blank
 
blank

Προβλέψεις Αστρολογικού Ταρώ, την εβδομάδα 4 ως 10 Νοεμβρίου, μέρα με τη μέρα.

 
Προβλέψεις Αστρολογικού Ταρώ, την εβδομάδα 4 ως 10 Νοεμβρίου, μέρα με τη μέρα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το αστρολογικό Ταρώ για την εβδομάδα 4 ως 10 Νοεμβρίου

Η Έκλειψη Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, που ήταν το σημαντικότερο γεγονός της περασμένης εβδομάδας, συνεχίζει και τις μέρες που ακολουθούν να τα “σαρώνει” όλα στο πέρασμά της, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε ότι το κλίμα γύρω μας είναι τεταμένο και ότι πρέπει να δώσουμε σημαντικό αγώνα, για να διασφαλίσουμε την σταθερότητα τη ζωή μας.
 
Την εβδομάδα 4-10 Νοεμβρίου, λοιπόν, συνεχίζουν να μας απασχολούν ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά, ενώ αισθανόμαστε αστάθεια και αβεβαιότητα για το μέλλον… Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, που πραγματοποιείται αυτή την Τρίτη στις 5 Νοεμβρίου, είναι το μεγάλο γεγονός αυτής της εβδομάδας. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω, μέχρι το Μάρτιο του 2014 και θα βάλει σε μία τάξη τις αισθηματικές και οικονομικές μας υποθέσεις. Θα αναγκαστούμε όλοι μας να αντιμετωπίσουμε με λογική και σύνεση τα πρακτικά, αλλά και τα συναισθηματικά μας ζητήματα….
 
Οι κάρτες Ταρώ της εβδομάδας, μας δηλώνουν ότι για να μπορέσει να βγει το “ουράνιο” τόξο, θα πρέπει πρώτα να αντέξουμε στην μπόρα.
 
ΚΡΙΟΣ
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας το ενδιαφέρον σου στρέφεσαι σε ζητήματα που αφορούν στην καριέρα, αλλά και στους στόχους σου! Μπορεί να περνάς εμπόδια ή να αισθάνεσαι δυσκολία για να πετύχεις τους στόχους σου, ωστόσο από την Παρασκευή και μετά, τα ταρώ δείχνουν ξεκάθαρα ότι θα μπορέσεις να ανέβεις ψυχολογικά και να έχεις επιτυχίες!

Κριός – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
Δεν έχεις και τα κέφια σου αυτή την Δευτέρα… Πρέπει να λήξεις κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις και αυτό είναι κάτι που σε θλίβει και δεν θέλεις για την ώρα να το διαχειριστείς!
 
Τρίτη - Η κάρτα της ημέρας: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Αυτή την Τρίτη λειτουργείς συγκρατημένα, επιφυλακτικά και προσπαθείς όσο μπορείς να αποφύγεις τους καβγάδες και τις αντιθέσεις! Ρίξε νερό στο κρασί σου και προσπάθησε με διπλωματία, να «χειριστείς» ανθρώπους και καταστάσεις…
 
Τετάρτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Στο μυαλό σου τριγυρνούν καυτές ερωτικές σκέψεις και για κάποιο λόγο σήμερα θα νιώσεις και έντονη ζήλια για το άτομο που ποθείς! Προσπάθησε να μην καταπιέσεις το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, δείξε επιφυλακτικότητα σε μία νέα γνωριμία…
 
Πέμπτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΠΥΡΓΟΣ
Μεγάλες αλλαγές θα γίνουν αυτή την Πέμπτη, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και θα σε ταράξουν! Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Μην προσπαθείς να αλλάξεις τις καταστάσεις γύρω σου, απλά αποδέξου τες.
 
Παρασκευή - Η κάρτα της ημέρας: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Μέρα επιτυχίας, χαράς αλλά και ανάπτυξης είναι η σημερινή… Μετά το «χάος» που έζησες από την αρχή της εβδομάδας, αγαπητέ Κριέ, τώρα θα καταφέρεις να αναζωογονηθείς!
 
Σάββατο - Η κάρτα της ημέρας: Η ΣΕΛΗΝΗ
Αυτό το Σάββατο είναι ιδιαίτερα τρυφερό, ρομαντικό και ευαίσθητο… Είναι η ώρα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, δίχως όμως να δείξεις τις ανασφάλειες και τους φόβους σου…
 
Κυριακή - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Ούτε στιγμή δεν θα κάτσεις σπίτι αυτή την Κυριακή. Πολλές επικοινωνίες, συναντήσεις και συζητήσεις θα σε κάνουν να βρεις και πάλι την αυτοπεποίθηση το κέφι και τον δυναμισμό σου!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει για τέσσερις ολόκληρους μήνες. Η θέση αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα και μπορείς πραγματικά να δεχτείς τις θετικές της επιρροές, που θα σε βοηθήσουν να επεκταθείς με τον καλύτερο τρόπο! Οι κάρτες Ταρώ της εβδομάδας δηλώνουν πως από την Πέμπτη, μπορείς να προχωρήσεις τα προσωπικά σου σχέδια!

Ταύρος – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα - Η κάρτα της ημέρας: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Μήπως στεναχώρησες ένα κοντινό σου πρόσωπο την περασμένη εβδομάδα; Τώρα λοιπόν, φίλε Ταύρε, είναι η ευκαιρία σου να αποκαταστήσεις τη σχέση σου μαζί του.
 
Τρίτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες δείξε αυτή την Τρίτη, γιατί θα βγεις εκτός ορίων και θα ξοδέψεις αλόγιστα τα χρήματά σου… Στο τέλος, θα νομίζεις ότι το πορτοφόλι σου είναι τρύπιο!
 
Τετάρτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΠΥΡΓΟΣ
Μοιραίες αλλαγές και αναστατώσεις θα σε θέσουν σήμερα σε εγρήγορση και θα πιστέψεις ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο… Μην ξεσπάς με πείσμα στους γύρω σου!
 
Πέμπτη - Η κάρτα της ημέρας: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Μία χαρούμενη είδηση που θα λάβεις σήμερα, θα σου φτιάξει την ημέρα! Χαμογέλασε και άφησε τους ανθρώπους γύρω σου να σου δείξουν το τι αισθάνονται για σένα…
 
Παρασκευή - Η κάρτα της ημέρας: Η ΣΕΛΗΝΗ
Αυτή την Παρασκευή θα δόσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και την καθημερινή σου ζωή… Αυτά σε αφορούν και αυτά θα θελήσεις να βελτιώσεις!
 
Σάββατο - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Μέρα μετακινήσεων, επικοινωνιών, χαράς, διασκέδασης, αλλά και έρωτα είναι αυτή η ημέρα για σένα αγαπητέ Ταύρε… Ιδανική μέρα για να το ρίξεις έξω!
 
Κυριακή - Η κάρτα της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
Θα πάρεις πολύ σοβαρές, σημαντικές αποφάσεις αυτή την Κυριακή, φίλε Ταύρε! Η κάρτα της Κρίσης σου δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να παραδειγματιστείς από το παρελθόν σου!
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα αυτή την εβδομάδα και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και σε προβληματίζουν… Οι κάρτες Ταρώ της εβδομάδας όμως, σου δίνουν τις καλές επιρροές τους, ώστε να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες σου!

Δίδυμοι – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Άλλα θέλεις, άλλα κάνεις και άλλα εννοείς αυτή την Δευτέρα, αγαπητέ Δίδυμε, με αποτέλεσμα να λειτουργείς αρκετά απότομα, αλλά και απαιτητικά στους γύρω σου… Συγκρατήσου!
 
Τρίτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΠΥΡΓΟΣ
Μην ξεσπάς τα νεύρα που έχεις από τη δουλειά και τα οικονομικά σου στους κοντινούς σου ανθρώπους, γιατί ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και στο τέλος θα έχεις άσχημα αποτελέσματα!
 
Τετάρτη - Η κάρτα της ημέρας: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Αγαπητέ Δίδυμε, αυτή την Τετάρτη ευνοείσαι… Η τύχη είναι με το μέρος σου και θα ανοίξει μία νέα πόρτα ευκαιριών στη ζωή σου, την οποία πρέπει να διακρίνεις και να εκμεταλλευτείς!
 
Πέμπτη - Η κάρτα της ημέρας: Η ΣΕΛΗΝΗ
Μεγάλα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα έχεις αυτή την Πέμπτη, για αυτό πρόσεχε, γιατί μπορεί άθελά σου να πεις λόγια που στην πραγματικότητα δεν εννοείς!
 
Παρασκευή - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Μήπως έφτασε επιτέλους ο καιρός να προγραμματίσεις ένα ταξιδάκι ή μία δραστηριότητα που θα φορτίσει και πάλι τις μπαταρίες σου; Η κάρτα του Ήλιου δηλώνει ότι αυτή την Παρασκευή έχεις ενθουσιασμό και κάνεις νέα σχέδια…
 
Σάββατο - Η κάρτα της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
Οι απαιτήσεις των ανθρώπων γύρω σου είναι πολλές και αυτό είναι κάτι που σε πιέζει αυτό το Σάββατο! Προσπάθησε να συμπεριφερθείς δίκαια και λογικά.
 
Κυριακή - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Πολύ θετική είναι η Κυριακή αυτής της εβδομάδας, γιατί θα υπάρξει ολοκλήρωση και εκπλήρωση σε ένα προσωπικό σου σχέδιο!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάνει την έναρξη μίας εποχής, που το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις σταθερές σχέσεις, αλλά και στις συνεργασίες σου! Τα Ταρώ δηλώνουν ότι την Πέμπτη και το Σάββατο είναι οι μέρες που ευνοείσαι περισσότερο και μπορείς να έχεις θετικά αποτελέσματα αλλά και εξελίξεις!

Καρκίνος – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΠΥΡΓΟΣ
Ξαφνικές αναστατώσεις που θα έχεις αυτή την Δευτέρα θα σε πελαγώσουν, ενώ κάποιο κοντινό σου πρόσωπο θα σε απογοητεύσει και η στάση του θα σε προβληματίσει.
 
Τρίτη - Η κάρτα της ημέρας: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Μία ξαφνική εξέλιξη που θα έχεις σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεφύγεις από ένα προσωπικό σου πρόβλημα. Η τύχη φλερτάρει μαζί σου έντονα σήμερα.
 
Τετάρτη - Η κάρτα της ημέρας: Η ΣΕΛΗΝΗ
Μην παίρνεις τοις μετρητοίς κάθε τι που συμβαίνει σήμερα… Οι ευαισθησίες σου θα είναι ο λόγος για τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα έχεις.
 
Πέμπτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα θα σου φτιάξει σήμερα την ημέρα! Ιδανική είναι αυτή η Πέμπτη για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου.
 
Παρασκευή - Η κάρτα της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
Με λογική σκέψη θα προσπαθήσεις σήμερα να βρεις λύσεις, όχι μόνο για σένα, αλλά και για τους κοντινούς σου ανθρώπους!
 
Σάββατο - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Διώχνεις μακριά κάθε δυσάρεστο συναίσθημα και παίρνεις αυτή την ημέρα την απόφαση να κάνεις μία νέα αρχή… Στα ερωτικά σου αρχίζει να βελτιώνεται το κλίμα.
 
Κυριακή - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Μέρα εγρήγορσης αλλά και δυναμισμού είναι η σημερινή Κυριακή… Θα είσαι σε συνεχή υπερένταση, αλλά θα έχεις και ενθουσιασμό από κάποια γεγονότα που θα προκύψουν! Προσοχή στα μικροατυχήματα λόγω απροσεξίας.
 
ΛΕΩΝ
Μετά από την δυναμική έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό, βρίσκεσαι σε μία φάση εξουθένωσης, που θέλεις πάση θυσία να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς… Τα Ταρώ δηλώνουν ότι τώρα σου έρχεται η ευκαιρία να ανανεώσεις τη ζωή σου!

Λέων – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα - Η κάρτα της ημέρας: ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Ξεκινώντας η νέα εβδομάδα, αρχίζεις να βλέπεις ότι όλα γύρω σου αρχίζουν να αλλάζουν και να βελτιώνονται προς το καλύτερο! Είναι μία καλή ευκαιρία για να εφαρμόσεις νέα σχέδια…
 
Τρίτη - Η κάρτα της ημέρας: Η ΣΕΛΗΝΗ
Δείξε τα συναισθήματά σου χωρίς φόβο, αλλά με το πάθος και τον ρομαντισμό, που είναι άλλωστε και τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου!
 
Τετάρτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Μέρα ανάπτυξης και δημιουργικότητας είναι αυτή η Τετάρτη για σένα. Αξιοποίησε τις φρέσκες ιδέες σου και επωφελήσου από τις όμορφες επικοινωνίες που θα έχεις.
 
Πέμπτη - Η κάρτα της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
Έφτασε η στιγμή να επιλέξεις ποιοι άνθρωποι θα συνεχίσουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να αποχωρήσουν… Δες τα πράγματα γύρω σου με τη λογική…
 
Παρασκευή - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Αυτή την Παρασκευή θα εκπληρωθεί μία μεγάλη επιθυμία σου και εσύ θα νιώσεις ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή!
 
Σάββατο - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Μέρα ενθουσιασμού, ζωντάνιας, ενεργητικότητας, αλλά και νεύρων είναι η σημερινή… Η διάθεσή σου θα παίζει τραμπολίνο και ενδέχεται να ξεσπάσεις την ένταση των ημερών σε ένα κοντινό σου πρόσωπο…
 
Κυριακή - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΜΑΓΟΣ
Είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις την κάθε πρόκληση που θα παρουσιαστεί αυτή την ημέρα στην καθημερινότητά σου… Με τα λόγια σου θα καταφέρεις να φέρεις πιο κοντά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο…
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο έρωτας μπαίνει και πάλι δυναμικά στη ζωή σου, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις μία σχέση ή να γευτείς πιο όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σου! Τα Ταρώ δηλώνουν ότι η εβδομάδα αυτή, έχει πολύ συναίσθημα…

Παρθένος – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα - Η κάρτα της ημέρας: Η ΣΕΛΗΝΗ
Όλα σου πάνε στραβά αυτή την ημέρα, χωρίς όμως να συμβαίνει απαραίτητα κάτι κακό… Αφιέρωσε χρόνο για τον εαυτό σου και δες ανθρώπους που μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι…
 
Τρίτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Η μπόρα πέρασε, σήμερα βρίσκεις την φόρμα σου, το κέφι, την δημιουργικότητα και την αισιοδοξία σου… Η μέρα είναι αξιόλογη από όλες τις πλευρές…
 
Τετάρτη - Η κάρτα της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
Πάρε τις αποφάσεις σου, δράσε άμεσα με τον σωστό λογικό τρόπο που ξέρεις καλά… και σίγουρα θα έχεις αυτή την ημέρα επιτυχία!
 
Πέμπτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Μέρα ανανέωσης και απαλλαγής από κάθε τι δυσάρεστο είναι αυτή η Πέμπτη… Δείξε την αξία σου, η οποία και θα αναγνωριστεί από τους ανθρώπους γύρω σου!
 
Παρασκευή - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Μην βιάζεσαι να αντιδράσεις και να πεις λόγια, τα οποία στην πραγματικότητα δεν εννοείς! Πρόσεξε περισσότερο τις υποσχέσεις που θέλεις να δώσεις… δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορείς να τις τηρήσεις!
 
Σάββατο - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΜΑΓΟΣ
Έχεις την εμπειρία και την γνώση, επομένως τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο… Έφτασε η ώρα να δράσεις, για να κατακτήσεις έναν σημαντικό στόχο, που σκέφτεσαι εδώ και καιρό!
 
Κυριακή - Η κάρτα της ημέρας: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Σημαντικά μηνύματα θα έχεις αυτή την ημέρα, τα οποία θα σου δώσουν απαντήσεις για σημαντικά προβλήματα της ζωής σου! Δώσε σημαντική προσοχή στα όνειρα που θα δεις απόψε!
 
ΖΥΓΟΣ
Η διάθεσή σου αρχίζει να ανεβαίνει από αυτή την εβδομάδα και εσύ βρίσκεις και πάλι τον παλιό καλό σου εαυτό! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω σου επιβάλει να κάνεις τώρα την προσωπική σου ζωή πιο όμορφη! Τα Ταρώ σου δίνουν μεγάλες ευκαιρίες την Δευτέρα, την Τετάρτη, αλλά και την Κυριακή…

Ζυγός – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΗΛΙΟΣ
Δεν το βάζεις κάτω… Ξεκινάς την εβδομάδα σου με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και φυσικά, με διάθεση ανεβασμένη… Διεκδικείς και κατακτάς τους στόχους σου! Εξαιρετικά θετική για θέματα ερωτικά είναι αυτή η Δευτέρα.
 
Τρίτη - Η κάρτα της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
Σκέψου λίγο το φέρσιμό σου σήμερα. Θα διαπιστώσεις ότι δεν συμπεριφέρθηκες και τόσο δίκαια σε ένα κοντινό σου άτομο, το οποίο άθελά σου το πίκρανες… Έφτασε η ώρα να επανορθώσεις και να επανεκτιμήσεις…
 
Τετάρτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Θα δεχτείς αυτή την Τετάρτη μία πολύ σημαντική πρόταση, που θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για σένα, γιατί θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις ένα σημαντικό όνειρο!
 
Πέμπτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Αρκετές είναι οι δραστηριότητες που πρέπει να ολοκληρώσεις σήμερα και εσύ από το πρωί θα βιάζεσαι να τα κάνεις όλα μονομιάς! Η ασυνέπειά σου μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες…
 
Παρασκευή - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΜΑΓΟΣ
Μόνο στα χέρια σου βρίσκεται η λύση που ψάχνεις έντονα στο μυαλό σου το τελευταίο διάστημα… Το μόνο που σου μένει είναι να εφαρμόσεις αυτό που σκέφτεσαι και τότε θα έρθει και η επιτυχία!
 
Σάββατο - Η κάρτα της ημέρας: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Μία γυναίκα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση ενός προσωπικού σου θέματος και θα σε επηρεάσει, αλλά και θα σε βοηθήσει σημαντικά!
 
Κυριακή - Η κάρτα της ημέρας: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Αυτή την Κυριακή ο έρωτας σε αναζωογονεί, σε ανεβάζει και σε βοηθά να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου! Ιδανική η μέρα για το ξεκίνημα μίας νέας σχέσης!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεσαι ακόμα σε αναστάτωση και είναι αναμενόμενο, αφού η Έκλειψη Ήλιου στο ζώδιό σου συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα να σε προβληματίζει… Ωστόσο, οι κάρτες Ταρώ δηλώνουν ότι ο έρωτας μπορεί τώρα να αποτελέσει την διέξοδό σου απ’ ολα τα σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας!

Σκορπιός – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα - Η κάρτα της ημέρας: Η ΚΡΙΣΗ
«Κρίση, με πιάνει κρίση… μαζί μου πώς την έχεις δει, εγώ δεν είμαι αντικείμενο για χρήση» τραγουδάς από το ξεκίνημα της εβδομάδας και όχι τυχαία… Κάποια συμπεριφορά ενός δικού σου ανθρώπου θα σε προβληματίσει…
 
Τρίτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Όλος ο κόσμος είσαι εσύ… δηλώνει η κάρτα του κόσμου, για αυτή την ημέρα! Τι σημαίνει αυτό αγαπητέ Σκορπιέ; Ότι αυτή την Τρίτη έχεις την δύναμη να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου!
 
Τετάρτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Τα θέλεις όλα δικά σου και τα θέλεις εδώ και τώρα… Αυτή τη Τετάρτη βιάζεσαι να δεις εξελίξεις και προσπαθείς μονομιάς να τα κάνεις όλα μαζί. Πρόσεξε όμως, γιατί θα κάνεις λάθη…
 
Πέμπτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΜΑΓΟΣ
Εσύ έχεις το… καρπούζι, εσύ έχεις και το μαχαίρι αυτή την Πέμπτη! Όλα εξαρτώνται από τα δικά σου χέρια και από τον τρόπο που θα χειριστείς τις καταστάσεις…
 
Παρασκευή - Η κάρτα της ημέρας: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Η μέρα σου ξεκινά με προβληματισμό, αλλά σύντομα το κλίμα θα αποκατασταθεί και θα νιώσεις καλύτερα! Εμπιστέψου το ένστικτό σου… ποτέ δεν σε έχει διαψεύσει ως τώρα!
 
Σάββατο - Η κάρτα της ημέρας: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Πολλά από όσα σχεδίαζες για τα αισθηματικά σου, θα καταφέρεις αυτό το Σάββατο να τα κάνεις πραγματικότητα! Αυτό το Σάββατο θα έχεις ρέντα στα ερωτικά σου…
 
Κυριακή - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Πάρε πρωτοβουλίες, αν θέλεις να δεις σήμερα να γίνονται κάποια πράγματα που σχεδίαζες τον τελευταίο καιρό! Μόνο με αποφασιστικότητα και δυναμισμό θα μπορέσεις να τα καταφέρεις!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θα βάλει τα δυνατά της για να σε αποκαταστήσει συναισθηματικά αλλά και οικονομικά… Από αυτή την εβδομάδα αρχίζεις να βλέπεις φως στον ορίζοντα της ζωής σου! Οι κάρτες Ταρώ δείχνουν ότι δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!

Τοξότης – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΚΟΣΜΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλούς οιωνούς και μπροστά σου ανοίγονται νέοι δρόμοι από αυτή τη Δευτέρα, όπου μπορείς πραγματικά να εξελίξεις τη ζωή σου και να δεις άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου!
 
Τρίτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Με πολύ ενθουσιασμό αλλά και βιασύνη, θα θέλεις αυτή την ημέρα να τα προλάβεις όλα… Δώσε προσοχή στον τρόπο που αντιδράς, αλλά και στις επιλογές σου, γιατί η επιπόλαιη στάση μπορεί να σου κοστίσει!
 
Τετάρτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΜΑΓΟΣ
Οι σκέψεις, οι απόψεις και οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, θα σου δώσουν λύση σε σημαντικά προβλήματά σου! Ο λόγος σου –γραπτός ή προφορικός– θα είναι “καταπέλτης” και θα μπορέσεις να περάσεις τα μηνύματά σου, με τον τρόπο που εσύ θέλεις!
 
Πέμπτη - Η κάρτα της ημέρας: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι σε δίλημμα ή ότι δεν ξέρεις πώς να χειριστείς κάποιες καταστάσεις γύρω σου, αγαπητέ Τοξότη, όμως αυτή την ημέρα το ένστικτό σου δεν θα σε διαψεύσει, αλλά θα σου δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις, για να έχεις επιτυχία!
 
Παρασκευή - Η κάρτα της ημέρας: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Αυτή η Παρασκευή είναι άκρως θετική για θέματα οικονομικά, αλλά και ερωτικά… Είναι μία μέρα δημιουργίας, ανάπτυξης και εξέλιξης, όπου μπορείς πραγματικά να γευτείς τους καρπούς όσων έσπειρες τον τελευταίο καιρό!
 
Σάββατο - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Με το πείσμα και την επιμονή σου, μπορείς να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτή την ημέρα τους στόχους σου! Πρόσεξε λίγο την στάση σου, που θα είναι αρκετά κυριαρχική σήμερα…
 
Κυριακή - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Αυτή την Κυριακή έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να βρεθείς κοντά στη φύση, να διώξεις το άγχος μέσα από δραστηριότητες που σε γεμίζουν! Η κάρτα του Ιεροφάντη είναι θετική, για να μπορέσεις να “δραπετεύσεις” από την σκληρή καθημερινότητα!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα, η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2014. Μπαίνεις λοιπόν σε μία εποχή, που θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες! Τα Ταρώ δηλώνουν ότι ο έρωτας έχει να σου προσφέρει αυτή την εβδομάδα σημαντικές στιγμές…

Αιγόκερως – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΤΡΕΛΟΣ
Με “φουριόζα” διάθεση θα ξεκινήσεις αυτή την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε… Θυμήσου όμως πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει, για το λόγο αυτό μην προτρέχεις σε αποφάσεις ή δράσεις, που πρώτα από όλα δεν έχεις σκεφτεί καλά…
 
Τρίτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΜΑΓΟΣ
Αυτή την Τρίτη θα θέσεις σε εφαρμογή ένα σχέδιο που είχες από τα παλιά. Βαρέθηκες την αναμονή και την στασιμότητα γι’ αυτό θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, με τρόπο δυναμικό!
 
Τετάρτη - Η κάρτα της ημέρας: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Τα λόγια που θα ακούσεις σήμερα από μία γυναίκα που πραγματικά νοιάζεται για σένα, μπορούν πραγματικά να σε στηρίξουν, τόσο ηθικά όσο και συναισθηματικά! Αυτή η γυναίκα θέλει το καλό σου, για αυτό πρόσεξε όλα όσα έχει να σου πει!
 
Πέμπτη - Η κάρτα της ημέρας: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Αρκετά “γόνιμη” είναι αυτή η Πέμπτη για σένα, αγαπητέ Αιγόκερε! Η κάρτα της Αυτοκράτειρας δηλώνει ότι έφτασε η στιγμή της ερωτικής ικανοποίησης! Παράλληλα, σου βγαίνει σήμερα και μία χαρά για ένα θέμα οικονομικό…
 
Παρασκευή - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Αποφασιστικά, δυναμικά και δραστήρια θα εξελιχθεί αυτή η Παρασκευή για το δικό σου ζώδιο! Η ημέρα σου είναι πολύ θετική για θέματα που αφορούν στη δουλειά σου, τα οποία μπορείς να τα προχωρήσεις και να τα φτάσεις στο σημείο που εσύ θέλεις!
 
Σάββατο - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Βγες, διασκέδασε, ταξίδεψε, πέρνα καλά, γιατί τελικά αυτό που αξίζει είναι μόνο οι στιγμές! Αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβεις πολύ καλά σήμερα, για αυτό και θα φροντίσεις να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου, για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος!
 
Κυριακή - Η κάρτα της ημέρας: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Αυτή η εβδομάδα ρίχνει την αυλαία της με τρόπο πολύ ερωτικό… Η Κυριακή σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις τον τομέα των αισθηματικών σου, ωστόσο δεν σου δίνει την σιγουριά και την ασφάλεια για το μέλλον!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συναισθηματικά μπερδέματα ζεις και αισθάνεσαι αυτή την περίοδο, αγαπητέ Υδροχόε, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία… Τα Ταρώ της εβδομάδας δηλώνουν ότι στο τέλος θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις!

Υδροχόος – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΜΑΓΟΣ
Πολύ δημιουργικά θα ξεκινήσει αυτή η Δευτέρα για το ζώδιό σου… Σήμερα θα μπορέσεις, με τους κατάλληλους χειρισμούς, να φέρεις κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά και να προχωρήσεις ένα επαγγελματικό σου θέμα!
 
Τρίτη - Η κάρτα της ημέρας: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Ξεκινώντας η Τρίτη, η διάθεσή σου είναι περίεργη, μυστηριώδης και κάπως απαισιόδοξη, χωρίς να συντρέχει και κάποιος σπουδαίος λόγος. Καθώς εξελίσσεται η μέρα σου όμως, παίρνεις δύναμη και αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πράγματα στη ζωή σου δεν συμβαίνουν τυχαία…
 
Τετάρτη - Η κάρτα της ημέρας: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Αυτή την Τετάρτη θα πάρεις κάποιας μορφής ερωτική επιβεβαίωση, η οποία θα σου αρέσει πολύ! Το άτομο που σε ενδιαφέρει θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και θα νιώσεις πολύ όμορφα για αυτό!
 
Πέμπτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Αυτή την Πέμπτη, παύεις πλέον να είσαι με “δεμένα” τα χέρια, αλλά αποφασίζεις να αναλάβεις δράση και να διεκδικήσεις δυναμικά αυτό που θέλεις… Η κάρτα του Αυτοκράτορα σου φέρνει ξαφνικές επιτυχίες!
 
Παρασκευή - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Θα δεχτείς αυτή την Παρασκευή, μία πολύ όμορφη πρόταση για διασκέδαση, χαλάρωση ή και για ένα ταξίδι… Μην την απορρίψεις, γιατί έχεις πραγματικά ανάγκη αυτό το διάστημα να ξεφύγεις και να περάσεις καλά!
 
Σάββατο - Η κάρτα της ημέρας: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Ο έρωτας μπορεί να σε βάζει τον τελευταίο καιρό σε διλήμματα, σε μπερδέματα, ίσως και σε αμφιβολίες, όμως η κάρτα των Εραστών δηλώνει ότι αυτό το Σάββατο θα μπορέσεις να απολαύσεις πολύ καυτές, ερωτικές στιγμές!
 
Κυριακή - Η κάρτα της ημέρας: ΤΟ ΑΡΜΑ
Η εβδομάδα σου κλείνει με τον καλύτερο τρόπο! Η κάρτα του Άρματος φανερώνει ότι επιτέλους γεύεσαι την επιτυχία και ότι καταφέρνεις να κατακτήσεις έναν προσωπικό σου στόχο!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Νέες γνωριμίες και επίτευξη προσδοκιών θα φέρει στη ζωή σου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, αγαπητέ Ιχθύ… Οι κάρτες Ταρώ δηλώνουν ότι αυτή την εβδομάδα ο έρωτας θα σου χαρίσει συγκλονιστικές στιγμές! Ένα ερωτικό ταξιδάκι ή μία πρόταση, είναι αυτές τις μέρες οι ευκαιρίες σου για να περάσεις καλά!

Ιχθείς – Αστρολογικό Ταρώ σήμερα

Δευτέρα - Η κάρτα της ημέρας: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Με ένα περίεργο συναίσθημα ξεκινά αυτή η Δευτέρα για το δικό σου ζώδιο! Κάτι δεν σου πάει καλά, κάτι δεν σου αρέσει, με κάτι ανησυχείς… Μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχεις καταλάβει τι είναι αυτό που δεν σου πάει καλά και η διαίσθησή σου θα βγει αληθινή!
 
Τρίτη - Η κάρτα της ημέρας: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Ενώ είχες χάσει την ελπίδα σου για ένα θέμα ερωτικό, σήμερα εντελώς ξαφνικά θα πάρεις μία μεγάλη ικανοποίηση, που θα σε κάνει και πάλι να αναζωπυρώσεις τις ελπίδες σου! Η ημέρα είναι κατάλληλη για ένα ερωτικό ξεκίνημα!
 
Τετάρτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Μην επιμένεις να αλλάξεις τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σου, γιατί δημιουργείς πιεστικό κλίμα, τόσο σε σένα όσο και στα κοντινά σου άτομα! Προσπάθησε να συμβιβαστείς με τις καταστάσεις γύρω σου!
 
Πέμπτη - Η κάρτα της ημέρας: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Μία νέα ευκαιρία θα σου παρουσιαστεί σήμερα, η οποία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιο σημαντικό σου πρόβλημα. Επιπλέον, θα χρειαστεί με ειλικρίνεια να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε ένα κοντινό σου πρόσωπο!
 
Παρασκευή - Η κάρτα της ημέρας: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Πολύ ερωτική θα είναι αυτή η Παρασκευή για σένα, αγαπητέ Ιχθύ… Θα έχεις ερωτικές εξελίξεις που θα σε συναρπάσουν και θα σε παρασύρουν σε νέα όνειρα και σχέδια, για σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει!
 
Σάββατο - Η κάρτα της ημέρας: ΤΟ ΑΡΜΑ
Θα έχεις μία πρόταση για ένα ταξίδι, που μέσα από αυτό δεν μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις και μία σειρά νέων γεγονότων, που θα είναι για το δικό σου καλό! Παράλληλα, σήμερα θα δεχτείς και μία νέα ερωτική πρόκληση…
 
Κυριακή – Η κάρτα της ημέρα: Η ΔΥΝΑΜΗ
Αυτή την ημέρα θα συγχωρέσεις και θα δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο, που είναι πολύ σημαντικό στη ζωή σου και δεν θέλεις να το χάσεις… Η ημέρα είναι ιδανική για μία ερωτική επανασύνδεση!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-11-2013 00:00:00