blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 24 ως 26 Απριλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής τετράγωνο Δίας.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 24 ως 26 Απριλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής τετράγωνο Δίας.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις της αστρολογίας για το τριήμερο 24 – 26 Απριλίου 2020. Μάθε πως ο Ερμής σε τετράγωνο με Δία θα επηρεάσει τα ζώδια.

Sponsored Links

O Ερμής σε τετράγωνο με Δία: Ας δούμε τις καταστάσεις με μια πιο ανάλαφρη ματιά.

Ο Ερμής και ο Δίας είναι οι πρωταγωνιστές του πλανητικού σκηνικού αυτό το τριήμερο, μια και  συναντώνται την Κυριακή μέσα από μια όψη τετραγώνου.

Εδώ, ο Δίας πιάνει τον Ερμή από τον γιακά και τον σύρει μπροστά… Αρκετά περάσαμε του λέει! Ώρα να το χαλαρώσουμε και λίγο το πράγμα, και να δούμε τα πράγματα πιο ανάλαφρα… ‘Άλλο που δεν θέλει κι αυτός, και χωρίς να το πολυσκεφτεί αρχίζει την δράση.

Κουβέντες και επικοινωνία έχουν την τιμητική τους τις μέρες αυτές, μόνο που ο Ερμής, πάνω στην φούρια και την βιασύνη του, άλλα του λες κι άλλα καταλαβαίνει… Κάνει του κεφαλιού του, μια και βιάζεται να τα προλάβει όλα!

Το μικρό το κάνει μεγαλύτερο, το μεγάλο μικρό, το ανύπαρκτο είδηση και διογκώνει κάθε τι που βρίσκει στο δρόμο του, δίνοντας του μια διάσταση πολύ μεγαλύτερη ή διαφορετική από την πραγματική!

Οι …φούσκες δίνουν και παίρνουν τις μέρες αυτές, και κάθε τι τελεί κάτω από ένα καθεστώς που μπορεί να λάμπει προσωρινά, αλλά το ίδιο εύκολα μπορεί να ξεφουσκώσει.

Η παραπληροφόρηση είναι πολύ εύκολο να σε στρέψει σε κατευθύνσεις που μόνο ασφαλείς δεν θα είναι, κι επειδή εν μέσω όλης αυτής της κρίσης που διανύουμε καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί και σε αυτά που λέμε και σε αυτά που ακούμε.

Κυρίως όμως να δίνουμε τις πραγματικές διαστάσεις στις καταστάσεις που διαχειριζόμαστε, μια και η κούραση των ημερών μπορεί να μας οδηγήσει σε περίεργες διαδρομές.

Κυρίως για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους ο κύκλος αυτών των ημερών μπορεί να τους οδηγήσει σε κινήσεις που τελούν κάτω από το καθεστώς της παρόρμησης, όμως χρειάζονται πολύ προσεκτικές και συνετές κινήσεις, μια και είναι εύκολο να βρεθούν μπροστά σε φούσκες!

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό

Από την άλλη, στο όλο κλίμα έρχεται να προστεθεί και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό την Κυριακή. Από τη μια, το απρόβλεπτο, το ξαφνικό είναι κάτι που μπορεί να μας κινήσει την περιέργεια και να το έχουμε ανάγκη στις μέρες μας. Θέλουμε να συμβεί κάτι καλό, που θα μας κάνει να χαμογελάσουμε! Μόνο που, κάτω από την επιρροή αυτής της συνόδου, το απρόβλεπτο δεν έρχεται πάντα με την μορφή που το έχουμε φανταστεί και ειδικά στις μέρες που διανύουμε, όπου όλα έχουν την μορφή του απρόσμενου και του ξαφνικού, και δεν ξέρουμε πώς να τα μαζέψουμε…

Ίσως να αναρωτηθούμε τι τελικά είναι αληθινό και τι είναι ψέμα! Και ποιος μπορεί στις μέρες μας να το απαντήσει αυτό; Πάντως για μια ακόμα φορά μπορεί να κλονιστεί ότι θεωρούμε δεδομένο ή ότι μας κάνει να νοιώθουμε ασφαλείς! Ότι ξέραμε μέχρι τώρα για την ασφάλεια αλλάζει, ανατρέποντας ακόμα και αυτές τις λίγες ισορροπίες που είχαμε μέχρι τώρα.

Ναι, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και πάλι που μας βγάζουν από αυτό που ξέραμε που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Όμως τελικά μήπως είναι η ώρα να αναρωτηθούμε ειλικρινά ποιο είναι το μερίδιο της δικής μας ευθύνης σε ότι συμβαίνει γύρω μας; Ίσως μια ειλικρινής κουβέντα με τον εαυτό μας να μας εκπλήξει.

Ο Καζαντζάκης λέει “Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ, εγώ μοναχός μου θα σώσω τον κόσμο. Κι αν ο κόσμος δεν σωθεί εγώ θα φταίω.” Εδώ βρίσκεται και το νόημα της ύπαρξης. Της δικής σου ύπαρξης. Η ευθύνη για ότι κάνεις για ότι αντιμετωπίζεις είναι δική σου και μόνο δική σου! Αναλογίσου το… Ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μπορείς να κάνεις την διαφορά. Και φυσικά δεν μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση που επικρατεί, μπορείς όμως να αλλάξεις την στάση σου απέναντι στην κατάσταση.

Και τότε, ακόμα και σε αυτήν την εποχή να ανακαλύψεις πως εσύ επιλέγεις το αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις στην ζωή σου.

Από τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό ευνοούνται οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, ενώ καλό είναι να προσέξουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, μια και οι συγκυρίες των ημερών μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα κρίσης σε σχέσεις και συνεργασίες, επειδή η πίεση είναι μεγάλη και κάθε τι που τους πιέζει τώρα μπορεί να είναι λόγος για ρήξεις και εντάσεις που καλό είναι να αποφύγουν. Για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Να έχεις μια όμορφη μέρα!

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-04-2020 09:00:00