blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 19 ως 21 Ιουνίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 19 ως 21 Ιουνίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ακολουθώντας το μονοπάτι των εκλείψεων, συνεχίζουμε με τη δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού, λίγο μετά την έναρξη του Θερινού Ηλιοστασίου. Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στην ζωδιακή περιοχή του Καρκίνου, ανοίγοντας επίσημα την πόρτα του καλοκαιριού.

Sponsored Links

Ηλιακή έκλειψη στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου και πως μας επηρεάζει;

Την Κυριακή, έχουμε την ηλιακή έκλειψη στην μηδενική μοίρα του Καρκίνου, 8.41 το πρωί ώρα Ελλάδος. Η έκλειψη θα είναι ορατή, στην Αφρική, το Κονγκό, την Αιθιοπία, το Β. Πακιστάν, την νότια πλευρά της Ινδίας και την Κίνα.

Πως μας επηρεάζει σαν χώρα;

Είναι σημαντικό να θυμίσουμε πως οι εκλείψεις αφορούν κυρίως κοσμικά γεγονότα. Δεν επηρεάζουν σε προσωπικό επίπεδο, εκτός και αν ένας χάρτης είναι ενεργοποιημένος στη συγκεκριμένη μοίρα της έκλειψης και από τεχνικές πρόβλεψης. Άρα από μόνες τους δεν φέρνουν ούτε καλό ούτε κακό.

Μία έκλειψη συμβαίνει την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο, και αυτό που την διαφοροποιεί είναι η ώρα που συμβαίνει για το κάθε μέρος.

Ως εκ τούτου, υπάρχουν μέρη που θα επηρεαστούν περισσότερο, σύμφωνα με τον  γενέθλιο χάρτη τους και άλλα λιγότερο ή καθόλου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Εμείς, ενώ ζούμε σε ένα κράτος, επηρεαζόμαστε από τις επιπτώσεις που έχει η έκλειψη στην χώρα μας ή από τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η χώρα μας από άλλες χώρες που έχουν επηρεαστεί από την έκλειψη.

Μιας και βιώνουμε την ατομικότητα μας, μέσα στο σύνολο που ζούμε και κινούμαστε, είμαστε και αποδέκτες ή όχι των συνεπειών που υφίστανται οι χώρες που επηρεάζονται.

Πως μας επηρεάζει σαν άτομα;

Το αρχέτυπο του Καρκίνου αφορά την ανάγκη αυτή  του να μάθουμε να δημιουργούμε σταθερές μέσα από την συνύπαρξη, τις στενές σχέσεις και τη συλλογικότητα. Να δίνουμε και να παίρνουμε, να εμπιστευόμαστε και να συνυπάρχουμε.

Ζούμε σε μια κοινωνία που μας μαθαίνει να καταπιέζουμε αυτό που νιώθουμε, να μην ακούμε την φωνή της καρδιάς μας και να μην εμπιστευόμαστε. Το συναίσθημα θεωρείται περιττό και η διαίσθηση μας μια πλάνη... Συνηθίζουμε, κατά συνέπεια, να καταπιέζουμε τον εσωτερικό μας κόσμο και μαθαίνουμε να ζούμε σε μια καθημερινότητα που λειτουργεί μηχανικά.

Κατά συνέπεια, δεν απολαμβάνουμε σε μέγιστο βαθμό την ομορφιά που δίνουν πινελιές που προέρχονται μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις, ούτε νιώθουμε την ασφάλεια που δίνει η συναισθηματική κάλυψη που προέρχεται κυρίως από την ισότιμη και υγιή συνεργασία. Επικρατεί γενικότερα η τάση να κάνουμε αυτό που θέλουμε εμείς, με όποιο κόστος και με όποιο τρόπο.

Το μυστικό του αν κάνω πράγματα για το κοινό καλό, θα βγω διπλά ωφελημένος μοιάζει να είναι ρητό σε μια άλλη σφαίρα, ουτοπική.

Κι όμως, αυτό είναι το κλειδί: Ό,τι θέλω να φέρω στην πραγματικότητα μου, είναι και αυτό που θα δώσω εγώ πρώτος απλόχερα στους άλλους.

Ο κύκλος αυτής της έκλειψης, τονίζει την συγκεκριμένη ανάγκη. Να μάθουμε να δίνουμε, να προσφέρουμε, να συνεργαζόμαστε, να δημιουργούμε σταθερές μέσα σε όποιους χώρους κινούμαστε.

Σε μια πραγματικότητα όπου τα πάντα μοιάζουν να λειτουργούν αποσταθεροποιητικά, η εποχή αυτή τονίζει την ανάγκη της δημιουργίας του δικού μας  κόσμου  σταθερότητας. Και αυτό θα ξεκινήσει από μέσα μας- από τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας, αλλά και όσους κινούνται γύρω από αυτόν.

Κι επειδή ακριβώς η εποχή αυτή είναι μια περίοδος επανεξέτασης προς κάθε κατεύθυνση, είναι πολύ σημαντικό να αναθεωρήσουμε τον μέχρι τώρα τρόπο λειτουργίας μας και να κατευθυνθούμε σε μια νέα πραγματικότητα, μέσα από νέες βάσεις που θα χτίσουμε, για τον εαυτό μας.

Ο κύκλος των εκλείψεων έχει μια συγκεκριμένη περιοδικότητα 18 ετών.

Η συγκεκριμένη έκλειψη ενεργοποιεί και την έκλειψη που έγινε στις 21 Ιουνίου 2001.

Θυμήσου: Τι είχε ενεργοποιηθεί τότε στη ζωή σου; Είναι πολύ πιθανό να έρθεις και πάλι αντιμέτωπος με αντίστοιχα γεγονότα, από άλλη σκοπιά, φυσικά, και σε άλλο επίπεδο.

Στην έκλειψη αυτή επηρεάζονται κυρίως όσοι έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην μηδενική μοίρα των ζωδίων. Κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, καλούνται να δουν με μια φρέσκια ματιά όλα όσα έχουν και δημιουργούν την καθημερινότητα τους και κυρίως τις σχέσεις τους. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ολυμπία

Ολυμπία

Κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ και δείτε όλα τα βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις στο κανάλι μας στο Youtube!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-06-2020 15:41:02