blank
 
blank

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Τα ευχάριστα συμβαίνουν ξαφνικά, αναπάντεχα και ανανεωτικά!

 
Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Τα ευχάριστα συμβαίνουν ξαφνικά, αναπάντεχα και ανανεωτικά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού

Μια στιγμή, θέλω μόνο μια στιγμή
να βγω για λίγο, για μια ανάσα καθαρή.
Λίγο φως, θέλω μόνο λίγο φως
και θα γίνει το σκοτάδι μου ουρανός.
Ένα από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, είναι τα ευχάριστα γεγονότα που συμβαίνουν ξαφνικά, από το πουθενά, χωρίς καν να έχουν περάσει από το μυαλό μας ούτε σαν ιδέα! Έρχονται όμως και κουμπώνουν ακριβώς πάνω σε κείνες τις επιθυμίες, που πολλές φορές είναι ξεχασμένες…
 
Ο Ερμής, που ήδη έχει περάσει στο ζώδιο του Τοξότη, έχει ανάγκη από κάτι διαφορετικό, κάτι που θα τον απελευθερώσει, θα του δώσει νέες εμπειρίες, θα τον αλλάξει, θα τον κάνει να φύγει απ’ οτιδήποτε είναι συνηθισμένο ή φθαρμένο μέσα στην καθημερινότητα και θα του ανοίξει νέους ορίζοντες, από αυτούς που θα τον κάνουν να ζήσει διαφορετικά! Η συνάντησή του με τον Ουρανό θα του δώσει αυτή τη δυνατότητα, μια και έρχεται να μας μιλήσει για εκείνα τα ξαφνικά γεγονότα που έρχονται σαν τον “από μηχανής Θεό”, για να αλλάξουν, να μετατρέψουν κάτι απλό και συνηθισμένο, σε κάτι εντυπωσιακό και συναρπαστικό!
 
Απροσδόκητες ειδήσεις ή ξαφνικές συναντήσεις, ανήκουν στα σενάρια που γράφει η όψη και που τώρα θα παίξουν πολύ στο σκηνικό όλης της εβδομάδας και πολλές φορές θα λειτουργήσουν καθοριστικά στην ανανέωση ή την αναβάθμιση, τόσο της ψυχολογίας μας όσο και της ζωής μας!
 
Υπάρχει έντονα η επιθυμία να ξεφύγουμε απ’ οτιδήποτε είναι συμβατικό. Αυτή η επιθυμία είναι που θα μας οδηγήσει στο να ακολουθήσουμε οτιδήποτε δείχνει διαφορετικό, αλλιώτικο, ακόμα κι αν είναι κάτι, που δεν το έχουμε ξαναζήσει ποτέ!
 
Ο έρωτας ακολουθεί τη δική του διαδρομή και φέρνει κοντά πρόσωπα που συχνά δεν έχουν καμία σχέση, φαινομενικά τουλάχιστον, μεταξύ τους… Το μήνυμα της όψης είναι η διαφορετικότητα, και έρχεται να ενώσει συχνά διαφορετικές ποιότητες ανθρώπων! Με την όψη αυτή μπορεί να δημιουργηθούν σχέσεις, οι οποίες έχουν μια μεγάλη διαφορά ηλικίας ή μια διαφορά κουλτούρας ή ακόμα και μια διαφορά εθνικότητας! Κι όλα αυτά… ξαφνικά, αναπάντεχα, ανανεωτικά!
 
Πολύ πιθανόν επίσης, να αποφασίσουμε να προβούμε σε αγορές ηλεκτρονικού εξοπλισμού ή να έχουμε μια μεγαλύτερη επαφή με είδη τεχνολογίας…
 
Μην προσπαθείτε να βρείτε η να κατανοήσετε το τι θα συμβεί… είναι τελείως έξω από τη λογική και τα δεδομένα που μπορεί να έχουμε! Αφεθείτε στη συναρπαστική εμπειρία που έρχεται να μας ξεσηκώσει με την όψη αυτή!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι πολύ πιθανό να βρεθούν μπροστά στις εκπλήξεις εκείνες, που θα τους βοηθήσουν να δρομολογήσουν τελείως διαφορετικά τη ζωή τους από εδώ και πέρα! Τόσο σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά τους ζητήματα όσο και στον έρωτα, μια και το παιχνίδι έχει σασπένς και βεβαίως τα πάντα μπορούν να συμβούν!
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-12-2013 00:00:00