blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 14 ως 16 Αυγούστου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ένας όμορφος δεκαπενταύγουστος!!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 14 ως 16 Αυγούστου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ένας όμορφος δεκαπενταύγουστος!!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ένα καλοκαίρι όπως πρέπει να είναι… Λίγο πριν την αισιόδοξη Νέα Σελήνη του μήνα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Αυγούστου, το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού δεσπόζει στο πλανητικό σκηνικό και μας προετοιμάζει για ένα τριήμερο περιπετειώδες, χαρούμενο και γεμάτο δράση!

Sponsored Links

Ο Ήλιος στον Λέοντα σε τρίγωνο με Άρη στον Κριό: Ένας όμορφος δεκαπενταύγουστος!

Τον δεκαπενταύγουστο αυτόν φαίνεται πως οι συγκυρίες και οι συνθήκες είναι με το μέρος μας, αρκεί να είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και να ορίσουμε εμείς το παιχνίδι.

Το πλανητικό μενού έχει από όλα, ότι μπορεί να λαχταράει η ψυχή σου σε αυτό το ηλιόλουστο καλοκαίρι. Θάλασσα, πάρτι, άμμος, καλή διάθεση και άφθονες δόσεις έρωτα μπορεί να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τις μέρες αυτές.

Αυτό που κάνει τη διαφορά πάντα, έτσι και τώρα είναι το πάθος σου για οτιδήποτε καινούργιο έρχεται στο δρόμο σου, και το κατά πόσο αποφασισμένος είσαι να το διεκδικήσεις…

Γιατί μην ξεχνάς ότι στις λεπτομέρειες κρίνεται η διαφορά!

Αυτές οι ατόφιες καθαρές πύρινες ενέργειες του Λέοντα και του Κριού, στέλνουν άμεσες προτροπές στον ψυχισμό σου και σε προσκαλούν να βγεις έξω, να συναναστραφείς με κόσμο να δεις πρόσωπα που αγαπάς να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους! Και πού ξέρεις…

Ίσως ανάμεσα στα καινούργια πρόσωπα που συναντάς να υπάρξει ένα που θα κάνει τη διαφορά και θα μιλήσει περισσότερο στην ψυχή σου!

Ο έρωτας βγαίνει σεργιάνι στα σοκάκια της πόλης στις παραλίες και τις ακρογιαλιές, και σε δελεάζει να τον ακολουθήσεις!

Να ακολουθήσεις τη μαγεία που έχουν οι μέρες, τη λαχτάρα που έχει το μέσα σου και να ζήσεις έντονα, φλογερά και συναρπαστικά!

Όπως ακριβώς πρέπει στο καλοκαίρι αυτό…

Κάθε είδους διασκέδαση επιβάλλεται, μία βόλτα στη θάλασσα, ένα ωραίο γεύμα στην ακροθαλασσιά παρέα με καλούς φίλους, Ό,τι και αν επιλέξεις, το σίγουρο είναι πώς θα αποζημιώσει και την ψυχή σου και το μυαλό σου!

Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, πολύ πιθανά οι μέρες αυτές να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον από κάθε άποψη!

Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του!

Στις 15 Αυγούστου ο ουρανός ξεκινάει την αναδρομή πορεία του μία πορεία που θα διαρκέσει έως την 1η Ιανουαρίου του 2021 .

Είναι ένας εξωτερικός πλανήτης, όπως ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, επομένως δεν θεωρείται τόσο σημαντικό ή κρίσιμο όταν βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, γιατί δεν επηρεάζει τόση μεγάλη μερίδα ανθρώπων, όσο για παράδειγμα η Αφροδίτη κατά την αναδρομή της.

Η αναδρομή του Ουρανού είναι ένας κύκλος ο οποίος διαρκεί 155 μέρες κάθε χρόνο κατά τον οποίο ο πλανήτης κινείται περίπου 4 μοίρες προς τα πίσω του ζωδιακού κύκλου.

Σαφώς και είναι μία εποχή εσωτερικής επεξεργασίας και αλλαγών που απαιτούνται να γίνουν μέσα μας για να μπορέσουν να υποστηριχτούν και έξω από εμάς στον εξωτερικό κόσμο.

Είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε έντονες εσωτερικές ανακατατάξεις στο διάστημα αυτό, τέτοιες που σας επιβάλλουν να δείτε τα πράγματα και τα πρόσωπα γύρω σας με μία τελείως διαφορετική οπτική.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις η αναδρομή του ουρανού έρχεται να οργανώσει και να επιφέρει μία σημαντική αλλαγή στη ζωή, την οποία μπορεί να είχατε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα ή και αρκετό καιρό πριν, αλλά να μην είχατε καταφέρει να ολοκληρώσετε και τώρα με κάποιον περίεργο τρόπο να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας.

Ωστόσο, οι αλλαγές που επιφέρει συνήθως ο Ουρανός σχετίζονται με την ανάγκη μας για μεγαλύτερη ελευθερία, προσωπική ή επαγγελματική, ανάλογα την περίπτωση και το πλαίσιο στο οποίο κινείστε. Εδώ θα γίνουν εκείνες οι ζυμώσεις που χρειάζονται που απαιτούνται για να μπορέσετε να την ολοκληρώσετε σε κάθε επίπεδο στο οποίο νιώθετε την ανάγκη να την εκφράσετε.

Δεν αποκλείεται επίσης στο διάστημα αυτό να καταπιαστείτε με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, όπως είναι θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία ή τη μεταφυσική και γενικότερα πράγματα τα οποία είναι έξω από τα συνηθισμένα και άπτονται των θεμάτων του Ουρανού.

Ίσως ακόμα το διάστημα αυτό να αποφασίσετε κάποιες ριζικές αλλαγές στη ζωή σας

Ωστόσο, ό,τι και αν γίνεται τώρα, όποιες ζυμώσεις και αν γίνονται μέσα σας, αλλά και όποιες αλλαγές γίνονται έξω από εσάς είναι προϊόντα επεξεργασίας, ίσως εδώ και πολλών ετών, και τώρα έχει έρθει η ώρα να εκδηλωθούν στην πραγματικότητα σας.

Ο Ουρανός θα ξεκινήσει από τη 10η μοίρα του Ταύρου και θα φτάσει έως την 6η.

Θα επηρεάσει σημαντικά τους εκπροσώπους του σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων. Ίσως η εποχή αυτή να είναι περίοδος σημαντικών ανακατατάξεων, επαναπροσδιορισμού και αλλαγών, οι οποίες ξεκινούν από μέσα τους για να εκδηλωθούν έξω στην ζωή τους. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Καλό δεκαπενταύγουστο σε όλους!

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-08-2020 06:00:00