blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 16 Απριλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 16 Απριλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις της αστρολογίας για την περίοδο 13 - 16 Απριλίου 2020. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ζώδια ο Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα.

Sponsored Links

Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας, τετράγωνο Δία: Ώρα να σπάσεις τα δεσμά σου!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ myastro.gr

*Η εκπομπή έχει μαγνητοσκοπηθεί πριν εφαρμοστεί το μέτρο #ΜένουμεΣπίτι

**Δεν ισχύει οποιαδήποτε παρότρυνση για έξοδο από το σπίτι ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, καθώς το βίντεο έχει μαγνητοσκοπηθεί πριν ληφθούν τα νέα μέτρα.

Είναι η στιγμή της αλήθειας… η στιγμή που θα φανεί το κατά πόσο έμαθες το μάθημά σου ή είσαι ακόμα δέσμιος αυτών των ολέθριων συναισθημάτων που σε κρατούν εγκλωβισμένο στον αέναο κύκλο των δυσκολιών σου.

Ο Ήλιος συναντά σε όψη τετραγώνου αρχικά τον Πλούτωνα, την Τρίτη, και το παιχνίδι ξεκινάει… Το νέο σου στοίχημα είναι να ξεφύγεις από τους ρόλους που σου έχουν επιβληθεί και να κοιτάξεις κατάματα τους δαίμονες σου, αυτούς που χρόνια και συστηματικά αποφεύγεις…

Αυτούς που σου επιβλήθηκαν να ενστερνιστείς, χωρίς να ερωτηθείς και που καλλιέργησαν στο έπακρο τον κάθε σου φόβο, την κάθε σου ανασφάλεια και την κάθε σου αναστολή. Είναι μια κομβική στιγμή… αυτή που είτε θα σπάσεις τα δεσμά και θα προχωρήσεις, είτε θα μείνεις να σέρνεις τις αλυσίδες σου, φυλακισμένος στο διηνεκές στο προσωπικό σου κολαστήριο.

Θα το δεις σαν συμβιβασμό ή σαν την ευκαιρία για ελευθερία; Ωστόσο πάντα η καλύτερη συμβουλή για να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε καταπιέζουν και σε ταλαιπωρούν είναι η δράση! Κάντο κι ας είναι λάθος, πες αυτό που βγαίνει κατευθείαν από την καρδιά σου, γίνε μεγαλύτερος από τα τείχη που υψώνονται μπροστά σου. Για όλα εσύ έχεις την επιλογή!

Την Τετάρτη ο Ήλιος συναντά τον Δία και πάλι σε μια όψη τετραγώνου.

Τώρα τα πάντα μεγεθύνονται μέσα από έναν παραμορφωτικό καθρέφτη, που αλλάζει άρδην την εικόνα της πραγματικότητας σου. Το μικρό φαίνεται μεγαλύτερο, το καλό καλύτερο και η εικόνα είναι τελείως ή σχεδόν ολοκληρωτικά διαφορετική απ ότι είναι στην πραγματικότητα.

Αυτή είναι η δουλειά του Δία…. να μεγενθύνει τα πράγματα και να δημιουργεί εντυπώσεις. “Μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε” θα σου υποσχεθεί και θα σε χτυπήσει στην πλάτη καθησυχάζοντας σε.

Κι εσύ όντας μη υποψιασμένος θα κοιμηθείς καλά και με αισιοδοξία. Όταν ξυπνήσεις θα καταλάβεις πως ο θησαυρός σου μπορεί να είναι άνθρακας, και πως οι εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν… Αυτή είναι η δουλειά του Δία, να σου προσφέρει ελπίδα… αληθινή η ψεύτικη. Το θέμα είναι εσύ που θα “τσιμπήσεις”.

Ωστόσο για τους προνοητικούς και τους καλά προετοιμασμένους, οι δύο όψεις του Ηλίου μπορεί να είναι ο λόγος που θα τους βάλουν στο παιχνίδι. Μια και ο Ήλιος εδώ, ενεργοποιεί την σύνοδο των δύο πλανητών που προηγήθηκε, και μπορεί να δώσει εξαιρετικές ευκαιρίες. Το ερώτημα είναι πάντως πόσο καλά προετοιμασμένος είσαι εσύ…

Και ειδικά αν ανήκεις στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές τους φέρνουν αντιμέτωπους με προκλήσεις που μπορεί να τους δυσκολέψουν αφενός, αφετέρου όμως αν χειριστούν τα πράγματα ψύχραιμα και με ετοιμότητα μπορεί να βγουν εξαιρετικά κερδισμένοι. Για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Να έχεις μια όμορφη μέρα!

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-04-2020 19:00:00