blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 24 Μαΐου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 24 Μαΐου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 – 24 Μαΐου 2020. Τι λέει η αστρολογία για τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο.

Sponsored Links

Τι να περιμένουμε από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους;

Η Νέα Σελήνη  πραγματοποιείται την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 7.38μμ, στην 2.04’ μοίρα των Διδύμων. Ο κόσμος των Διδύμων, σχετίζεται με τα πολλά και μικρά πράγματα. Αυτό πρεσβεύει ο κυβερνήτης του ζωδίου, ο Ερμής.

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού χαρακτηρίζονται από μια έμφυτη περιέργεια που τους κάνει διαρκώς να χώνουν την μύτη τους παντού και να ψάχνουν εκεί που οι άλλοι σταματούν. Τι αναζητούν; Πολλές φορές δεν το ξέρουν ούτε και οι ίδιοι. Γενικώς, αναζητούν την πληροφορία για την πληροφορία, ανεξάρτητα αν έχει χρησιμότητα ή όχι.

Oι Δίδυμοι είναι ένα πεδίο, μέσα στο οποίο καλείσαι να “αρχειοθετήσεις” όλη την πληροφορία που έχεις λάβει. Χρήσιμες ή άχρηστες πληροφορίες , άστες να υπάρχουν… κάπου μπορεί να χρησιμεύσουν κάποτε. Και φυσικά οι πληροφορίες πρέπει να μοιράζονται! Και είναι ακριβώς αυτή η δουλειά που το σύμπαν έχει αναθέσει στον Δίδυμο. Σαν ένα αιματώδες ζώδιο, έχει πάντα την τάση να εκλογικεύει ό,τι αντιλαμβάνεται και να το επεξεργάζεται με καθαρά ορθολογιστικά κριτήρια.

Πάνω από όλα η εξερεύνηση

Ο κύκλος αυτός της Νέας Σελήνης σε προτρέπει να μπεις ενεργά στο παιχνίδι της εξερεύνησης. Τι είναι αυτό που σου λείπει για να συμπληρώσεις το παζλ και να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις;

Ξεκίνα την αναζήτηση. Εδώ θα ανακαλύψεις πως ισχύει το ρητό: “εκεί που είναι η σκέψη είναι και η ροή”. Είτε αυτό που αναζητάς σχετίζεται με τον υλικό κόσμο, είτε αναζητάς να βρεις εκείνο το σημείο ισορροπίας που ενώσει την γήινη και την υλική υπόσταση σου.

Ο Ερμής σε σύνοδο με ανάδρομη Αφροδίτη και τετράγωνο με Ποσειδώνα.

Ο Ερμής, κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης, έχει δύο σημαντικές συναντήσεις. Η πρώτη αφορά την σύνοδο του με την ανάδρομη Αφροδίτη, και η δεύτερη η όψη τετραγώνου του με τον Ποσειδώνα.

Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν

Είναι πολύ πιθανόν το παρελθόν να ανοίξει τις πύλες του, ανανεωμένο και πιο θελκτικό, προσφέροντας ευκαιρίες που μπορεί να μοιάζουν ιδανικές… Μηνύματα, συναντήσεις , πρόσωπα από το κοντινό ή το μακρύτερο παρελθόν σου στήνουν παρέλαση μπροστά σου, κι εσύ θα χρειαστεί να μπορείς να ξεχωρίσεις που αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνει το ψέμα… Γιατί είναι πολύ εύκολο τώρα να ανακαλύψεις, πως ότι μπορεί να “νόμιζες” βρίσκεται μόνο στην δική σου φαντασία και δεν έχει καμία σχέση με ότι ό άλλος προτίθεται να σου δώσει.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, είναι εύκολο να πέσεις θύμα της ίδιας σου της αυταπάτης που καλλιέργησες. Χρειάζεται πολύ προσοχή τόσο σε αυτά που λες όσο και σε αυτά που σου λένε, γιατί οι λεκτικές παγίδες καραδοκούν και είναι εξαιρετικά συγκαλυμμένες, έτσι που εύκολα μπορεί να πέσεις μέσα!

Προσοχή σε αυταπάτες

Στο επαγγελματικό. αλλά κυρίως στο προσωπικό επίπεδο, μην ονειρεύεσαι θεαματικές αλλαγές και πρίγκιπες ή πριγκίπισσες, γιατί το σίγουρο είναι πως θα απογοητευτείς.

Σε ένα άλλο πιο πρακτικό επίπεδο, καλό είναι να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός με τις υπογραφές εγγράφων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη του Μαΐου;

Την εύνοια της Νέας Σελήνης εισπράττουν οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ενώ οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες  που έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, κάτι που μπορείς να δεις στον αστρολογικό χάρτη, καλό είναι να έχουν τις αισθήσεις τους τεταμένες και το μυαλό τους ανοιχτό, μια και οι μέρες έχουν ιδιαίτερα απατηλό χαρακτήρα. Καλή εβδομάδα σε όλους και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-05-2020 09:00:00