blank
 
blank

Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις από 26 έως 31 Μαΐου 2014: Είναι κακό στην άμμο να κτίζεις παλάτια!

 
Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις από 26 έως 31 Μαΐου 2014: Είναι κακό στην άμμο να κτίζεις παλάτια!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις από 26 έως 31 Μαΐου 2014

Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις, την τελευταία εβδομάδα του Μαίου 2014, με Νέα Σελήνη στους Διδύμους, Αφροδίτη εξάγωνο με Ερμή, Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα, Αφροδίτη στον Ταύρο, Ερμής στον Καρκίνο, Ήλιος τρίγωνο με Άρη. 

Νέα Σελήνη στους Διδύμους 

Η Νέα Σελήνη στις 28 Μαίου 2014, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Άρη. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα θεωρείται «επικίνδυνο», αφού μπορεί να προκύψουν σκάνδαλα, και γενικότερα μια προσπάθεια παραπλάνησης. Τις ημέρες κοντά στο φαινόμενο, καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις, αλλά και στη συμπεριφορά μας. Είναι αυτό που λέει ο λαός όπου ακούμε για πολλά κεράσια, να κρατάμε μικρό καλάθι. Την ώρα της Νέας Σελήνης ο Ήλιος και η Σελήνη θα βρίσκονται σε όψη συνόδου και μάλιστα συγκλίνουσας με τον βασιλικό αστέρα Aldebaran, έναν γίγαντα του διαστήματος που ονομάζεται και Λαμπαδίας και παραδοσιακά συνδέεται με την καλή τύχη σε όσους είναι δίκαιοι, ενώ φέρνει ατυχία σε όσους δεν τηρούν το γράμμα του νόμου.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ερμή

Η αρμονία ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ερμή που συνοδεύει τη Νέα Σελήνη, αποτελεί ένα θαυμάσιο οιωνό για όσους έχουν βιώσει προβλήματα σε μια συναισθηματική σχέση το τελευταίο διάστημα. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, η όψη αυτή σας προσφέρει την ευκαιρία να συναντήσετε εντελώς τυχαία το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να τα ξαναβρείτε μαζί του.

Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Την επόμενη μέρα από το σχηματισμό της Νέας Σελήνης, έχουμε και την κορύφωση του τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια όψη που τονίζει ακόμα περισσότερο την τάση για απάτη, αλλά και για αυταπάτη, μέσα από γεγονότα και καταστάσεις, που θυμίζουν χάρτινους πύργους ή καλύτερα πύργους στην άμμο, για να είμαστε και πιο επίκαιροι. Το βασικό «μήνυμα» που θέλει να μας δώσει αυτή η όψη είναι πως διανύουμε μια εποχή, που χρειάζεται να ξεκαθαρίσουν σχέσεις και καταστάσεις, που μας ταλαιπωρούσαν με ψεύδη και απάτες. Έτσι, οι ανακατατάξεις που θα συμβούν τώρα, θα έχουν στόχο παλιές σχέσεις, που θα κλονιστούν οριστικά και θα δοθεί ένα τέλος, τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αφροδίτη στον Ταύρο

Στις 29 Μαΐου η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιουνίου. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά, το διάστημα αυτό θεωρείται πολύ ευνοϊκό για διαπροσωπικά θέματα, που σχετίζονται με την αγάπη, την ομορφιά, αλλά και το χρήμα. Μπορεί να μην φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες από αυτή τη θέση, ωστόσο είναι μια θαυμάσια διέλευση της Αφροδίτης για συντροφικότητα και τρυφερά συναισθήματα, που προσδίδουν μακροβιότητα στις σχέσεις.

Ερμής στον Καρκίνο

Την ίδια μέρα, στις 29 Μαΐου, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, όπου θα πραγματοποιήσει την ανάδρομη πορεία του και θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 17/6. Μιλώντας και για τον Ερμή σε αυτόν τον αστερισμό, θα λέγαμε ότι η αντικειμενικότητα του πλανήτη χάνει την υπόστασή της στο ζώδιο του Καρκίνου, καθώς κινείται ανάμεσα στην παρόρμηση, την παθητικότητα, τη δεκτικότητα και την εσωστρέφεια. Το στοιχείο του νερού που αντιπροσωπεύει την ψυχή και η Σελήνη (παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου) που συνδέεται με το συναίσθημα, κάθε άλλο παρά για αντικειμενική θεώρηση μπορούν να προϊδεάσουν. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο υποκειμενικοί και το ενδιαφέρον μας θα επικεντρωθεί στο σπίτι, την οικογένεια και την πατρίδα.

Ήλιος σε τρίγωνο με Άρη

Ο μήνας ρίχνει αυλαία στις 31 Μαΐου,με την αρμονική όψη του τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη, η οποία δρα αναζωογονητικά, καθώς μας «ντοπάρει» με ενέργεια και μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας.
 
Και πάμε τώρα να δούμε πως θα επηρεάσουν οι πλανητικές μετακινήσεις και η Νέα Σελήνη τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-05-2014 00:00:00