blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 27 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Άρης και Αφροδίτη σε ερωτικό «κρεσέντο»: Κεραυνοβόλοι έρωτες στο φως του Απρίλη!

 
Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 27 Απριλίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Άρης και Αφροδίτη σε ερωτικό «κρεσέντο»: Κεραυνοβόλοι έρωτες στο φως του Απρίλη!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 27 Απριλίου 2015

Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 27 Απριλίου 2015 και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Ο Απρίλης ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία μέσα σε ένα άκρως ερωτικό κλίμα. Μέσα από τις όψεις που σχηματίζουν ο επικοινωνιακός Ερμής και ο σεξουαλικός Άρης με τον μυστηριώδη Πλούτωνα αναδύονται οι ευκαιρίες στις ερωτικές αναζητήσεις μέσα στην άνοιξη του πάθους. Η περίοδος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και ο κατ’ ουσία πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, θα εναρμονιστεί με τον τυχερό Δία και με τον απρόβλεπτο Ουρανό, γεννώντας κεραυνοβόλους έρωτες. Σε συνδυασμό με τον Άρη, ένας διάχυτος ερωτισμός θα πλανάται στην ατμόσφαιρα, «ανεβάζοντας» την ερωτική διάθεση στα ουράνια και δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για καυτές ιστορίες αγάπης.

Άρης και Ερμής σε σύνοδο και τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Ο Άρης, ο πλανήτης που στην παραδοσιακή αστρολογία συνδέεται με το σεξ εναρμονίζεται με τον έτερο σεξουαλικό πλανήτη τον Πλούτωνα, αναδεικνύοντας έντονα ερωτικά πάθη στις 22 του μήνα. Την ίδια μέρα ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, σχηματίζει και εκείνος ένα εντυπωσιακό τρίγωνο με τον παθιασμένο Πλούτωνα, ενισχύοντας όλες τις προϋποθέσεις για καυτές ερωτικές σχέσεις που είτε γεννώνται τώρα, είτε φτάνουν στην κορύφωση τους, προσφέρουν άφθονο πάθος αλλά και βαθιές ερωτικές ικανοποιήσεις. Μάλιστα, η σύνοδος του Άρη με τον Ερμή, που διαμορφώνεται τα ξημερώματα της 23ης Απριλίου, προδιαθέτει για απρόσμενες συναντήσεις που θα έχουν έντονο το ερωτικό στοιχείο.

Τα εξάγωνα της Αφροδίτης με τον Δία και τον Ουρανό

Η Αφροδίτη της αγάπης και του έρωτα, σχηματίζει ένα θεσπέσιο εξάγωνο με τον Δία στις 22 του μήνα προδίδοντας τύχη και ευχάριστες εξελίξεις στις ερωτικές και συναισθηματικές υποθέσεις. Η ίδια όψη φέρνει πολύ καλές ειδήσεις για τα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τα περισσότερα ζώδια. Το αρμονικό εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη στις 27 Απριλίου με τον ανατρεπτικό και εκκεντρικό Ουρανό φέρνει ξαφνικές, όμως θετικές στο σύνολό τους ανατροπές σε αισθηματικά ζητήματα που μας απασχολούν, αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες. Μάθε τι καινούριο έρχεται να αλλάξει την ερωτική σου ζωή. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ας δούμε λοιπόν θα επηρεάσουν όλες αυτές οι σημαντικές πλανητικές όψεις τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.

Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 27 Απριλίου 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-04-2015 11:00:00