blank
 
blank

Καθ’ οδόν για την Νέα Σελήνη και… αναμένουμε τις εξελίξεις της έκλειψης Ηλίου στον Σκορπιό!

 
Καθ’ οδόν για την Νέα Σελήνη και… αναμένουμε τις εξελίξεις της έκλειψης Ηλίου στον Σκορπιό!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Τελευταία μέρα του Οκτωβρίου, αφήνουμε πίσω μας μια επεισοδιακή περίοδο και περνάμε σε μια άλλη, η οποία αν και από τη μια έχει έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, από την άλλη είναι σίγουρο ότι όλο αυτό γίνεται προκειμένου να μεθοδευτούν πολύ σημαντικές αλλαγές για τον καθέναν από εμάς… Φυσικά, οι αλλαγές, καλώς ή κακώς, δεν γίνονται από μόνες τους, ούτε η καλή νεράιδα θα χτυπήσει το ραβδάκι της στο κεφάλι μας και ως διά μαγείας θα αλλάξουν όλα… Τις περισσότερες φορές θα χρειάζεται αρκετή προσπάθεια και πολύ κοπιαστική δουλειά, προκειμένου να πετύχουμε το ζητούμενο!

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα

Για σήμερα έχουμε την κορύφωση του τριγώνου μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα, που μας δίνει ένα πρώτο μήνυμα, που λέει πως η επιτυχία δεν είναι ανέφικτη. Όμως απαιτεί θυσία και σκληρή δουλειά απ’ όλους μας, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο όνειρο…

Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Ωστόσο, από δω και πέρα οι μέρες που ακολουθούν έχουν ένα ιδιαίτερα έντονο χρώμα, ας μην ξεχνάμε ότι την Κυριακή πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στο Σκορπιό, που θα ταράξει για τα καλά τα νερά και θα μας φέρει αντιμέτωπους με πράγματα που μπορεί να τα είχαμε κρυμμένα, ξεχασμένα ή μπορεί ακόμα και να μην τους δίνουμε σημασία, να κάναμε ότι δεν τα βλέπαμε… Όμως έχει έρθει η ώρα να τα αντιμετωπίσουμε και να πάρουμε θέσεις και αποφάσεις!

Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα

Την Παρασκευή έχουμε την κορύφωση του τέταρτου κατά σειρά τετραγώνου μεταξύ του Ουρανού και του Πλούτωνα, τους βαρείς πλανήτες του ζωδιακού. Είναι αυτοί που ωθούν τα πράγματα σε μια εξελικτική πορεία, συχνά μέσα από σκληρές διαδικασίες, αφού όμως υπενθυμίζουν ότι η επιλογή είναι μία… αυτή της αλλαγής! Πρόκειται για μονόδρομο, χωρίς κανένα άλλο περιθώριο για συναισθηματισμούς ή ψευδαισθήσεις!
 
Υπάρχουν όμως και κάποιες μικρές ανάσες, που δίνουν ένα σχετικά πιο ανάλαφρα χρώμα στην καθημερινότητα και είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή, αλλά και το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα.
 
Τις ημέρες αυτές ευνοείται κατά πολύ η επικοινωνία, μπορούμε να συζητήσουμε, να μιλήσουμε πιο ξεκάθαρα, πιο ανοιχτά. Ωστόσο δεν θα λείψουν εκείνες οι τάσεις του να επιβάλουμε με το δικό μας τρόπο τις ιδέες και τα πιστεύω μας στους άλλους, συχνά προσπαθώντας να χειριστούμε τόσο τα πρόσωπα όσο και τις καταστάσεις. Ή ακόμα να γίνουμε εμείς οι αποδέκτες έντονων και χειριστικών ενεργειών από τους άλλους! Όταν μπαίνει στη μέση ο Πλούτωνας, τα παιχνίδια της δύναμης είναι αναγκαία ως και επιβαλλόμενα και βεβαίως το αποτέλεσμα γνωστό… Νικάει πάντα ο πιο δυνατός ή αυτός που μπορεί να χειριστεί με μεγαλύτερη ευελιξία τα γεγονότα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις αστρολογικές όψεις

Σκορπιοί, Ιχθείς, Καρκίνοι και Αιγόκεροι οι πρωταγωνιστές των ημερών. Τα ζώδια αυτά μπορεί να εισπράξουν πολύ θετικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, περισσότερο μάλιστα σε ό,τι αφορά στις σχέσεις τους, που τώρα με κάποιο τρόπο μπαίνουν σε μια πιο θετική επεξεργασία, και μπορεί να βγουν αρκετά ωφελημένοι, αρκεί να μιλήσουν ανοιχτά και ξεκάθαρα στους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν!
 
Να είστε όλοι καλά!
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-10-2013 00:00:00