blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 24 ως 26 Ιουλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Δίας σε εξάγωνο με Πλούτωνα.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 24 ως 26 Ιουλίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Δίας σε εξάγωνο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή μιας από τις σημαντικές όψεις του 2020, αυτή του εξαγώνου μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα.

Πρόκειται για μια πλανητική συγκυρία που εμφανίζεται σπάνια στο σκηνικό των ουρανών (κάθε 4 ή 9 χρόνια εναλλακτικά), παίζει όμως σημαντικό και, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις, καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Μέσα στην χρονιά, θα εμφανιστεί τρεις φορές, από τον Φεβρουάριο ως τον Οκτώβριο.

Sponsored Links

Ο Δίας σε εξάγωνο με Πλούτωνα: Τα όνειρα σου γίνονται πραγματικότητα

Σε αυτή τη φάση κορυφώνεται τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, με τον Δία και τον Ποσειδώνα να κινούνται σε ανάδρομη πορεία. Ενώνονται μέσα από την αρμονική όψη του εξαγώνου, ωστόσο, εδώ ο Δίας βρίσκεται στην πτώση του, ενώ ο Ποσειδώνας στην κυριαρχία του. Και φυσικά ο πιο ισχυρός πλανήτης είναι και αυτός που αναλαμβάνει και πρωταγωνιστικό ρόλο. Μέσα από την ένωση τους, μαθαίνουμε πως ό,τι μπορείς να ονειρευτείς, μπορείς και να το πραγματοποιήσεις.

Ο Ποσειδώνας, πλανήτης που σχετίζεται κατά βάση με το όνειρο, προσφέρει την ευκαιρία αυτή του να σχεδιάσουμε επιμελώς τον επόμενο στόχο μας. Στο μυαλό μας. Να οραματιστούμε κάθε βήμα μας, ακόμα και στις πιο μικρές του λεπτομέρειες και να πιστέψουμε πως βρίσκεται ήδη σε διαδικασία εξέλιξης.

Είναι η στιγμή που μπορείς να ορίσεις την θέση σου στον κόσμο αυτό. Όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο σενάριο φαντασίας, θυμήσου, πως κάθε μεγάλο επίτευγμα ξεκίνησε πρώτα από ένα όνειρο....

Κάθε σκέψη παράγει μια χημική ένωση, και μέσα από αυτήν δημιουργούνται συναισθήματα. Οι αισθήσεις και τα συναισθήματα είναι και αυτές που θέτουν σε ενεργοποίηση και την πραγματικότητα σου. Εκεί που είναι σκέψη είναι και η ροή.

Οτιδήποτε έχεις οραματιστεί και προγραμματίσει με κάθε λεπτομέρεια στο νοητικό σου πεδίο, την εποχή αυτή μπορεί να το δεις να έρχεται στο προσκήνιο, πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό συμβαίνει επειδή στην ''πλανητική εξίσωση'' συμμετέχει και ο Δίας, ο πλανήτης των ευκαιριών, ο οποίος έρχεται να συνθέσει με τον δικό του τρόπο τις εξελίξεις.

Η εποχή αυτή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ευκαιρίες και του Φεβρουαρίου, θέματα που δεν εξελίχθηκαν και τώρα επανέρχονται με νέα δυναμική για να επανεξεταστούν. Καινούργια θέματα επίσης προκύπτουν που προσφέρουν γόνιμο έδαφος με σημαντικές προοπτικές.

Καλή τύχη και ανάπτυξη είναι το μήνυμα που φέρνουν οι δύο πλανήτες. Παράλληλα, συμπόνια, φιλευσπλαχνία κι αισιοδοξία χαρακτηρίζουν την περίοδο αυτή, που για κάποιους μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά σημαντική!

Ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες που έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, η περίοδος αυτή μπορεί να δρομολογήσει πραγματικά πολύ σημαντικές εξελίξεις, που ωστόσο θα χρειαστεί να αξιολογήσουν σωστά και να δουλέψουν πολύ για την υλοποίηση τους. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-07-2020 09:00:00