blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Ας χαλαρώσουμε λίγο... Ας δούμε τα πράγματα διαφορετικά!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα. Ας χαλαρώσουμε λίγο... Ας δούμε τα πράγματα διαφορετικά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η αστρολογία την εβδομάδα 18 - 24 Νοεμβρίου 2013

Ας δημιουργήσουμε λοιπόν τις προϋποθέσεις που χρειαζόμαστε... Ας χαλαρώσουμε λίγο! Αρκετά πια με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα, την Αφροδίτη και την Πανσέληνο! Όχι πως τα δύσκολα έχουν τελειώσει... Όμως την εβδομάδα αυτή θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τα πράγματα διαφορετικά!

Αυτή την εβδομάδα, θα περάσουμε σε κείνη την πλευρά της ζωής την πιο φωτεινή, αυτήν που έχει ανάγκη η καρδιά μας, μια και όλο αυτό το διάστημα έχουν δοκιμαστεί τα όρια μας, τα νεύρα μας και οι αντοχές μας!
 
Μια σειρά θετικών όψεων κατά βάση, συντελεί σε ένα περισσότερο θετικό κλίμα, πιο αισιόδοξο, που έρχεται να βοηθήσει στην ανασύνταξη των δυνάμεών μας και στο να μας ωθήσει στο να αναλάβουμε μια μεγαλύτερη δράση απέναντι στα πράγματα.

Άρης εξάγωνο Δίας

Το εξάγωνο του Αρη με τον Δία που κορυφώνεται την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, ενισχύει πολύ σχέδια και ιδέες που μεθοδεύονται το διάστημα αυτό και που τώρα περάσουν σε φάση μεγαλύτερης διεκδίκησης. Τα όποια επαγγελματικά πλάνα, τώρα θα βρουν την ευκαιρία να μεθοδευτούν μ’ έναν πολύ καλύτερο τρόπο.
 
Η ερωτική ζωή διεκδικεί με μεγαλύτερη ορμή τις επιθυμίες της, αυτά που αγαπά και ισορροπεί τις όποιες δύσκολες καταστάσεις των προηγούμενων ημερών.

Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας

Επίσης, το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου προδιαθέτει σε κείνες τις βαθιές εξομολογήσεις που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε, να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε, να εκφραστούμε, να πούμε όλα αυτά που νοιώθουμε και να βγάλουμε από μέσα μας τον πραγματικό μας εαυτό...

Ο Ήλιος στον Τοξότη

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο, εγκαταλείποντας τις υπαρξιακές αναζητήσεις του Σκορπιού. Με την είσοδο του στον Τοξότη, περνά σε μια φάση όπου τον πρώτο λόγο έχει η αισιοδοξία, η καλή διάθεση και η ανάγκη του να μπούμε στη φωτεινή πλευρά της ζωής!

Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο έρχεται να λειτουργήσει επιβοηθητικά σε παλιότερες σχέσεις ή συνεργασίες που τώρα εμφανίζονται ξανά μπροστά μας, προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους μαζί μας...
 
Παράλληλα, η συγκεκριμένη όψη, θα δώσει μία νέα ώθηση στα οικονομικά ζητήματα.

Ήλιος τετράγωνο με Ποσειδώνα

Η μόνη δύσκολη όψη της εβδομάδας είναι το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου και που μιλάει γι’ αυτές τις εξιδανικευμένες καταστάσεις που εύκολα μπορεί να δημιουργήσουν απογοητεύσεις ή ματαιώσεις.

Προβλέψεις για τα ζώδια

Ας εστιάσουμε στα καλά της εβδομάδας, μια και είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να γαληνέψουμε, να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και με το πρόσωπα που αγαπάμε και να ανανεώσουμε για μια ακόμα φορά το συμβόλαιο μας με την αισιοδοξία! 
 
Download Video as MP4
Καλή εβδομάδα σε όλους!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-11-2013 00:00:00