blank
 
blank

Προβλέψεις Αστρολογικού Ταρώ, την εβδομάδα 7 ως 13 Οκτωβρίου, μέρα με τη μέρα.

 
Προβλέψεις Αστρολογικού Ταρώ, την εβδομάδα 7 ως 13 Οκτωβρίου, μέρα με τη μέρα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το αστρολογικό Ταρώ για την εβδομάδα 7 ως 13 Οκτωβρίου

Οι προβλέψεις ταρώ της εβδομάδας, σας δίνουν έγκυρα και με λεπτομέρεια, τις προβλέψεις σας για τις ημέρες που ακολουθούν και θα σας δίνει χρήσιμα tips (συμβουλές) ανά ημέρα! Ο συνδυασμός των Ταρώ με την Αστρολογία, θα σας βοηθήσει να έχετε μία πιο σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα, για όλα τα γεγονότα που πρέπει να αναμένετε αυτή την εβδομάδα μέρα με τη μέρα.
 
Αυτή την εβδομάδα, έρχεται η στιγμή των σημαντικών αποφάσεων, οι οποίες ναι μεν μπορεί να είναι σκληρές, αλλά θα βασίζονται στην λογική και θα μπορούν πραγματικά να δώσουν την ώθηση για ένα καλύτερο αύριο!
 
Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο (στις 7/10), δημιουργεί ένα προσωρινό «πάγωμα» στις επικοινωνίες, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από εριστικότητα! Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό του Τοξότη και η ερωτική ζωή των πύρινων (Κριών, Τοξοτών, Λεόντων) αλλά και των αέρινων (Δίδυμων, Ζυγών, Υδροχόων) γίνεται αρκετά πιπεράτη και γεμάτη από νέες εμπειρίες! Στις 11/10 το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα φέρει μπερδέματα στις αισθηματικές σχέσεις, ενώ δεν θα λείψουν και οι απιστίες. Προσοχή πρέπει να δείξουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, που γεννήθηκαν τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου τους!
 
Καθώς ολοκληρώνεται η εβδομάδα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία βάζει φρένο στις μεγάλες μας προσδοκίες και μας θυμίζει ότι για να κατακτήσουμε αυτά που θέλουμε, πρέπει να κοπιάσουμε!
 
Οι κάρτες Tαρώ για αυτή την εβδομάδα μας αποκαλύπτουν, ότι το ενδιαφέρον των περισσότερων ζωδίων θα στραφεί τον τομέα της καριέρας και των αισθηματικών! Αυτή την εβδομάδα θα παρθούν θα προκύψουν ξεκαθαρίσματα που θα αιφνιδιάσουν πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού!
 
Ας δούμε αναλυτικά μέρα προς μέρα πώς θα εξελιχθεί αυτή η εβδομάδα για όλα τα ζώδια, δίνοντας την κάρτα Ταρώ που αντιπροσωπεύει κάθε ζώδιο για κάθε μέρα! Διάβασε την πρόβλεψή σου!
 
ΚΡΙΟΣ
Έχεις όλο το κέφι, τον δυναμισμό, αλλά και την δημιουργικότητα, να βάλεις πλώρη για νέα πλάνα! Αυτή την εβδομάδα η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σημάνει την ανανέωση στα αισθηματικά σου! Τα Ταρώ σε συμβουλεύουν να μην παραμελήσεις τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου!
 
Κριός - Αστρολογικό Ταρώ σήμερα
 
Δευτέρα: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Ξεκινάς την εβδομάδα σου δυναμικά, κατακτητικά και με αρκετή υπερβολή αλλά και ερωτισμό! Περιόρισε τις σπατάλες και κόψε τις ζήλιες στα αισθηματικά… δεν οδηγούν πουθενά!
 
Τρίτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΠΥΡΓΟΣ
Όσο καλό πρόγραμμα και να κάνεις, θα υπάρξει αυτή την ημέρα η απρόβλεπτη αλλαγή, που θα σε κάνει να πατήσεις γκάζια, για να προλάβεις όλα όσα θέλεις να κάνεις αυτή την Τρίτη. Προσοχή στους καβγάδες, γιατί προκαλείς με την συμπεριφορά σου!
 
Τετάρτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Μέρα επιτυχίας και χαρούμενων εξελίξεων! Μία χαρούμενη είδηση θα σου δώσει σήμερα το κίνητρο για να κάνεις νέα όνειρα!
 
Πέμπτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΣΕΛΗΝΗ
Τα κοντινά σου πρόσωπα σε χρειάζονται και εσύ σήμερα πρέπει να φροντίσεις υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Μην σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου για ένα ζήτημα από τα παλιά…
 
Παρασκευή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΗΛΙΟΣ
Αρκετά θετική είναι αυτή η Παρασκευή για το ζώδιό σου! Η κάρτα του Ήλιου φανερώνει ότι θα έχεις ζωντάνια, ενθουσιασμό και προς το βραδάκι θα έχεις ευχάριστες επικοινωνίες και συναντήσεις!
 
Σάββατο: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΚΡΙΣΗ
Έφτασε η στιγμή να δεις κάποια πράγματα με τη λογική και να περιορίσεις τους συναισθηματισμούς σου! Αν κάπου έφταιξες, τώρα είναι η στιγμή να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να επανορθώσεις!
 
Κυριακή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΚΟΣΜΟΣ
Ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρούσε από την αρχή της εβδομάδας, αυτή την Κυριακή θα ξεπεραστεί και θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση!
 
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η αστρολογική όψη που σε επηρεάζει άμεσα αυτή την εβδομάδα, είναι η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού! Έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο τα ζητήματα μίας σταθερής σχέσης ή συνεργασίας σου και να πάρεις αποφάσεις! Τα Ταρώ σε συμβουλεύουν να σκεφτείς τι είναι τελικά αυτό που σου αξίζει και μόνο αυτό να κρατήσεις πλάι σου!
 
Ταύρος - Αστρολογικό Ταρώ σήμερα
 
Δευτέρα: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΠΥΡΓΟΣ
Αλλιώς τα υπολόγιζες και αλλιώς θα σου εξελιχθούν αυτή την Δευτέρα κάποια ζητήματα προσωπικού περιεχομένου! Οι ανατροπές και οι ξαφνικές εξελίξεις θα σου δημιουργήσουν νευρικότητα!
 
Τρίτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Έχεις την τύχη και την ευκαιρία που αναζητάς αυτή την Τρίτη, για να μπορέσεις να κινήσεις μία προσωπική σου υπόθεση ακριβώς όπως θέλεις! Η μέρα είναι χαρούμενη και σου δίνει την ευκαιρία της επέκτασης!
 
Τετάρτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΣΕΛΗΝΗ
Μέρα είναι και θα περάσει… Χωρίς να συμβαίνει κάτι κακό, εσύ αυτή την Τετάρτη νιώθεις μία περίεργη θλίψη και αναπόληση στιγμών του παρελθόντος!
 
Πέμπτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΗΛΙΟΣ
Ένας στόχος σου θα πραγματοποιηθεί και εσύ θα νιώσεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να βάλεις μπροστά για νέα πλάνα! Στα αισθηματικά σου η μέρα είναι θετική για να συζητήσεις εκκρεμότητες.
 
Παρασκευή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΚΡΙΣΗ
Διώξε μακριά σου κάθε δυσάρεστη σκέψη, αλλά και απομάκρυνε ανθρώπους που δεν είναι και τόσο ειλικρινείς! Η ημέρα σε ευνοεί σε ξεκαθαρίσματα!
 
Σάββατο: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΚΟΣΜΟΣ
Σήμερα θα λάβεις ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή και θα νιώσεις ότι κατάφερες επιτέλους να φτάσεις ένα προσωπικό σου ζήτημα στο σημείο που θέλεις!
 
Κυριακή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΤΡΕΛΟΣ
Δώσε προσοχή στα λόγια και στις επικοινωνίες σου αυτή την Κυριακή! Η επιπόλαιη παρορμητική στάση μπορεί να σταθεί η αφορμή για σχόλια και μπελάδες!
 
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Τοξότη και εσύ τώρα, φίλε Δίδυμε, αισθάνεσαι την ανάγκη να χουχουλιάσεις στην αγκαλίτσα ενός συντρόφου, θέλεις να δεσμευτείς αλλά και να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή! Δείξε προσοχή στις 12/10, γιατί το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, αλλά και η κάρτα ταρώ του Τρελού που σε αντιπροσωπεύει αυτή την ημέρα, θα σε κάνουν να μην βλέπεις και τόσο ξεκάθαρα κάποια προσωπικά σου ζητήματα!
 
Δίδυμοι - Αστρολογικό Ταρώ σήμερα
 
Δευτέρα: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – ΤΟ ΑΣΤΡΟ
Ξεκινάς την εβδομάδα σου με έμπνευση, δημιουργικότητα και με αισιοδοξία! Η ημέρα σου είναι εποικοδομητική αλλά και τυχερή για τα αισθηματικά!
 
Τρίτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΣΕΛΗΝΗ
Χαρακτηρίζεσαι από κυκλοθυμία και νευρικότητα, κάτι σου φταίει και δεν μπορείς να διακρίνεις καθαρά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί, ώστε να το διορθώσεις! Δείξε ψυχραιμία και μην παρασύρεσαι σε λόγια που πονάνε!
 
Τετάρτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΗΛΙΟΣ
Ημέρα επαφές, συζητήσεων αλλά και νέων γνωριμιών είναι αυτή η Τετάρτη! Χαρακτηρίζεσαι από εξωστρέφεια και το επικοινωνιακό σου ταλέντο μπορεί να σε βοηθήσει να διαπρέψεις!
 
Πέμπτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΚΡΙΣΗ
Θα συνειδητοποιήσεις που έφταιξες, τι έκανες λάθος και θα προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις το κλίμα σε μία προσωπική σου υπόθεση!
 
Παρασκευή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΚΟΣΜΟΣ
Μία μικρή δραπέτευση από την καθημερινότητα ή ένα «δώρο» στον εαυτό σου, θα σου δώσει αυτή την ημέρα μεγάλη χαρά! Ευνοούνται τα μικρά ταξιδάκια καθώς και οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα!
 
Σάββατο: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΤΡΕΛΟΣ
Μην βιάζεσαι με το αυτοκίνητο, μην ξεστομίζεις λόγια που δεν έχεις σκεφτεί και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ, γιατί η μέρα εμπεριέχει κινδύνους!
 
Κυριακή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΜΑΓΟΣ
Τα πάντα είναι στο χέρι σου, όλα μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί να έχεις την σιγουριά για τις αποφάσεις σου! Τα πάντα εξαρτώνται από εσένα αυτή την ημέρα…
 
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξεκινώντας η νέα εβδομάδα, ο Ερμής είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και εσύ τώρα νιώθεις την ανάγκη να ανοιχτείς συναισθηματικά και να πεις όλα όσα εδώ καιρό κρατούσες μέσα σου! Στην πορεία της εβδομάδας, το τετράγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Δία από το ζώδιό σου, δημιουργεί ένα προσωρινό μπλοκάρισμα στις προσωπικές σου υποθέσεις! Τα Ταρώ σε συμβουλεύουν να χειριστείς έξυπνα αυτή τη φορά τον τομέα των αισθηματικών σου!
 
Καρκίνος - Αστρολογικό Ταρώ σήμερα
 
Δευτέρα: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΣΕΛΗΝΗ
Άσε τα απωθημένα σου στην άκρη, προσπάθησε να μην βλέπεις με τόσο ευαίσθητο τρόπο κάποια ζητήματα και επικεντρώσου σε ότι σου δίνει χαρά και ικανοποίηση!
 
Τρίτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΗΛΙΟΣ
Βρίσκει και πάλι την φόρμα αλλά και το επικοινωνιακό σου ταλέντο και συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν γύρω σου ανθρώπους στους οποίους μπορείς να στηριχτείς!
 
Τετάρτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΚΡΙΣΗ
Μέτρησε τα θετικά και τα αρνητικά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου και επικεντρώσου μόνο στο καλό, ώστε να μπορέσεις να το αναπτύξεις και να το εξελίξεις!
 
Πέμπτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΚΟΣΜΟΣ
Ένας στόχος σου γίνεται πραγματικότητα και νιώθεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση! Ένα κοντινό σου άτομο θα μοιραστεί μαζί σου ευχάριστα νέα!
 
Παρασκευή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΤΡΕΛΟΣ
Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και αυτή την ημέρα σε πιάνει η βιασύνη και η παρορμητικότητά σου και θέλεις να κάνεις αλλαγές, οι οποίες όμως δεν είναι για καλό σου!
 
Σάββατο: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΜΑΓΟΣ
Πρέπει να πειθαρχήσεις στον εαυτό σου και στα συναισθήματά σου και να συγκρατήσεις την ορμητικότητά σου! Στο τέλος της ημέρας θα έχεις ευχάριστες επικοινωνίες!
 
Κυριακή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Το μεγαλύτερο όπλο σου είναι η διαίσθησή σου και σήμερα θα είναι αλάνθαστη! Δώσε προσοχή στα όνειρα που είδες, γιατί σου δίνουν σημαντικά μηνύματα!
 
 
 
ΛΕΩΝ
Οι πιέσεις που δέχεσαι από το σπίτι και την οικογένεια είναι μεγάλες στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, και όλο το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή! Ωστόσο, το θετικό νέο για αυτή την εβδομάδα είναι ότι η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, φέρνει επιτέλους την ανανέωση στον αισθηματικό σου τομέα! Οι κάρτες Ταρώ για αυτή την εβδομάδα είναι θετικές για αυτή την εβδομάδα, πρόσεξε μονάχα την Πέμπτη!
 
Λέων - Αστρολογικό Ταρώ σήμερα
 
Δευτέρα: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΗΛΙΟΣ
Η αισιοδοξία σου και η πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου θα σε βοηθήσει αυτή την ημέρα να έχεις πρόοδο σε ένα προσωπικό θέμα! Το βράδυ ευνοούνται οι ερωτικές συναντήσεις!
 
Τρίτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΚΡΙΣΗ
Διώχνεις μακριά σου ό,τι σε έχει πικράνει και αντιμετωπίζεις τις δυσάρεστες καταστάσεις! Αποδέχεσαι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις και κοιτάζεις μόνο μπροστά…
 
Τετάρτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΚΟΣΜΟΣ
Θα δεχθείς μία όμορφη πρόταση σήμερα η οποία μπορεί να σε βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να σου δώσει αυτό που τόσο πολύ έχεις ανάγκη αυτό το διάστημα!
 
Πέμπτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΤΡΕΛΟΣ
Την παροιμία «όποιος βιάζεται σκοντάφτει» σίγουρα θα την ξέρεις… Αυτά τα λόγια θα πρέπει να τριγυρνούν αυτή την ημέρα στο μυαλό σου πριν μιλήσεις και πριν κάνεις πράξη αυτό που έχεις στο μυαλό σου!
 
Παρασκευή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΜΑΓΟΣ
Αυτή την Παρασκευή ευνοείσαι σε θέματα που αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά σου και μπορείς πραγματικά να έχεις πρόοδο και εξέλιξη, γιατί θα είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις την κάθε κατάσταση!
 
Σάββατο: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Αυτό το Σάββατο θα υπάρξει μία ερωτική εξομολόγηση που ναι μεν την περίμενες, αλλά θα σε ξαφνιάσει! Άκουσε την φωνή της διαίσθησής σου πριν πάρεις κάποια απόφαση!
 
Κυριακή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Η Κυριακή του έρωτα, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος που σε χαρακτηρίζει για αυτή την ημέρα! Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μία πολύ όμορφη πορεία… Απόλαυσέ το!
 
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξεκινώντας η εβδομάδα, είσαι σε θέση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου και σε αυτό θα σε υποστηρίξει η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο! Προς τα τέλη της εβδομάδας, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει κάποιες καθυστερήσεις στην προσωπική σου ζωή… δείξε υπομονή! ΟΙ κάρτες Ταρώ της εβδομάδας φανερώνουν ότι θα διεκδικήσεις δυναμικά αυτό που θέλεις να κατακτήσεις!
 
Παρθένος - Αστρολογικό Ταρώ σήμερα
 
Δευτέρα: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΚΡΙΣΗ
Ξεκινάς την εβδομάδα σου με την διάθεση για απολογισμό και αναθεώρηση! Έφτασε η στιγμή να κινηθείς πιο λογικά και μεθοδικά!
 
Τρίτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΚΟΣΜΟΣ
Σήμερα νιώθεις ανανέωση και αναζωογόνηση, γιατί ένα ευχάριστο συμβάν θα σου δώσει την δύναμη που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να παλεύεις για ένα καλύτερο αύριο!
 
Τετάρτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΤΡΕΛΟΣ
Γεμάτη άγχος, υπερένταση αλλά και νευρικότητα θα είναι αυτή η Τετάρτη, φρόντισε το απόγευμα να το αφιερώσεις σε δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν! Μην εκτονώσεις την ένταση που θα έχεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα!
 
Πέμπτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΜΑΓΟΣ
Είσαι σε ετοιμότητα αυτή την ημέρα να πάρεις αποφάσεις, να εκφράσεις τις απόψεις σου και να διεκδικήσεις δυναμικά τα θέλω σου!
 
Παρασκευή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Θα υπάρξει αυτή την Παρασκευή ένας προσωρινός προβληματισμός για μία σχέση σου, ο οποίος όμως θα ξεπεραστεί! Ένα γυναικείο πρόσωπο, κοντινό σου θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά ένα προσωπικό σου ζήτημα!
 
Σάββατο: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με ερωτική διάθεση και με ευχάριστες εξελίξεις για τα αισθηματικά σου! Εκδήλωσε τα αισθήματά σου και σίγουρα θα βρεις ανταπόκριση…
 
Κυριακή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Πάρε τα ηνία και αποφάσισε αλλά και δράσε ακριβώς όπως θεωρείς εσύ ότι είναι σωστό για σένα! Αυτή την ημέρα χαρακτηρίζεσαι από δυναμισμό!
 
 
 
ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς πολύ στον τομέα των οικονομικών σου και θα πάρεις αποφάσεις, προκειμένου να βάλεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Τοξότη, θα σημάνει την έναρξη μίας περιόδου γεμάτη από φλερτ και ερωτικό παιχνίδι! Το Σάββατο (12/10), το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπλοκάρει έναν προσωπικό σου στόχο, όμως εσύ, όπως φαίνεται από τις κάρτες Ταρώ… δεν το βάζεις εύκολα κάτω!
 
Ζυγός - Αστρολογικό Ταρώ σήμερα
 
Δευτέρα: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΚΟΣΜΟΣ
Διώχνεις μακριά τους φόβους και τις ανασφάλειες και κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου! Η Δευτέρα είναι μία εξαιρετικά θετική ημέρα για όλους τους τομείς της ζωής σου!
 
Τρίτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΤΡΕΛΟΣ
Μην αναλαμβάνεις παραπάνω ευθύνες από αυτές που μπορείς να τακτοποιήσεις με συνέπεια! Σου λείπει αυτή την ημέρα η συγκέντρωση, ενώ έχεις μεγάλη νευρικότητα… Προσοχή στις απροσεξίες!
 
Τετάρτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΜΑΓΟΣ
Η πρόοδος που αναμένεις να έχεις στην καριέρα σου, μπορεί να επιτευχθεί, αρκεί να πάρεις σήμερα τις σωστές αποφάσεις και να μην τις ανακοινώσεις για την ώρα στους γύρω σου!
 
Πέμπτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Μία συζήτηση που θα έχεις σήμερα με ένα γυναικείο πρόσωπο, θα σε προβληματίσει και θα σε βάλει σε σκέψεις! Μην μένεις στην επιφάνεια των πραγμάτων… Δες την ουσία!
 
Παρασκευή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Αυτή την Παρασκευή διακρίνεσαι από ρομαντισμό και τρυφερότητα, ενώ τα συναισθήματά σου βρίσκουν την πλήρη ανταπόκριση και αυτό σε αναπτερώνει!
 
Σάββατο: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Μην πιέζεις τους ανθρώπους γύρω σου περισσότερο από όσο το αντέχουν! Η εγωιστική σου διάθεση, θα έχει το κόστος να απομακρύνεις αυτή την ημέρα κάποιους ανθρώπους από κοντά σου!
 
Κυριακή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Μία βόλτα στην εξοχή ή η επαφή σου με την φύση, θα σε αναζωογονήσει και θα σε κάνει να τα βρεις με τον εαυτό σου αλλά και με το ταίρι σου! Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν!
 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, σε κάνει αποφασιστικό, επίμονο, αλλά και αρκετά εγωιστή στις αρχές της εβδομάδας, ενώ θα αποφασίσεις να ρίξεις «πάγο» σε ανθρώπους που σε έχουν αδικήσει! Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη φέρνει εύνοια στον τομέα των οικονομικών σου και πλέον θα αρχίσεις και εσύ από την πλευρά σου να νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια!
 
Σκορπιός - Αστρολογικό Ταρώ σήμερα
 
Δευτέρα: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΤΡΕΛΟΣ
Άφησε τους εγωισμούς στην άκρη και μην τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά, γιατί η στάση σου θα είναι αυτή την ημέρα αρκετά απότομη αλλά και εριστική!
 
Τρίτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΜΑΓΟΣ
Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αφού σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να πάρεις σωστές αποφάσεις και να κάνεις καλές διαπραγματεύσεις για ένα οικονομικό σου θέμα!
 
Τετάρτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Μην μένεις με δεμένα τα χέρια, άσε τα λόγια και μπες κατευθείαν στο ψητό… δηλαδή στη δράση! Η κάρτα της Αρχιέρειας σε προειδοποιεί να πάψεις πλέον να ονειροβατείς!
 
Πέμπτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Η επιθυμία σου για αλλαγή και ανανέωση γίνεται αυτή την ημέρα πραγματικότητα! Η Πέμπτη είναι πολύ τυχερή ημέρα για τα αισθηματικά σου!
 
Παρασκευή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Αυτή την ημέρα θέλεις να επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου, πρόσεξε όμως, γιατί θα πιέσεις αλλά και θα απογοητεύσεις ένα κοντινό σου πρόσωπο!
 
Σάββατο: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Πάρε δυο ρούχα μαζί σου και φύγε ταξιδάκι... Αυτό το Σάββατο ευνοείσαι για μια ρομαντική εκδρομή ή για να περάσεις απολαυστικό χρόνο με το άτομο που σε ενδιαφέρει!
 
Κυριακή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Ο έρωτας χτυπάει κόκκινο αυτή την ημέρα, ωστόσο εσύ εξακολουθείς να έχεις τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειές σου!
 
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρόλο που ο Ερμής στον Σκορπιό σε κάνει να έχεις τις κλειστές σου και να μην σηκώνεις τα πολλά-πολλά, αυτή την εβδομάδα κάνει την είσοδό της η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και σημάνει την έναρξη μίας πολύ ερωτικής περιόδου για σένα! Δώσε προσοχή την Παρασκευή, γιατί το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, κάνει τα πάντα για να μπερδέψει την αισθηματική σου ζωή! Οι κάρτες Ταρώ είναι άκρως θετικές αυτή την εβδομάδα για σένα και δείχνουν ότι μπαίνεις και πάλι ενεργά στο παιχνίδι του έρωτα!
 
Τοξότης - Αστρολογικό Ταρώ σήμερα
 
Δευτέρα: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΜΑΓΟΣ
Η γνώση που σου έδωσαν οι εμπειρίες του παρελθόντος, θα σταθεί αυτή την ημέρα η δύναμή σου για να αποφασίσεις το τι θέλεις να κάνεις στην πορεία σου!
 
Τρίτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Μην πεις ψέματα, θα αποκαλυφθούν… Μην πιστέψεις όσα σου τάζουν, γιατί θα σου δώσουν υποσχέσεις που δεν θα μπορούν να τηρηθούν! Άκου την εσωτερική σου φωνή, θα σου δώσει τις καλύτερες απαντήσεις!
 
Τετάρτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Το έδαφος είναι γόνιμο για να σπείρεις τους καρπούς που θα θερίσεις λίγο αργότερα! Ο έρωτας σε ανανεώνει και σε ανεβάζει!
 
Πέμπτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Γύρω σου επικρατεί η στασιμότητα και αυτό δεν σου αρέσει, για αυτό και αποφασίζεις να αναλάβεις δράση και να διεκδικήσεις όσα σου έχουν καθυστερήσει!
 
Παρασκευή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Αρχίζεις πλέον να σκέφτεσαι πιο σοβαρά την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας σου και ψάχνεις να βρεις τον τρόπο για να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει!
 
Σάββατο: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Η κάρτα των εραστών φέρνει επανασύνδεση, αποκατάσταση σχέσης και αναθέρμανση σε μία ερωτική ιστορία από τα παλιά! Ήρθε η ώρα να καλύψεις τα κενά!
 
Κυριακή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – ΤΟ ΑΡΜΑ
Τυχαίες συναντήσεις και επικοινωνίες, θα σταθούν η αφορμή να χαμογελάσεις και να σκεφτείς ότι τελικά υπάρχει ελπίδα!
 
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα θα αντιληφθείς ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι αλλά και ποιοι είναι αυτοί που πρέπει οπωσδήποτε να απομακρύνεις από κοντά σου, σε αυτό θα συντελέσει η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο από το Σκορπιό! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα (στις 11/10), δημιουργούν έντονο παρασκήνιο στην αισθηματική σου ζωή! Οι κάρτες Ταρώ σε προτρέπουν να διατηρήσεις τις ισορροπίες!
 
Αιγόκερως - Αστρολογικό Ταρώ σήμερα
 
Δευτέρα: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό να σε βάλει σε διλήμματα, να σε αναγκάσει να πεις ψέματα ή να κρύψεις τα πραγματικά σου συναισθήματα! Προσοχή στο παρασκήνιο!
 
Τρίτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Ο έρωτας σε ανεβάζει και σε ανανεώνει, όμως για την ώρα δεν ευνοείσαι για να κάνεις μεγάλα σχέδια, λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο! Απόλαυσε το παρόν…
 
Τετάρτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Δεν γίνεται να έχεις πάντα την πρωτιά, αυτό πρέπει να θυμάσαι αυτή την Τετάρτη, που θα ξεφύγεις λίγο από τα όριά σου! Μην προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου!
 
Πέμπτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Ένα οικονομικό ζήτημα που σε είχε προβληματίσει, αυτή την ημέρα θα αντιμετωπιστεί και εσύ θα νιώσεις ανακούφιση! Ο έρωτας εξακολουθεί να σε «αβαντάρει» αυτό το διάστημα!
 
Παρασκευή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Ξεφεύγεις από τα όρια της λογικής σου και ακολουθείς το συναίσθημα, αλλά και τον πόθο σου! Αυτή την Παρασκευή θα έχεις καυτές ερωτικές εξελίξεις!
 
Σάββατο: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – ΤΟ ΑΡΜΑ
Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις βάλει στο μάτι, πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις, συμβιβασμούς και θυσίες… Η επιτυχία έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται!
 
Κυριακή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Αυτή την Κυριακή θα θελήσεις να ανανεώσεις τον χώρο σου, να περάσεις ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια και να τα ξαναβρείς με ανθρώπους που ήσουν σε κόντρα!
 
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τα μούτρα στη δουλειά θα είσαι από αυτή την Δευτέρα, που ο Ερμής θα είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού! Η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη, σε κάνει δημοφιλή στο κοινωνικό σου περιβάλλον και σε δικτυώνει, για νέες ερωτικές γνωριμίες! Οι κάρτες Ταρώ της εβδομάδας φανερώνουν ότι τώρα μπορείς να πετύχεις έναν στόχο στα αισθηματικά σου!
 
Υδροχόος - Αστρολογικό Ταρώ σήμερα
 
Δευτέρα: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Ξεκινώντας την εβδομάδα σου, έχεις μια γλυκιά, ερωτική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σου και ένα μήνυμα που θα λάβεις, θα σου δώσει την ελπίδα ότι μια ερωτική ιστορία μπορεί να εξελιχθεί πολύ ευχάριστα για σένα!
 
Τρίτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Αυτή την Τρίτη θα χρειαστεί να δεις λογικά και πρακτικά κάποιες υποθέσεις σου, προκειμένου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αλλά και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες!
 
Τετάρτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Η ημέρα είναι ιδανική για να επενδύσεις είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά! Τώρα μπορείς να κάνεις μία νέα οικονομική συμφωνία ή να γυρίσεις μία νέα σελίδα στα αισθηματικά σου!
 
Πέμπτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Η κάρτα των Εραστών, δηλώνει ότι αυτή την Πέμπτη η ερωτική σου λίμπιντο θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη! Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για τα αισθηματικά σου, γιατί θα μπλεχτείς σε διλήμματα!
 
Παρασκευή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – ΤΟ ΑΡΜΑ
Επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση φέρνει στο πέρασμά της αυτή η Παρασκευή για το δικό σου ζώδιο! Κάποια νέα στα επαγγελματικά σου, θα σου είναι πολύ ευχάριστα!
 
Σάββατο: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Από αυτό το Σάββατο αποφασίζεις να αλλάξεις τακτική, να κόψεις κακές συνήθειες, ενώ θα σου δοθεί και η ευκαιρία να βρεθείς πιο κοντά με ανθρώπους, που είχες ψυχρανθεί!
 
Κυριακή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ
Πιο καλή η μοναξιά από εσένα που δεν φτάνω… τραγουδάς αυτή την Κυριακή, φίλε Υδροχόε! Θέλεις να μείνεις μόνος σου, να σκεφτείς και να κάνεις τον απολογισμό σου!
 
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου έχει αρκετές αντιθέσεις για το δικό σου ζώδιο! Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά να πάρεις σωστές αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου και να επεκτείνεις τα πλαίσια δραστηριοτήτων σου! Ωστόσο, το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, σε προειδοποιεί: Κάποιος στόχος (είτε αισθηματικός, είτε επαγγελματικός) έχει σοβαρά μπλοκαρίσματα και θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις! Μην πιστεύεις όσα σου τάζουν, είναι και το μήνυμα που σου δίνουν οι κάρτες Ταρώ για αυτή την εβδομάδα!
 
Ιχθείς - Αστρολογικό Ταρώ σήμερα
 
Δευτέρα: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Βγες από την αδράνεια, πάρε αποφάσεις, λειτούργησε δυναμικά, γιατί αν δεν το κάνεις τώρα… τότε θα υπάρξει κάποιο άλλο άτομο, που θα σου πάρει από τα χέρια αυτό που τόσο καιρό θέλεις!
 
Τρίτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Αλλάζεις αυτή την Τρίτη τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου και ξαφνιάζεις τα κοντινά σου πρόσωπα με τις ανακοινώσεις σου!
 
Τετάρτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Η ημέρα της ερωτικής επιβεβαίωσης είναι αυτή η Τετάρτη για σένα! Προσπάθησε όμως να λειτουργείς προσγειωμένα και μην δένεις κόμπο όλες αυτές τις υποσχέσεις αιώνιας αγάπης που ακούς!
 
Πέμπτη: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – ΤΟ ΑΡΜΑ
Οι απαιτήσεις γύρω σου, αρχίζουν να γίνονται ολοένα και περισσότερες, όμως εσύ θα καταφέρεις να κερδίσεις το στοίχημα που έχεις βάλει με τον εαυτό σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με επιτυχία!
 
Παρασκευή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Αρκετά με τις φασαρίες, την ένταση και τους καβγάδες… έφταιξες και εσύ από την πλευρά σου και σήμερα θα θελήσεις να καλύψεις τα κενά στις σχέσεις σου, δείχνοντας την πιο θετική πλευρά του εαυτού σου!
 
Σάββατο: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΕΡΗΜΗΤΗΣ
Αυτό το Σάββατο έχεις ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση, γι’ αυτό και θα απορρίψεις προτάσεις για εξόδους και για διασκέδαση, γιατί εσύ πολύ απλά έχεις την ανάγκη να κάτσεις στην φωλίτσα σου!
 
Κυριακή: Η κάρτα Ταρώ της ημέρας – Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και η τύχη σε κάνει αυτή την ημέρα να λάμπεις από χαρά! Μία χαρούμενη είδηση, θα σε δραστηριοποιήσει και θα σου δημιουργήσει ευχάριστη έκπληξη!
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-10-2013 00:00:00