blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 3 ως 6 Αυγούστου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Πανσέληνος στον Υδροχόο.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 3 ως 6 Αυγούστου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Πανσέληνος στον Υδροχόο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στη ζωή αυτή δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο… υπάρχει μια ρευστότητα τόσο μέσα σου, όσο και γύρω σου, που σε κάνει να αμφισβητείς τους πάντες και τα πάντα! Ακόμα και αν έχεις πάρει μια απόφαση, πάντα υποβόσκει ο σπόρος της αμφισβήτησης…

Η Σελήνη στον Υδροχόο, είναι λάτρης της μη παραδοχής των γεγονότων. είναι αυτή, που σε κάθε περίπτωση, έχει να σου προσάψει ένα δίλλημα, μια αμφισβήτηση που σε κάνει να θέλεις να δεις τα πράγματα με μια άλλη ματιά…

Sponsored Links

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα προκαλεί αιφνίδια γεγονότα!

Κυρίως όμως είναι αυτή που θα σε ωθήσει να μη διαστάσεις να κάνεις τις επαναστάσεις σου μικρές ή μεγαλύτερες απέναντι σε ότι μπορεί να κάνει την ψυχή σου να μην έχει χαρά.

Εδώ, μαθαίνεις την αξία της συλλογικότητας, της φιλίας, της αλληλεγγύης και όλα όσα μπορούν να σε συνδέσουν με τους γύρω σου.

Ο κύκλος αυτής της περιόδου χαρακτηρίζεται από έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις, έτσι που κάθε τι που συμβαίνει στο εξωτερικό σου περιβάλλον να είναι ένας λόγους που σου δημιουργεί μια αποσταθεροποίηση μέσα σου… Κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να ανακαλύψεις την αξία της εσωτερικής σου ισορροπίας και εξισορρόπησης με την εξωτερική ζωή.

Το Ταυ τετράγωνο, που σχηματίζει η Σελήνη και ο Ήλιος με τον μοντέρνο κυβερνήτη του Υδροχόου τον Ουρανό, επιφέρει μια συναισθηματική ανισορροπία, φέρνοντας συχνά στο προσκήνιο ακόμα και θέματα που έχουν να κάνουν και με το μακρινό παρελθόν σου, προκειμένου να τα επιλύσεις εδώ και τώρα…

Και μάλιστα τα γεγονότα έρχονται συχνά με τελείως ξαφνικό και απροσδόκητο χαρακτήρα, έτσι που σε βρίσκουν τελείως απροετοίμαστο!

Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια έρχονται συχνά στο προσκήνιο, από απλές ζημιές, όσο και θέματα σχέσεων κυρίως με γυναίκες.

Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον Ερμή εντείνει την εσωστρέφεια!

Ο Κρόνος (παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου) βρίσκεται ήδη στον Αιγόκερω ανάδρομος και σε ακριβή αντίθεση με τον Ερμή.

Ο κύκλος αυτός σε πολλές περιπτώσεις θα νιώσεις να σου ανοίγει την πόρτα της εσωστρέφειας και της απομόνωσης.

Η επικοινωνία παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες που εντείνουν αυτήν την τάση, μέσα από ένα κλίμα ασυνεννοησίας που πλανιέται στον ορίζοντα, και που καταλήγει σε σκληρές και αδιάλλακτες συμπεριφορές.

Υπάρχει μια σκληρότητα στον λόγο, που δεν επιτρέπει και πολλά περιθώρια προσέγγισης στο περιβάλλον που κινείσαι, και αυτός είναι ένας επιπρόσθετος λόγος που σε κλίνει ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου και τις σκέψεις σου.

Και εδώ είναι και το σημαντικό κλειδί της περιόδου: Οι σκέψεις σου! Το πρωτογενές εργαστήρι όλων αυτών που διαμορφώνουν την προσωπικότητα σου, αυτό που είσαι σήμερα, ότι σε έχει φέρει μέχρι εδώ! Ο κόσμος που φτιάχνεις μέσα στο μυαλό σου, και επηρεάζει κάθε κίνηση σου στην εξωτερική σου ζωή.

Τις μέρες αυτές παρατηρείς πως όλα έχουν ένα πιο μουντό, πιο απαισιόδοξο χρώμα, έτσι που συντελούν στην μεγαλύτερη απομόνωση σου, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα!

Θυμήσου, πως η εποχή αυτή, είναι η τελευταία στάση σου, προκειμένου να κάνεις εκείνα τα ξεκαθαρίσματα που απαιτούνται προκειμένου να πας παρακάτω και να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο της ζωής σου.

Τα μαθήματα του Κρόνου, απαιτούν σαφή όρια και πλαίσια, αντικειμενικότητα και συγκροτημένες κινήσεις και αποφάσεις.

Μη βιαστείς λοιπόν (ειδικά κάτω από τις σημερινές συνθήκες) να πάρεις αποφάσεις που δεν στηρίζονται σε καθαρή και αντικειμενική άποψη, αλλά στην κακή διάθεση των ημερών.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία ωθεί σε παράτολμες κινήσεις

Επίσης, το όλο σκηνικό δυναμιτίζει ο Άρης μέσα από το τετράγωνο του με τον ανάδρομο Δία, που συνοδεύουν αυτόν τον κύκλο της Πανσελήνου. Και είναι εδώ, που οι κινήσεις σου μπορεί να γίνουν παρορμητικές και παράτολμες, χωρίς πολύ σκέψη, χωρίς οργάνωση…

Το κάνεις απλά γιατί… θέλεις ή γιατί “κάτι” που προκύπτει τώρα σου μοιάζει σαν η λύση στα όποια προβλήματα σου… Είναι όμως;

Βεβαίως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευκαιρίες μέσα από τις οποίες μπορεί να βγεις πραγματικά κερδισμένος.

Ωστόσο καλό είναι να θυμάσαι πως υπάρχει μια διάθεση, αυτή του να μην υπολογίζεις το ρίσκο που ανοίγεται μπροστά σου με κάθε σου απόφαση, και αυτό είναι κάτι που καλό είναι να το προσέξεις, μια και κάθε παράτολμη ενέργεια σου μπορεί να πληρωθεί ακριβά!

Στην Πανσέληνο αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι Ταύροι Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, όπως και οι Κριοί, Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου.

Ο Ερμής στον Λέοντα ενισχύει τάσεις ισχυρογνωμοσύνης

Παράλληλα, την Τετάρτη ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Αυγούστου 2020 .

Ο Λέων, είναι ένα ζώδιο φωτεινό, χαρούμενο και άκρως δημιουργικό. Ο Ερμής από την άλλη είναι ένας πλανήτης που λειτουργεί περισσότερο μηχανικά.

Στη θέση αυτή, αναγκάζεται να υποστηρίξει τις ποιότητες του ζωδίου, λειτουργώντας μέσα από έναν έντονο υποκειμενισμό, που δεν του επιτρέπει να δει τα πράγματα με την ευρύτερη οπτική τους, και άρα αντικειμενικά.

Έτσι το διάστημα αυτό, δεν μας είναι εύκολο, ούτε να ακούσουμε, αλλά και πολύ περισσότερο να κατανοήσουμε τους άλλους. Μένουμε εστιασμένοι στις δικές μας θέσεις και απόψεις, αλλά ούτε και να κατανοήσουμε κάτω από ποια κίνητρα ή προθέσεις λειτουργούν.

Και παρόλο που υπάρχει η ζωντάνια και η διάθεση αυτή του να πάμε μπροστά, να εξελίξουμε τα όποια θέματα μας, συνήθως έχουμε την τάση να ερμηνεύουμε τις καταστάσεις μέσα από το δικό μας πρίσμα και όχι μέσα από την αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων.

Συχνά έρχεται στο προσκήνιο και μια εγωιστική διάθεση τέτοια που δεν μας επιτρέπει να δούμε και να κατανοήσουμε τις θέσεις του άλλου με αποτέλεσμα να μην μπορούμε και να επικοινωνήσουμε και μαζί του επί της ουσίας.

Κι επειδή η ισχυρογνωμοσύνη και ο εγωισμός που υπάρχει την περίοδο αυτή είναι κακοί σύμβουλοι, καλό είναι να το έχουμε στο μυαλό μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε και να έρθουμε πιο κοντά σε όσους αγαπάμε, αλλά κυρίως να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα και τον εαυτό μας και τους γύρω μας, κι έτσι να έχουμε και πιο ουσιαστικές επικοινωνίες με τους γύρω μας. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-08-2020 19:00:00