blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 26 ως 28 Ιουνίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Άρης στον Κριό.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 26 ως 28 Ιουνίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Άρης στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Πρόκειται για τις πιο πολυσυζητημένες μετακινήσεις της χρονιάς. Ο Άρης, την Κυριακή 28 Ιουνίου κόβει την κορδέλα στο ζώδιο του Κριού, επιστρέφοντας στο σπίτι του.

Sponsored Links

Ο Άρης στον Κριό: Η ώρα της δράσης!

O Άρης κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον ζωδιακό κύκλο, η οποία διαρκεί περίπου 2 χρόνια, παραμένοντας σε κάθε ζώδιο περίπου εξι εβδομάδες. Μια φορά, κάθε 2 χρόνια και 2 μήνες οπισθοχωρεί και περνά σε ανάδρομη πορεία. Η τελευταία αναδρομή του Άρη ήταν το 2018 στον Υδροχόο.

Φέτος είναι η στιγμή που η αναδρομή του θα γίνει στον Κριό. Θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο έως τις 6 Ιανουαρίου 2021 και στις 9 Σεπτεμβρίου θα περάσει σε ανάδρομη πορεία έως τις 13 Νοεμβρίου 2020.

Άρης στον Κριό: Δυνατές συγκινήσεις, αλλά και δύσκολες μάχες.

O Άρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού και, ως εκ τούτου, έχουμε δύο πολύ συντονισμένες ενέργειες μεταξύ του πλανήτη και του ζωδίου.

Από τη μια έχουμε τον «κόκκινο πλανήτη» να φορά την πανοπλία του και να ετοιμάζεται να κατέβει στο «τερέν» του κόσμου, έτοιμος να τα βάλει με όλους και με όλα. Ο Άρης στον Κριό είναι φτιαγμένος από την στόφα του νικητή και είναι πολεμοχαρής- απολαμβάνει το παιχνίδι, όσο άγριο ή σκληρό κι αν είναι.. Οπλισμένος με αποφασιστικότητα, δύναμη αλλά και αγριάδα, δεν σταματά παρά μόνο όταν κατακτήσει αυτό που θέλει. Θυμίζει ένα καθαρόαιμο άλογο κούρσας, που κατεβαίνει στους αγώνες μόνο για να νικήσει και δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί τίποτα λιγότερο από την πρωτιά!

Βεβαίως, στην μάχη του αυτή είναι εύκολο να καταστρατηγήσει νόμους και κανόνες, όρια και πλαίσια. Χωρίς δεύτερες σκέψεις, θέτει τους δικούς του κανόνες- απόλυτα, σκληρά, και αποφασιστικά. Το παιχνίδι αλλάζει, ζωντανεύει και, πολλές φορές, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα...

Ο κύκλος αυτός δημιουργεί ένα κλίμα ανανέωσης σε μια μέχρι τώρα υποτονική περίοδο, που χρειάζεται τόνωση και μια διάθεση για περιπέτεια. Δημιουργούνται έτσι διαφορετικές κοσμικές καμπύλες, με άγνωστα αποτελέσματα.

Καθώς γεύεσαι το μενού του Άρη να περιμένεις δυνατές συγκινήσεις, αλλά και πικρές γεύσεις! Μιας και όλα κινούνται σε εξαιρετικά γρήγορη τροχιά, δεν θα έχεις το περιθώριο να σκεφτείς ή να οργανώσεις τις κινήσεις σου, άρα οι συνέπειες όλων όσων συμβούν θα είναι αμφίβολες.

Ειδικά για τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, οι προκλήσεις είναι μέρος της καθημερινότητας τους το διάστημα αυτό, και θα χρειαστεί να παίρνουν τον χρόνο τους για να ζυγίζουν τις κινήσεις ή τις αποφάσεις τους.

Ο Άρης στον Κριό σε εξάγωνο με Κρόνο: Με οργάνωση και μεθοδικότητα επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Το πρώτο του ραντεβού είναι την Κυριακή και είναι το εξάγωνο του με τον Κρόνο. Θα δώσει μια πρόσθετη ώθηση σε κάθε σχέδιο που μπορεί να έχει μείνει στο ντουλάπι σου, αλλά που έχεις την ανάγκη να επαναφέρεις εκ νέου και να το διεκδικήσεις.

Ο Κρόνος απαιτεί οργάνωση και μέθοδο, ενώ ο Άρης δράση. Θα χρειαστεί να συνταιριαστούν αρμονικά και να συνεργαστούν για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν ένα εγχείρημα. Αλλιώς, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε άσκοπες κινήσεις, που μόνο ενέργεια θα σου καταναλώσουν και δεν θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν όμως προσέξεις και χειριστείς σωστά το όποιο σχέδιο σου, έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό για εσένα και, κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους των πρώτων ημερών ή έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-06-2020 09:00:00