blank
 
blank

Αστρολογικά γλυκά τρίγωνα, λίγο πριν τα τρίγωνα κάλαντα. Οι αστρολογικές προβλέψεις για την περίοδο από 7-13 Δεκεμβρίου 2013.

 
Αστρολογικά γλυκά τρίγωνα, λίγο πριν τα τρίγωνα κάλαντα. Οι αστρολογικές προβλέψεις για την περίοδο από 7-13 Δεκεμβρίου 2013.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις για την περίοδο από 7-13 Δεκεμβρίου 2013

Μετά από μια αρκετά περίεργη αστρολογικά περίοδο, αυτήν την εβδομάδα του Δεκεμβρίου μπαίνουμε σε μια καλύτερη φάση, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες δημιουργούν αρμονικές όψεις μεταξύ τους.

Τα αστρολογικά γλυκά τρίγωνα, λίγο πριν τα τρίγωνα κάλαντα.

Οι όψεις που ξεχωρίζουν, είναι τα τρίγωνα που σχηματίζουν ο Ερμής με τον Ουρανό στις 10 και ο Δίας με τον Κρόνο στις 13 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια θαυμάσια πλανητική συγκυρία, μια «όαση» μέσα στην έρημο, όπου όλοι μας πρέπει να την εκμεταλλευτούμε για να αποκομίσουμε κέρδη.

Ερμής τρίγωνο Ουρανός

Παραδοσιακός πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, εναρμονίζεται με τον Ουρανό στις 10 Δεκεμβρίου και φέρνει απροσδόκητα καλές ειδήσεις στα αυτιά μας, αλλά και ευκαιρίες. Καθώς ο πρώτος θα βρίσκεται στον Τοξότη και ο δεύτερος στον Κριό, το στοιχείο της έκπληξης, του ξαφνικού και του απρόσμενου κυριαρχεί. Βασικοί αποδέκτες της εύνοιας αυτού του τριγώνου είναι τα  Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) .

Δίας τρίγωνο Κρόνος

Πρόκειται ίσως για την πιο ευοίωνη όψη της χρονιάς, καθώς σε αυτή συμμετέχουν οι δύο επονομαζόμενοι «κοινωνικοί» πλανήτες, ο Δίας και ο Κρόνος. Αναμφίβολα έχουμε να κάνουμε με τους δύο μαστόδοντες του ζωδιακού που διαμορφώνουν τάσεις στον κοινωνικό ιστό. Η όψη αυτή προμηνύει θετικές εξελίξεις κυρίως για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) και της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).
 

Download Video as MP4

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-12-2013 00:00:00