blank
 
blank

Τα καλά νέα του τέλους της φθινοπωρινής περιόδου και οι προβλέψεις για το ζώδιο σας, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Τα καλά νέα του τέλους της φθινοπωρινής περιόδου και οι προβλέψεις για το ζώδιο σας, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι θετικές αστρολογικές όψεις της τελευταίας εβδομάδας του Νοεμβρίου 2013

Μετά από μια αρκετά ταραχώδη αστρολογικά περίοδο, αυτήν την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου μπαίνουμε σε μια καλύτερη φάση, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες δημιουργούν αρμονικές όψεις μεταξύ τους.

Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνας

Μοναδική ίσως παραφωνία, στο αρμονικό πλανητικό σκηνικό, είναι το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.
 
Πρόκειται για μια όψη που μας καλεί να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα καθώς κρύβει παγίδες και εξαπατήσεις. Εκείνες τις ημέρες, μην εμπιστεύεστε όσα φτάνουν στα αυτιά σας και προσπαθήστε να διακρίνετε το ψέμα από την αλήθεια.

Ερμής σύνοδος Κρόνος

Η σύνοδος Ερμή-Κρόνου, που λαμβάνει χώρα την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, συμβάλλει τη σταθεροποίηση των καταστάσεων, προσδίδει σοβαρότητα στο διάλογο και είναι ιδανική για συναντήσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέλλον σας.

Ερμής τρίγωνο με Δία και εξάγωνο με Αφροδίτη

Μια από τις καλύτερες μέρες της εβδομάδας είναι η Πέμπτη 28 Νοεμβρίου καθώς ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας σχηματίζει όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη και τριγώνου με τον Δία. Πρόκειται για μια ευτυχή συγκυρία, καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στο κατεξοχήν ζώδιο της οικονομίας διαμορφώνει δυο πολύ ευοίωνες όψεις με τους πλανήτες που παραδοσιακά φέρνουν θαυμάσια αποτελέσματα. Αν έχετε σημαντικά ραντεβού για συζητήσεις, συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές καλό θα ήταν να τα μεταθέσετε για τις 28 του μήνα.
 
Εκείνη την ημέρα, η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον Δία, ωστόσο δεν πρόκειται για αρνητική όψη, καθώς δείχνει μάλλον καλοπέραση και διασκέδαση για πολλά από τα ζώδια. Ωστόσο κρίνεται σκόπιμο να αποφεύγονται οι υπερβολές και οι καταχρήσεις.

Ήλιος τρίγωνο Ουρανός

Τέλος, το θεαματικό τρίγωνο του Ήλιου με τον απρόβλεπτο Ουρανού που σχηματίζεται το Σάββατο 30 Νοεμβρίου φέρνει ευχάριστες ανατροπές, απρόσμενα θετικές εξελίξεις.

Οι προβλέψεις για το ζώδιο σας

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Λέοντες και οι Σκορπιοί είναι ίσως οι πιο ευνοημένοι αυτής της εβδομάδας, ενώ ακολουθούν οι Καρκίνοι, και οι Αιγόκεροι. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των πρώτων ημερών ας είναι επιφυλακτικοί στις 24 Νοεμβρίου με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, την μοναδική όψη της περιόδου που μυρίζει «εξαπάτηση».
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-11-2013 00:00:00