blank
 
blank

Ο Δίας επανέρχεται σε ορθή πορεία και ανοίγει το δρόμο σε νέες ευκαιρίες!

 
Ο Δίας επανέρχεται σε ορθή πορεία και ανοίγει το δρόμο σε νέες ευκαιρίες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014 με τον Δία σε ορθή πορεία

Γεγονός είναι πως το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρηθήκαμε όλοι, λίγο ως πολύ, σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική μας ζωή και τα διλήμματά της, τις σχέσεις μας, τα θέματα της οικογένειας, το σύντροφό μας ή ακόμα και κάποια σχέδια, τα οποία μπορεί να θελήσαμε να τα πάμε λίγο παραπέρα…
 
Είναι πολύ πιθανό να μην τα καταφέραμε, τουλάχιστον έτσι όπως θα το θέλαμε, και υπεύθυνος για όλα αυτά δεν είναι άλλος από τον Δία, που από τον Νοέμβριο που μπήκε σε αναδρομική κίνηση, μας έκανε να βγούμε έξω από τα… νερά μας. Πότε δημιουργούσε εμπόδια, τα οποία δεν ήταν εύκολο να προσπεράσουμε, και ποτέ έφερνε ζητήματα στην ερωτική μας ζωή και μας ανάγκαζε να κάνουμε πολλά βήματα προς τα πίσω, καθώς συχνά δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσουμε. Άλλες φορές, πάλι, ανακάτευε τις οικογενειακές σχέσεις, που σίγουρα είναι πολύ σημαντικές για όλους μας, αλλά που τώρα οι ισορροπίες ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθούν, μια και ο καθένας τραβούσε το “σχοινί” προς τη δική του πλευρά…
 
Σήμερα Πέμπτη, ο Δίας περνά επιτέλους σε στάση, για να μπει πλέον σε ορθή πορεία, επαναφέροντας ό,τι μπορεί να μας έχει κλονίσει, προβληματίσει ή αποσυντονίσει το τελευταίο διάστημα.
 
Μπαίνουμε και πάλι στην τροχιά των ευκαιριών, που γενναιόδωρα φέρνει ο πλανήτης, και μαζί με αυτές φέρνει και τη χαμένη μας αισιοδοξία, που όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε πάρα πολύ να την κρατήσουμε στη ζωή μας… Για να μάθετε λεπτομέρειες όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, σας συστήνουμε να μιλήσετε με την αστρολόγο Σουζάνα.
 
 
Ακόμα κι αν κάποια πράγματα μπορεί προς το παρόν να φαίνονται δύσκολα ή αξεπέραστα, ιδιαίτερα για τα υδάτινα ζώδια (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά), τα πράγματα στο επόμενο διάστημα αποκτούν μια άλλη δυναμική, επαναφέροντας τόσο τις χαμένες ισορροπίες, όσο και τις ευκαιρίες ή τα σχέδια, τα οποία είχαμε κατά νου και που για τους γνωστούς λόγους του καθενός από μας δεν καταφέραμε. Όλα αυτά επανέρχονται και πάλι, και μάλιστα πιο μεθοδευμένα και πιο στοχευμένα, για να μπουν σε μία νέα πορεία, ανανεωμένη, που θα αποδώσει τα καλυτέρα αποτελέσματα.
 
Ο σοφός λαός λέει πως το κάθε πράγμα γίνεται στην ώρα του και τώρα είναι μια ώρα που πολλά από αυτά που έχουμε επιθυμήσει ή έχουμε σκεφτεί, θα γίνουν πραγματικότητα…

Ο ορθόδρομος Δίας και οι ερωτικές σχέσεις

Οι ερωτικές μας σχέσεις ταλαιπωρήθηκαν αρκετά όλο το διάστημα που ο Δίας παρέμενε ανάδρομος. Μας έκαναν να αναρωτιόμαστε τόσο για τα συναισθήματα τα δικά μας, όσο και για τα συναισθήματά του προσώπου που μας ενδιέφερε, με τα διλήμματα να κάνουν φωλιές στο μυαλό μας και δεν μπορούσαμε να δώσουμε μια λύση ή μια απάντηση στα πράγματα, αλλά ούτε και να πάρουμε θέση απέναντί τους… Για παράδειγμα, πόσες φορές προσπαθήσετε να χωρίσετε για τους δικούς σας λόγους το προηγούμενο διάστημα… και δεν τα καταφέρατε; Γιατί υπήρχε κάτι, που δεν σας έκανε να το αποφασίσετε οριστικά, αλλά πολύ πιθανόν και το άλλο πρόσωπο να μην ήταν έτοιμο για μια τέτοια απόφαση… αλλά δεν μπορούσε παράλληλα να ικανοποιήσει και τα αιτήματα που του προβάλατε ή και το αντίθετο… Και η κατάσταση κατέληγε σε ένα ατελείωτο πέρα-δώθε, που ταλαιπωρούσε και τα δύο μέλη εξίσου!
 
Αυτές οι ιστορίες λοιπόν, επανέρχονται για να πάρουν μια πιο οριστική μορφή, προκειμένου να αποφασίσουν προς ποια κατεύθυνση επιτέλους θα κινηθούν ή και να κάνουν μια σημαντική επανεκκίνηση στις καρδιές αλλά και στο μυαλό… Όσον αφορά θέματα χωρισμού και επανασύνδεσης, μη διστάσετε να μιλήσετε με την αστρολόγο - οραματίστρια Δικαία.
 
 

Ναι, μπορούμε να χαμογελάμε, μια και θα έχουμε αρκετά γεγονότα να επεξεργαστούμε από δω και πέρα, και μάλιστα, γεγονότα, τα οποία το σίγουρο είναι πως μπορεί να έχουν να κάνουν και με κείνες τις βαθιές επιθυμίες της καρδιάς μας… που ίσως για μια κάποια στιγμή νομίζαμε ότι τις έχουμε χάσει! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Download Video as MP4
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-03-2014 00:00:00