blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 17 ως 19 Απριλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ένα όμορφο τριήμερο!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 17 ως 19 Απριλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ένα όμορφο τριήμερο!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις της αστρολογίας 17 - 19 Απριλίου 2020. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ζώδια ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη και την Αφροδίτη.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Άρη και Αφροδίτη υπόσχονται ένα όμορφο τριήμερο!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ myastro.gr

*Η εκπομπή έχει μαγνητοσκοπηθεί πριν εφαρμοστεί το μέτρο #ΜένουμεΣπίτι

**Δεν ισχύει οποιαδήποτε παρότρυνση για έξοδο από το σπίτι ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, καθώς το βίντεο έχει μαγνητοσκοπηθεί πριν ληφθούν τα νέα μέτρα.

Πρωταγωνιστής τις μέρες αυτές ο Ερμής αγκαλιά, σε όψη εξαγώνου, με την Αφροδίτη και τον Άρη, υπόσχονται ένα τριήμερο που σκοπό έχει να σε βγάλει από το μίζερο κλίμα των ημερών και να σου δώσει την ευκαιρία να ξαναδείς κάποια πράγματα από την αρχή!

Θα έχεις λοιπόν την ευκαιρία αν μη τι άλλο να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις ακόμα και για πράγματα που δεν γνωρίζεις ή να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι των διεκδικήσεων, να ανοίξεις νέους διαύλους επικοινωνίας προωθώντας θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Βεβαίως όταν μιλάμε για Ερμή, έχεις πάντα στο μυαλό σου να διπλοτσεκάρεις τις πληροφορίες που ακούς ή ακόμα και αυτά που λες, ωστόσο το κλίμα φαίνεται να είναι αρκετά ευνοϊκό για κάθε έναρξη ή επικοινωνιακή ανταλλαγή, είτε αυτή αφορά την επαγγελματική είτε την προσωπική σου ζωή.

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις αυτές που είναι χρήσιμες και να πετάξεις αυτές που δεν θα σε ωφελήσουν πουθενά και είναι μόνο για κατανάλωση. Κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους που έχουν το ζώδιο τους, τον ωροσκόπο τους ή άλλους προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων.

Ο Ήλιος στον Ταύρο φέρνει αλλαγές!

Παράλληλα ο πλανητικός κόσμος σε στρέφει σε μια ακόμα σημαντική αλλαγή με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου την Κυριακή. Ο Ταύρος είναι το πρώτο ζώδιο από τα σταθερά, και γήινο ζώδιο. Εδώ θα εκκολαφτεί ο σπόρος που φύτεψες στο ζώδιο του Κριού.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Την εποχή αυτή, θα ασχοληθείς με τις κτήσεις σου, με αυτά που σε κάνουν να νοιώθεις ασφαλής, με το Έχω και το Κατέχω… Τα χρήματα σου, τις αξίες σου, την τροφή σου, την εικόνα σου, και πως τις προασπίζεσαι, αλλά και τον τρόπο να απολαμβάνεις εκείνα τα μικρά καθημερινά πράγματα που όμως έχουν τόση μα τόση αξία, όπως ένα καλό φαγητό, ένα ωραίο ποτήρι κρασί που το μοιράζεσαι με αγαπημένους φίλους, και ότι σου δίνει ευχαρίστηση και απόλαυση.

Θα οργανώσεις μεθοδικά και με ακρίβεια τις επόμενες κινήσεις σου, έτσι που να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα τους, όσο αυτό είναι βεβαίως δυνατόν. Η εποχή αυτή, μπορεί να είναι πάρα πολύ σημαντική, σε ότι αφορά και την σταθεροποίηση καταστάσεων που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα και σε κάποιους θα δώσει τις ευκαιρίες για μεγάλα και σημαντικά ανοίγματα ή ευκαιρίες.

Από την νέα θέση του Ηλίου ευνοούνται ιδιαίτερα οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι που θα έχουν την ευκαιρία σημαντικών εξελίξεων και τακτοποιήσεων σε πολλούς τομείς της ζωής τους. Για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Να έχεις μια όμορφη μέρα!

Ολυμπία

Ολυμπία

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-04-2020 09:00:00