blank
 
blank

Προβλέψεις Αστρολογικού Ταρώ, την εβδομάδα 21 ως 27 Οκτωβρίου, μέρα με τη μέρα.

 
Προβλέψεις Αστρολογικού Ταρώ, την εβδομάδα 21 ως 27 Οκτωβρίου, μέρα με τη μέρα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το αστρολογικό Ταρώ για την εβδομάδα 21 ως 27 Οκτωβρίου

Οι προβλέψεις ταρώ της εβδομάδας, σας δίνουν έγκυρα και με λεπτομέρεια, τις προβλέψεις σας για τις ημέρες που ακολουθούν και θα σας δίνει χρήσιμα tips (συμβουλές) ανά ημέρα! Ο συνδυασμός των Ταρώ με την Αστρολογία, θα σας βοηθήσει να έχετε μία πιο σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα, για όλα τα γεγονότα που πρέπει να αναμένετε αυτή την εβδομάδα μέρα με τη μέρα.
 
Μετά την έντονη και εκρηκτική εβδομάδα της Έκλειψης Σελήνης στον Κριό, ακόμα βρισκόμαστε όλοι σε μία περίοδο που τα πάντα γύρω μας είναι ρευστά και η ένταση αλλά και η επιθυμία για αλλαγή συνεχίζεται.
 
Η εβδομάδα 21 ως 27 Οκτωβρίου θα μας φέρει αντιμέτωπους με ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος! Το αστρολογικό φαινόμενο που θα μας επηρεάσει πιο έντονα είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού. Σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας λοιπόν θα κυριαρχεί το επικοινωνιακό χάος, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν συναισθηματικές αναμοχλεύσεις! Πολλοί θα σκεφτούν ζητήματα του παρελθόντος, θα θυμηθούν στιγμές και συναισθήματα που βίωσαν και θα θελήσουν να προσεγγίσουν ένα άτομο του παρελθόντος! Οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς του β’ δεκαημέρου θα έχουν «πισωγυρίσματα» στις σχέσεις τους.
 
Παράλληλα, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Πολλοί θα νιώθουν εξαντλημένοι από τις εξελίξεις που υπάρχουν στη ζωή τους και θα αισθάνονται ότι έχουν χάσει το κουράγιο αλλά και την ψυχραιμία τους! Επιπλέον, θα υπάρξουν κινήσεις, αποφάσεις και εξελίξεις που θα χαρακτηρίζονται από ανειλικρίνεια!
 
Οι κάρτες Ταρώ της εβδομάδας δηλώνουν ότι ο τομέας των ερωτικών αλλά και των οικονομικών, θα προβληματίσει όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού… και πολλοί θα αντιμετωπίσουν λάθη του παρελθόντος! Ας δούμε αναλυτικά μέρα προς μέρα πώς θα εξελιχθεί αυτή η εβδομάδα για όλα τα ζώδια, δίνοντας την κάρτα Ταρώ που αντιπροσωπεύει κάθε ζώδιο για κάθε μέρα! Διάβασε την πρόβλεψή σου!
 
ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις κάποιες ανοιχτές οικονομικές αλλά και αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος. Σε αυτό θα συμβάλει ο ανάδρομος ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού. Η Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου, εξακολουθεί να αναστατώνει την καθημερινότητά σου και σε ενεργοποιεί σε αλλαγές! Τα Ταρώ αυτή την εβδομάδα δηλώνουν ότι έχει έρθει η στιγμή να διεκδικήσεις με διπλωματικότητα τις επιθυμίες σου!

Κριός – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΔΥΝΑΜΗ
Η εβδομάδα ξεκινά δυνατά και εσύ τώρα, φίλε Κριέ, έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να κινήσεις γη και ουρανό και καλύψεις όποια κενά υπάρχουν στη ζωή σου, στην καθημερινότητά σου! Ιδανική είναι η μέρα για να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους, που ήσουν σε απόσταση!
 
Τρίτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ
Το κλίμα είναι αβέβαιο και ασταθές στην καθημερινότητά σου και σε πιάνει ο εκνευρισμός αλλά και η ανησυχία, για το τι πρόκειται να ακολουθήσει! Ένα νέο που θα λάβεις σήμερα, θα σε ταράξει!
 
Τετάρτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
Όσο και να πιστεύεις ότι έφτασε το τέλος, τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα τον κύκλο του… Η ημέρα είναι κάπως μελαγχολική και εσύ κάνεις πολλές απαισιόδοξες σκέψεις, που δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς δημιουργικά!
 
Πέμπτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Ήρθε η στιγμή να αποκαταστήσεις τα λάθη του παρελθόντος, να αναγνωρίσει τα σφάλματά σου και να υποχωρήσεις εκεί που δεν έβαζες νερό στο κρασί σου! Αυτή την ημέρα μπορείς να αποκαταστήσεις και να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και σε έναν σημαντικό άνθρωπο της ζωής σου!
 
Παρασκευή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Έντονα ερωτική θα είναι αυτή η μέρα για σένα! Από το πρωί που θα ξυπνήσεις θα περνούν από το μυαλό σου καυτές, πονηρές σκέψεις και μέχρι το βράδυ θα έχεις παρασυρθεί από το πάθος σου και θα έχεις εκδηλώσει τα συναισθήματά σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!
 
Σάββατο – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΠΥΡΓΟΣ
Αλλιώς τα υπολόγιζες, αλλιώς σου ήρθαν, αγαπητέ Κριέ… Αυτό το Σάββατο θα ανατραπεί το πρόγραμμά σου και αναμένονται εντάσεις και νευρικότητα από την πλευρά σου!
 
Κυριακή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Η τύχη σου αλλάζει προς το καλύτερο και αυτή η Κυριακή έχει πραγματικά να σου χαρίσει τα δώρα της, που θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις το στρες που είχε όλη εβδομάδα!
 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Μία σχέση του παρελθόντος θα σε προβληματίσει, τώρα που ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού. Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να σε απασχολήσουν και πάλι ζητήματα του παρελθόντος που προβλημάτιζαν τη σχέση σου! Επιπλέον η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε προειδοποιεί να μην εξιδανικεύεις τις φιλίες, αλλά ούτε και τα ερωτικά σου! Τα Ταρώ σε προϊδεάζουν ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αλλαγές και ξεκαθαρίσματα, που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις…

Ταύρος – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ
Νιώθεις πως βαδίζεις σε τεντωμένο σκοινί και πως οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες… Προσπάθησε να αποφύγεις λάθη επιπολαιότητας και μην παριστάνεις το «θύμα» στα προβλήματα που υπάρχουν γύρω σου! Σκέψου τα λάθη σου…
 
Τρίτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
Νοσταλγία του παρελθόντος, θλίψη για τους ανθρώπους που δεν υπάρχουν πλέον κοντά σου, αλλά και για τις στιγμές που έχουν γίνει πλέον μία ανάμνηση! Η ημέρα είναι δύσκολη σε συναισθηματικό επίπεδο!
 
Τετάρτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Η ημέρα σου θα κυλήσει σε ήρεμους ρυθμούς και για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, θα έχεις ανάγκη για τεμπελιά, χάζι, αγάπη και κουβεντούλα με αγαπημένα πρόσωπα! Μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς!
 
Πέμπτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Σε ετοιμότητα για διεκδικήσεις, ερωτικές και οικονομικές, είσαι αυτή τη ημέρα! Η κάρτα του Διαβόλου φανερώνει ότι δεν μπορείς να συγκρατήσεις τις φλογερές σου επιθυμίες και παρασύρεσαι σε υπερβολές!
 
Παρασκευή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΠΥΡΓΟΣ
Ξαφνικά γεγονότα που θα προκύψουν σήμερα, θα σε εκνευρίσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο της… Μην αναστατώνεσαι και προσπάθησε να μην καβγαδίσεις!
 
Σάββατο – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Αυτό το Σάββατο είναι γεμάτο εκπλήξεις, χαρές και θα υπάρξει και κάποιο θετικό «άνοιγμα» στην προσωπική σου ζωή! Μην βιαστείς όμως να κρίνεις καταστάσεις και πρόσεξε τις εξιδανικεύσεις!
 
Κυριακή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΣΕΛΗΝΗ
Δεν ξέρεις τι θέλεις αυτή την ημέρα, το ένα σου βρωμίζει το άλλο σου ξινίζει… Προσπάθησε να μην αναστατώνεις σήμερα τους γύρω σου με τις δικές σου ανώφελες ανησυχίες!
 
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετά απαιτητική θα είναι αυτή η εβδομάδα ως το μέσο της, σχετικά με θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και την καριέρα σου. Σ’ αυτό θα συντελέσει η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα. Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό, θα κάνει ανάστατο το πρόγραμμά σου, αλλά η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, σε βοηθά να ξαναγεμίζεις τις μπαταρίες σου μέσα από ευχάριστες ερωτικές στιγμές! Τα Ταρώ της εβδομάδας δηλώνουν ότι τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να διεκδικήσεις τους στόχους σου!

Δίδυμοι – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
Ένας κύκλος ολοκληρώνεται, όμως ανοίγει μία νέα σελίδα στη ζωή σου, την οποία θα αντιληφθείς λίγο αργότερα. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε δεν εξελίσσεται και βάλε πλώρη για κάτι καινούργιο!
 
Τρίτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Μην βάζεις φρένο στα συναισθήματά σου, μπορεί η λογική να σε έχει αναγκάσει να δεις πιο ψυχρά κάποια προσωπικά σου ζητήματα, όμως αυτή την ημέρα πρέπει να ακολουθήσεις το μονοπάτι της καρδιάς σου. Σε καλό θα σου βγει!
 
Τετάρτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Βάλε ένα μέτρο στις οικονομικές σπατάλες, γιατί αλλιώς σύντομα θα βρεθείς με άδειο το πορτοφόλι. Οι ανάγκες σου πολλαπλασιάζονται και οι επιθυμίες σου είναι αρκετά ισχυρές… Ο έρωτας σε προβληματίζει ή σε κάνει να αισθάνεσαι ζήλια!
 
Πέμπτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΠΥΡΓΟΣ
Θέλεις να ρισκάρεις, να τα παίξεις όλα για όλα, και δεν σε νοιάζει αυτή την ημέρα, ποια θα είναι τα επακόλουθα! Προσπάθησε να μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις, γιατί σίγουρα θα κάνεις λάθη!
 
Παρασκευή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία θα είναι η σημερινή Παρασκευή για σένα! Θα έχεις το κέφι να κάνεις όλα όσα σκεφτόσουν εδώ και καιρό, αλλά δεν έβρισκες την δύναμη. Το βράδυ ενδείκνυται για διασκέδαση…
 
Σάββατο – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΣΕΛΗΝΗ
Ασταθές το κλίμα της σημερινής ημέρας, με μαύρα σύννεφα στην προσωπική σου ζωή, που σε κάνουν να τα βλέπεις όλα μαύρα! Όμως να ξέρεις πως αυτή η μουντή ατμόσφαιρα, δεν θα κρατήσει για πολλά!
 
Κυριακή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Και ενώ ένιωθες ότι είχες μείνει σαν την καλαμιά στον κάμπο, δίχως φίλους, δίχως ταίρι και χωρίς κοινωνικό κύκλο, αυτή η ημέρα σου δίνει τα φτερά για να επεκτείνεις τους κοινωνικούς σου ορίζοντες!
 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρόσεξε μέχρι την Τετάρτη γιατί η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα θα φέρει μία θολούρα στις επικοινωνίες σου και ενδέχεται να σε μπλέξει σε λόγια και κουτσομπολιά! Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό, φέρνει στο προσκήνιο έναν έρωτα του παρελθόντος! Τα Ταρώ της εβδομάδας δηλώνουν ότι θα υπάρξει ένα ερωτικό θέμα, που θα ανατρέψει αυτά που πίστευες μέχρι τώρα!

Καρκίνος – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Αυτή την μέρα θα βρεις τις ισορροπίες σου, θα ηρεμήσεις από κάποια προβλήματα που σε κούραζαν και θα ξεπεράσεις κάποια εμπόδια, που σε προβλημάτιζαν! Ευνοείσαι σε συναντήσεις που θα έχουν ως κύριο σκοπό την αποκατάσταση μίας σχέσης σου!
 
Τρίτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Μυστικά, ψέματα, παρασκήνιο και ίντριγκα έχει το μενού σήμερα για σένα! Πρόσεξε μην εξαπατήσεις, αλλά και μην εξαπατηθείς… γιατί σύντομα θα βγουν στην φόρα πολλές ατασθαλίες.
 
Τετάρτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΠΥΡΓΟΣ
Θέλεις να γκρεμίσεις για να ξαναχτίσεις… είσαι σε ετοιμότητα για μεγάλες αλλαγές, που ορισμένες από αυτές θα πικράνουν κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο! Μην «διαλύεις» κάτι, που δεν έχεις την σιγουριά ότι θες πραγματικά να το τελειώσεις!
 
Πέμπτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Μία νέα ευκαιρία εμφανίζεται στον ορίζοντα σήμερα και εσύ θα πρέπει άμεσα να την αρπάξεις και να την εκμεταλλευτείς! Η ημέρα είναι ιδανική για οικονομική άνοδο…
 
Παρασκευή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΣΕΛΗΝΗ
Μην ξεσπάς σε ανθρώπους που αγαπάς, γιατί θα βρεις μπελάδες! Σήμερα δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου και είναι πολύ πιθανό να απογοητεύσεις αγαπημένα πρόσωπα!
 
Σάββατο – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Πολλές ευχάριστες επικοινωνίες θα έχεις αυτή την ημέρα και πραγματικά θα έχεις μία δραστήρια και ενεργητική ημέρα, που θα σου δώσει την δύναμη να δεις πιο αισιόδοξα τη ζωή σου!
 
Κυριακή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
Σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, αναλογίσου τι είναι το καλύτερο για σένα και σήμερα θα έχεις όλες τις απαντήσεις, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις.
 
 
 
ΛΕΩΝ
Προσοχή στις οικονομικές εξαπατήσεις θα πρέπει να δείξεις αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Λέοντα, αφού η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα, θα φέρει στο μέρος σου αρκετούς, που θα θελήσουν να σε παραπλανήσουν με τις προτάσεις τους! Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό επαναφέρει κάποια προβλήματα στην προσωπική σου ζωή! Τα Ταρώ της εβδομάδας δηλώνουν ότι πρέπει να παραδειγματιστείς από λάθη του παρελθόντος, προκειμένου να αποφύγεις και πάλι τι ίδιες κακοτοπιές.

Λέων – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Μην αφήνεις τις εμμονές να στέκονται εμπόδιο στην ημέρα σου! Κάποιες δυσάρεστες σκέψεις φωλιάζουν αυτή την ημέρα στο μυαλό σου και δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις… Ζήλια, κρυφός πόθος και πισώπλατα χτυπήματα, δίνουν και παίρνουν!
 
Τρίτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΠΥΡΓΟΣ
Η φυγή δεν είναι λύση… Σήμερα λοιπόν έχεις την ανάγκη να δραπετεύσεις από κάθε τι που δεν σου επιτρέπει να ζεις όπως θα ‘θελες! Διαχειρίσου με ποιο έξυπνο τρόπο τις προκλήσεις της ημέρας!
 
Τετάρτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Ένα δώρο που θα δεχτείς σήμερα ή μία ξαφνική εξέλιξη’ που θα είναι σαν «δώρο» μέσα στην μουντή καθημερινότητα, θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το κέφι και την δημιουργικότητά σου!
 
Πέμπτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΣΕΛΗΝΗ
Ξαφνικά ξεσπάσματα θα έχεις σήμερα και θα τα πεις όλα με το γάντι… Θα θυμηθείς σκηνικά του παρελθόντος και θα φροντίσεις να τα επαναφέρεις στο παρόν!
 
Παρασκευή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Μπορείς να εξελιχθείς, έχεις όλα τα φόντα για να έχεις επιτυχία στον έρωτα και άνοδο στα οικονομικά σου και σήμερα σου δίνονται οι κατάλληλες ευκαιρίες…
 
Σάββατο – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
Μέρα αποφάσεων, σκέψης, περισυλλογής, αλλά και αναθεώρησης είναι η σημερινή! Θα αναλογιστείς τα υπέρ και τα κατά μίας προσωπικής ιστορίας και θα καταλήξεις σε ένα βασικό συμπέρασμα…
 
Κυριακή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Ολοκληρώνεται η εβδομάδα, εκπληρώνεται και μία επιθυμία σου φίλε Λέοντα! Μεγάλη χαρά σε περιμένει… ετοιμάσου για μία πολύ σημαντική εξέλιξη!
 
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης από το ζώδιό σου βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και μέχρι την Τετάρτη πρέπει να αποφύγεις τις αποφάσεις και τις αλλαγές, γιατί αυτές τις μέρες δεν μπορείς να δεις καθαρά κάποια ζητήματα. Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό κάνει το τηλέφωνό σου να χτυπήσει εντελώς ξαφνικά, από ένα άτομο του παρελθόντος! Τα Ταρώ της εβδομάδας σου δηλώνουν ότι με κόπο, προσπάθεια και θυσίες, μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις!

Παρθένος – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΠΥΡΓΟΣ
Θα γίνουν κάποιες αποκαλύψεις αυτή την ημέρα, που δεν θα σου αρέσουν και θα σε εκνευρίσουν! Θα γκρεμιστεί με κάποιο τρόπο η εικόνα που είχες για ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σου!
 
Τρίτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Διαθέτεις λάμψη, γοητεία και έντονο ερωτισμό αυτή την ημέρα και τα χαρακτηριστικά αυτά δεν θα περάσουν απαρατήρητα! Μία ερωτική πρόταση θα σε κάνει σήμερα να νιώσεις χαρά και ενθουσιασμό.
 
Τετάρτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΣΕΛΗΝΗ
Έχεις την τάση για υπερβολή αυτή την ημέρα και θα ξεφύγεις από τον συναισθηματικό, αλλά και τον οικονομικό έλεγχο! Πρόσεξε λίγο παραπάνω την διατροφή σου, γιατί τα κιλάκια ανεβαίνουν!
 
Πέμπτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Ένας στόχος σου εκπληρώνεται και εσύ αυτή την ημέρα θέλεις να βγεις και να φωνάξεις παντού το πόσο ευτυχισμένος νιώθεις!
 
Παρασκευή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
Θα κάνεις τον απολογισμό σου, θα σκεφτείς τα σημεία στα οποία έχεις κάνει σφάλματα και θα καταλήξεις στην μεγάλη απόφαση: Ποιο δρόμο πρέπει τώρα να διαλέξω!
 
Σάββατο – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Αυτό το Σάββατο θα σου χαρίσει απλόχερα τα δώρα του και θα σε ανανεώσει ψυχολογικά! Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται και βαδίζεις σε πολύ καλό σημείο…
 
Κυριακή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Άσε τα παιχνίδια και τις επιπολαιότητες, γιατί σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να αδικήσεις ένα κοντινό σου πρόσωπο που θα το απογοητεύσεις με τα λόγια σου!
 
 
 
ΖΥΓΟΣ
Η ψυχολογία σου είναι αρκετά πεσμένη μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, γιατί στην καθημερινότητά σου κυριαρχούν οι καθυστερήσεις και τα μπερδέματα, σε αυτό συμβάλει η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα. Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό, φέρνει στην επιφάνεια οικονομικές συμφωνίες του παρελθόντος, τις οποίες τώρα πρέπει να διευθετήσεις. Τα Ταρώ της εβδομάδας σε συμβουλεύουν να κινηθείς άμεσα και δραστικά, για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου!

Ζυγός – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Εμπιστέψου τις όμορφες ιδέες που θα έχεις σήμερα, εκμεταλλεύσου το όμορφο κλίμα στις επικοινωνίες και θυμήσου πως αυτή η ημέρα μπορεί να αποτελέσει το ξεκίνημα μίας νέας εποχής…
 
Τρίτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΣΕΛΗΝΗ
Ανασφάλειες, φόβοι σε κυριεύουν αυτή την ημέρα και προσπαθείς να γαντζωθείς από ένα κοντινό σου πρόσωπο, που σήμερα πραγματικά θα το κουράσεις με τις ανησυχίες σου!
 
Τετάρτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Με την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που έχεις, μπορείς να κινήσεις γη και ουρανό αυτή την ημέρα! Διεκδίκησε καλύτερους όρους στα επαγγελματικά /οικονομικά σου και προς το τέλος της ημέρας σε περιμένει και μία ερωτική έκπληξη!
 
Πέμπτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
Ένα πρόβλημά σου ξεπερνιέται, κατόπιν σημαντικών αποφάσεων που θα πάρεις, και σήμερα θα νιώσεις ανακούφιση από την εξέλιξη που θα έχει μία προσωπική σου ιστορία!
 
Παρασκευή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Αυτή την Παρασκευή βρίσκεις λύσεις και ολοκληρώνεις ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν… Θα ανταμειφθείς για τον κόπο και την προσπάθειά σου!
 
Σάββατο – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Όποιος βιάζεται τρώει τα μούτρα του, αυτό να θυμάσαι! Μην βιάζεσαι να μιλήσεις, μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις και περιόρισε το ρίσκο και την παρορμητικότητα!
 
Κυριακή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΜΑΓΟΣ
Η γνώμη σου σήμερα θα επηρεάσει θετικά ένα κοντινό σου πρόσωπο, το οποίο θα το στηρίξεις σε ένα προσωπικό πρόβλημα που περνά!
 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου και εσύ τώρα, φίλε Σκορπιέ, επαναπροσδιορίζεις σκέψεις και συναισθήματα του παρελθόντος. Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε δυσαρεστεί λίγο σε συναισθηματικό επίπεδο μέχρι και την Τετάρτη. Τα Ταρώ της εβδομάδας δηλώνουν ότι μπορείς να περάσεις καλά, αρκεί να περιορίσεις τις βιασύνες.

Σκορπιός – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΣΕΛΗΝΗ
Δείξε την αγάπη σου στην οικογένειά σου, φρόντισε θέματα του σπιτιού σου και περιόρισε την παρορμητικότητά σου! Η κάρτα της Σελήνης σε συμβουλεύει να γεφυρώσεις το οικογενειακό χάσμα!
 
Τρίτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, οι οποίοι θα σε γεμίσουν κέφι, ενθουσιασμό χαρά και προσμονή! Η ημέρα είναι θετική για να αναπτύξεις κάθε προσωπικό σου στόχο!
 
Τετάρτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
Θέλεις να κάνεις αλλαγές και σήμερα θα βάλεις σε πρόγραμμα όλα αυτά που πρέπει να γίνουν, για να μπορέσεις να φτάσεις το στόχο σου!
 
Πέμπτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Αυτή την Πέμπτη θα συζητήσεις για κάποιο ταξίδι, το οποίο και θα πραγματοποιήσεις πολύ σύντομα! Είναι ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν!
 
Παρασκευή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Η αστάθεια που υπάρχει στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά σου, σου δημιουργεί μεγάλη υπερένταση αυτή την ημέρα και θα θελήσεις να «ξεσπάσεις» και να βγάλεις από μέσα σου όλα τα αρνητικά συναισθήματα που νιώθεις! Πρόσεξε, γιατί θα την πληρώσει κάποιος που δεν φταίει!
 
Σάββατο – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΜΑΓΟΣ
Σήμερα έχεις το επικοινωνιακό ταλέντο αλλά και την διπλωματία για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου και για να μεταδώσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου! Ιδανική ημέρα για διευθέτηση επαγγελματικών εκκρεμοτήτων.
 
Κυριακή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Θα έχεις μία συνάντηση με μία γυναίκα, η οποία θα σε προβληματίσει με τα λόγια της και θα σε κάνει να δεις ένα προσωπικό σου ζήτημα με διαφορετικό τρόπο… Άκουσε όσα έχει να σου πει!
 
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και εσύ που έχεις γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο ήδη έχει δει την διαφορά στα αισθηματικά σου! Ωστόσο, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα δημιουργεί κάποια μπερδέματα στον τομέα της καριέρας σου και πρέπει να προσέξεις συνεργασίες, συμφωνίες, συζητήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, σε κάνει να αναγνωρίσεις λάθη του παρελθόντος. Τα Ταρώ της εβδομάδας δηλώνουν ότι μπορείς να περάσεις καλά, αρκεί να μειώσεις την νευρικότητά σου!

Τοξότης – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Ένα μεγάλο βάρος θα φύγει από πάνω σου αυτή την ημέρα, γιατί θα πετύχεις κάτι που λαχταρούσες εδώ και πολύ καιρό! Γεμίζεις και πάλι με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό αλλά και ερωτισμό!
 
Τρίτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
Μέρα αναζωογόνησης, ανακούφισης και επανεκτίμηση είναι η σημερινή! Θα δεις με διαφορετικό μάτι ανθρώπους και καταστάσεις και θα εκτιμήσεις αυτό που έχεις!
 
Τετάρτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Ανανέωση ερωτική σε περιμένει αυτή την Τετάρτη… Εκεί που μία ερωτική ιστορία περνούσε τα προβλήματά της, φαίνεται ότι αρχίζει και πάλι να σου δίνει χαρές!
 
Πέμπτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις, που θα χαρακτηρίζονται από αφέλεια και επιπολαιότητα! Για το λόγο αυτό, μην πιστέψεις όσα θα ακούσεις και ταυτόχρονα περιόρισε τον δικό σου, χειμαρρώδη τρόπο έκφρασης!
 
Παρασκευή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΜΑΓΟΣ
Το παρελθόν σου έδωσε σημαντικά μαθήματα τα οποία σήμερα πρέπει να ξαναθυμηθείς για να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Θα αναγκαστείς να πάρεις μία πολύ σημαντική απόφαση!
 
Σάββατο – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Θα υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις, που ναι μεν μπορεί να σε ταράξουν, αλλά θα βοηθήσουν να λάμψει το φως της αλήθειας!
 
Κυριακή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Κάποιες σκέψεις και ιδέες του παρελθόντος θα γίνουν πράξη αυτή την ημέρα και εσύ θα νιώσεις μεγάλη χαρά και επιβράβευση!
 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φρόντισε να μην πιαστείς στην «φάκα», καθώς υπάρχουν πολλοί που θέλουν αυτό τον καιρό να σε ξεγελάσουν και να σε μπλέξουν σε λόγια. Μην ξεχνάς ότι έχουμε αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος! Τα Ταρώ της εβδομάδας δηλώνουν ότι το παρελθόν σου έδωσε μαθήματα, που πρέπει τώρα να θέσεις σε εφαρμογή!

Αιγόκερως – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
Θα αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις και θα συμβιβαστείς με ό,τι παραμένει το ίδιο εδώ και καιρό, αλλά δεν μπορείς να το ξεπεράσεις!
 
Τρίτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Μία μικρή άνοδος στα οικονομικά σου, θα σε βοηθήσει αυτή την ημέρα να κάνεις μία αγορά, που πάντα ήθελες! Στο πλάι σου, είναι τα αγαπημένα σου πρόσωπα τα οποία σε στηρίζουν!
 
Τετάρτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Οι τολμηρές κινήσεις γεμάτες ρίσκο, θα πρέπει να αποφευχθούν, αν θέλεις να διαφυλάξεις την σταθερότητα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Πρόσεξε, γιατί κάποιος μπορεί να σε ξεγελάσει!
 
Πέμπτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΜΑΓΟΣ
Για να μπορέσεις να βελτιώσεις το κλίμα των επαγγελματικών και των οικονομικών σου, θα πρέπει να ακολουθήσεις έναν πιο λιτό τρόπο ζωής… Αυτή την ημέρα θα κόψεις πολλά από τα άσκοπα έξοδά σου.
 
Παρασκευή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Οι θυσίες που έχεις κάνει για ένα δικό σου θέμα, τελικά θα πιάσουν τόπο και θα δεις ότι άξιζε ο κόπος, η προσπάθεια, τα δάκρυα, αλλά και όσα προσπάθησες ως τώρα!
 
Σάββατο – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Θα έχεις κάποιες όμορφες αλλαγές στα αισθηματικά σου, που θα σε ενθουσιάσουν! Οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή θα είναι θετικές!
 
Κυριακή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Μην τα θέλεις όλα δικά σου… προσπάθησε σήμερα να μπεις και στην θέση των ανθρώπων που αγαπάς και μην κοιτάς μόνο τα δικά σου προβλήματα…
 
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου και δεν θα έχεις τόσο χρόνο για να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά. Προσοχή, γιατί θα έχεις διαφωνίες με συνεταίρους και συναδέλφους! Οι κάρτες Ταρώ της εβδομάδας φανερώνουν ότι από τα μέσα της εβδομάδας θα μπορείς να έχεις επιτυχία και σε ένα ερωτικό σου ζήτημα.

Υδροχόος – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Μία ερωτική εξομολόγηση, θα διώξει σήμερα μακριά τους φόβους, τις ανασφάλειες και τις δυσάρεστες σκέψεις! Ήρθε η σειρά σου να περάσεις καλά!
 
Τρίτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Μην αφήσεις αυτή την ημέρα τρίτα πρόσωπα να σε επηρεάσουν σε ζητήματα, που αφορούν στην προσωπική σου ζωή! Θυμήσου πως υπάρχουν «κακοθελητές», που έχουν ως σκοπό να σε βάλουν σε μπερδέματα!
 
Τετάρτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΜΑΓΟΣ
Θα νιώσεις χαρά και ολοκλήρωση γιατί θα διαπιστώσεις ότι κάποιες αποφάσεις που είχες πάρει στο παρελθόν, σε οδήγησαν εντέλει σε πολύ καλό σημείο!
 
Πέμπτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Με υπομονή και με ευελιξία μπορείς πραγματικά να πετύχεις αυτό που λαχταράς τόσο πολύ αυτές τις μέρες… Η ημέρα μπορεί να έχει προκλήσεις, όμως σου δείχνει όλα τα σημάδια για να μπορέσεις να ακολουθήσεις μία πιο σωστή πορεία!
 
Παρασκευή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Κάποιο άτομο θα σου εκφράσει με γενναιόδωρο τρόπο τα αισθήματά του και θα σε αιχμαλωτίσει με την καλή του συμπεριφορά!
 
Σάββατο – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Ο εγωκεντρισμός σου θα είναι η αιτία για να οξυνθεί σήμερα το δυσάρεστο κλίμα ανάμεσα σε σένα και σε ένα κοντινό σου πρόσωπο… Πρόσεξε, γιατί η στάση σου θα είναι καταπιεστική και απόλυτη!
 
Κυριακή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Η αισθηματική σου ζωή αρχίζει να σοβαρεύει και σήμερα θα περάσουν σκέψεις από το μυαλό σου, σχετικά με την επισημοποίηση ενός δεσμού, με την συγκατοίκηση ή με τον γάμο!
 
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Με την αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ πιθανό μέχρι την Τετάρτη να νιώθεις κούραση και εξάντληση για μία αισθηματική σου υπόθεση. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής από τον Σκορπιό, φέρνει συζητήσεις και επαφές με ένα σημαντικό άτομο του παρελθόντος σου. Οι κάρτες Ταρώ της ημέρας δείχνουν ότι θα περάσεις ένα πολύ ερωτικό Σαββατοκύριακο.

Ιχθείς – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Άγχος, υπερένταση και νευρικότητα θα έχεις αυτή την ημέρα και το πιο πιθανό είναι να αισθάνεσαι ότι τα δικά σου προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα από των γύρω σου! Περιόρισε τον εγωκεντρισμό σου και ασχολήσου με δραστηριότητες, που θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις το στρες!
 
Τρίτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΜΑΓΟΣ
Αυτή την ημέρα μπορείς να κάνεις εποικοδομητικές επικοινωνίες, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία σειρά τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή με τους συνεργάτες σου!
 
Τετάρτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Μία κοντινή σου φίλη θα σου σταθεί αυτή την ημέρα και θα σε υποστηρίξει με τον τρόπο της, προκειμένου να ξεπεράσεις ένα προσωπικό σου πρόβλημα!
 
Πέμπτη – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Έφτασε η ώρα της ηθικής ανταμοιβής για σένα… Τα λόγια σου θα επαληθευτούν και οι πράξεις σου θα ανταμειφθούν! Από σήμερα μπαίνεις σε καλή ερωτική περίοδο.
 
Παρασκευή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Με σθένος, δυναμισμό και αποφασιστικότητα, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο! Η ημέρα είναι εποικοδομητική για πρακτικές υποθέσεις… αλλά δύσκολη για τα αισθηματικά σου!
 
Σάββατο – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Θα αναθεωρήσεις σκέψεις και αποφάσεις του παρελθόντος και θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα, που δεν σε άφηναν μέχρι τώρα να απολαύσεις την καθημερινότητα έτσι όπως θα ήθελες.
 
Κυριακή – Κάρτα Ταρώ της ημέρας: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Αυτή την Κυριακή θα περάσεις πολύ ευχάριστα αλλά και ερωτικά! Η κάρτα των Εραστών δείχνει ότι θα έχεις μία μέρα με ερωτικές απολαύσεις, που θα σε συναρπάσουν!
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-10-2013 00:00:00